Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2009 Jose Feliciano- Gypsy Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2009 bıraz kül bıraz duman Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2009 PCD = Hush hush Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2009 Zaman zaman-Fikret Kızılok Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2009 Serdar Ortac = hadi gel cal giderken kapimi Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2009 Umit Yasar- Doktor Alıntı
Φ ~ siLencé.y Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2009 sagoPa kaJmer. ^^ , ateşten gömLek..^ Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2009 ibrahim tatlıses-gelmezsen gelme Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2009 Her mevsim içimden gelir geçersin Sen vefâsız yolcu kalbim viran edersin Merhaba demeden elveda dersin.... Alıntı
Φ ~ siLencé.y Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 sagopa kaJmer ~ bebeğim öLdü..^^ Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2009 Unga bungo hotango - Namibia Tarzans Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2009 herkes ayni hayatta Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2009 Summertime - Cem Adrian Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2009 Korn = Did my time Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2009 John Mellencamp - Crumblin Down Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2009 Sefferad- Yastayim Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2009 bı arkadasımdan aldıgım cok guzel bır sarkı var Yasemın Goksu--Olamam Kımseyle Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2009 Malika Ayane - Feeling Better Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 7 Mart , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 7 Mart , 2009 Bu gül bahçesinde kaç günlük ömrün var Solmadan yaşarsan şöyle bir an kadar Koca hayat dediğin birkaç hatıra Bir gülle bahar gelmez, baksana etrafına Koca hayat dediğin birkaç hatıra Bir gülle bahar gelmez, baksana etrafına Nice sultanlar orda, kara toprak altında Sana mı kalacak dünya ? Hayata sövende çok, ölüme gülen de çok Ahh bunu tatmayan yok... Ölümsüz aşklar var da, Ölmeyen aşık var mı ? Güvenme gençliğine, Ölen hep ihtiyar mı ? Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 7 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2009 Ezginin Günlüğü - Sardunya Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 7 Mart , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 7 Mart , 2009 Bütün acıları yazıyorum vasiyetime Sana yakışanı yapıp onu oku o zaman Gram acımadı kötü diye vaziyetime Sana yakışanı yapıp onu koru o zaman İzine alışalım huyuna çalışalım Dışı buz,içi balım nerdesin. O beni unutacak,birine alışacak İki kez acınacak yerdesin. Yüzüme bakmasın,ama bırakmasın Onu ayartmasınlar Beni yakan güneş,onu da yakmasın işi abartmasınlar(yeter uzatmasınlar) Takıp o zilleri beline Atıp kederleri derine Geçip güzellerin önüne O gül dudaktan öpmek lazım Giderse gitsin nereye Verip o günleri geriye Sabahtan akşama rakıya Girip bir uçtan çıkmak lazım. Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 7 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2009 Fikret Kızılok - Gönül Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 8 Mart , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 8 Mart , 2009 Gitme yakınımda dur hemen Hasret çekemem ki yeniden Sormadın niye böyle üzgünüm Bilmedin ki beni sen Sensiz kederdeyim Bilmedin niye böyle üzgünüm Sormadın ki bana sen Sensiz ne haldeyim Ah beni böyle yalnız öksüz Bırakıp da gitme ölürüm solarım Derdime dermanım ol Yorgun düştü yüreğim yorgun Seni çok sevmekten Gel sen bende seni bul Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 8 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2009 Bir Melek Ölürken - Cem Adrian Sustu içindeki.. Yorgun yüzündeki.. Düştü elindeki... Öldü bir melekti. Sen sen sen giderken… Kalbim burda kalırken… Ellerim sessiz soğuk ve suskun öyle dururken… Yalnızlık gittiğin yoldan bana geri gelirken, Gözlerinden yaş yerine sessiz harfler damlarken, Sen sen sen giderken… Ben ben ben kalırken… Ayak seslerinle bütün camlar pencereler inerken… Bir veda saçlarımdan tutup beni yerlerde sürüklerken... Yüzümde ne acı ne keder sana son kez bakarken... Sen sen sen giderken… Bir kalp burda kalırken… Bir şehri bir tekmeyle benim üstüme yıkarken… Bir dua dudaklarımdan düşüp paramparça olurken… Sen sen sen giderken… Ben ben ben kalırken… Sustu içindeki.. Yorgun yüzündeki.. Düştü elindeki.. Öldü bir melekti. Yağmur gecenin karanlığını gökten söküp atarken, Rüzgâr vurup bulutlarına beyaz şimşekler çakarken, Uykusundan uyanmış çocuklar korkmuşlar ağlarlarken... İçlerinden biri neden! “tanrı çok mu üzgün ki !” derken, Göç yollarında kuşlar kaybolmuş ölürlerken, Bir deniz kıyısında bir adam hâlâ onu sayıklarken, Gökyüzüne açılmış eller birer birer kapanırken, Sen sen sen giderken… Bir meleği öldürürken.! Veda etmeden gidilmez çocuk! Bu vedadan sayılmaz çocuk! Bir melek ölürken... Öyle sessiz durulmaz çocuk! Sustu içindeki.. Yorgun yüzündeki.. Düştü elindeki.. Öldü bir melekti. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.