Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2008 17 yıl Eurovision şarkımızı dinliyorum... ya dıger sarkılara gore bıraz daha guzel geldı bana. benım anlamadıgım nıye bu yarısmaya sacma sapan sozlerı olan sarkılarla katılırlarkı? dıger yabancı ulkelerdekı sarkı sozlerıde emınım boyledır. ne bıleyım soyle sezen aksu dan,ergın koraydan vs.. sozlerı guzel vede mantıklı sarkılar olmaz bunu anlayamadım
Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2008 17 yıl kımın solydıgını bılmıyorum bayan soyluyor-- delı delı slow guzel bır sarkıymıs
Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2008 17 yıl DJ Willan House Booty VOL.1 Hip Hop Party Disco Remix (Dirty version Gwen stefani wind it up justin Timberlake sexy back my love eminem disco boys for you fick sie pack sie fix.mp3
Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2008 17 yıl Boban Markovic & Shantel - Bucovina Dub Not:sayın admin beyendi sizde dinleyin ayrıca bloguma da ekledim Kosovanın bagımsızlıgı serefine....
Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2008 17 yıl DJ Willan House Booty VOL.1 Hip Hop Party Disco Remix (Dirty version Gwen stefani wind it up justin Timberlake sexy back my love eminem disco boys for you fick sie pack sie fix.mp3 Bu tek bir şarkı mı
Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2008 17 yıl Zedan çok güzel bir şarkıymış ya Oynattı valla beni burada ne mutlu bana ve shantele ozaman Boban Marković Orchestra sına da tabi
Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2008 17 yıl Yazar kim bu gözlerindeki yabancı... yaralar beni yüreğimden hani ben olacaktım yalancı başının tacı...
Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2008 17 yıl Yazar yaşım geldi annem dedi onun gibi evlenmek gerek aman gün almasın,otuzundan bitane bulunsun aynı babasından anne benim koşmam gerek istemiyorum pilav yapmak sana birde torun gerek istemiyorum çocuk bakmak anne ben aşka inanmam önce aşık olmam gerek göz yaşlarıyla sulanmam evlilik benim solmam demek şimdi benle kimler evlenmek ister? canım hem yuva kurmak hem de eğlenmek ister(2X) yaşım geldi annem dedi onun gibi evlenmek gerek nil ne olacak senin bu halin bir yuvan olmayacak sadece kendin... anne benim koşmam gerek istemiyorum pilav yapmak sana birde torun gerek istemiyorum çocuk bakmak anne ben aşka inanmam önce aşık olmak gerek göz yaşlarıyla sulanmam evlilik benim solmam demek anne benim uçmam gerek istemiyorum pilav yapmak sana birde torun gerek istemiyorum çocuk bakmak anne ben aşka inanmam önce aşık olmak gerek göz yaşlarıyla sulanmam evlilik benim solmam demek şimdi benle kimler evlenmek ister? canım hem yuva kurmak hem de eğlenmek ister
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.