Φ figgaro Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2008 gel içimden seni alsana.. kolaysa sen unutsana ebru gündeş.. Alıntı
Misafir Sands Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2008 firestarter-prodigy Alıntı
Φ verdinaz Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2008 Rahdan-ya olmasa gözlerin Alıntı
Misafir güzelim Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2008 YÜCEL ARSEN /////// yarim Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2008 yine sen aylardır aklımda yeniden heyecan var ah burda ben yine ben sapasağlam karşında bak iyi bak geri dönmem aslında bana yanlış yaptın beni sen kandırdın yarı yolda bıraktın gittin hep sen gününü gün ettin yalancı gözlerine aşık ettin aşk sarhoşu oldu gönlüm aldrımıyor aldırmıyor sen gününü gün ettin ben aşkın uğruna ne hale geldim aşk yorgunu oldu gönlüm affetmiyor affetmiyor dargınım, sana kızgınım sevdim hep bak yalnızım olmuyor sevgi hırsızı nereye kadar yine sen.. Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2008 beni seven bir kadın var deme artık inanmazlar içimdeki dügümleri cözemedin kalsın onlar... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2008 yıkıla yıkıla - m. gürses Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2008 badem -özlem tekin KALPSİZ Alıntı
Misafir spices Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2008 Zeki Müren..... dilek çeşmesi Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2008 ee anca tevellüt meselesi yıllar utansın - m. gürses Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2008 unutmadım unutamam kara sevdam merak etme Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2008 özlem tekin .dagları deldim Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2008 erol budan - koparamam kalbimi Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2008 kenan doğulu__ağlayamam. Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2008 şarkım bitmedi henüz Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2008 bergen - elimde fotografın Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2008 müslüm__hasret rüzgarları :huh: Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2008 Candan Erçetin / Meğer ben ne çok hata yapmışım meğer gözüm kapalı bakmışım meğer yıllar geçmiş ben saymışım meğer dostum sanıp aldanmışım meğer yıllarca sürer sanmışım meğer boşa kalbimi açmışım meğer vakit kaybıydı diyemem ama sen hiç dostum olmamışsın meğer olsun varsın pişman değilim biraz üzüldüm hepsi bu ağlamam artık gidenlere ağlamam artık bitenlere ağlamam artık üzenlere ihanet edenlere ben ne çok hata yapmışım meğer seni yokken var saymışım meğer yollar gitmiş ben kalmışım meğer aşkım deyip hapsolmuşum meğer bir ömür sürer sanmışım meğer ben boşa kürek çekmişim meğer vakit kaybıydı diyemem ama senden çoktan vazgeçmişim meğer Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2008 bu sana suheda yıldız tılbe den Ne sanıyordun ayrılmamı dağılmamı ya da Ne düşünüyordun hakkımda günahın boynuna O onu dedi bu bunu dedi sen sustun mu ki Bana onları anlatıyorsun onlara beni Bırak bu işleri hadi dostum O hikayelere ben çok tokum Benim yolum belli amacım var umutlarım var Sende senin taşıdığın art niyetlerin var Ben senin var ya lafınla şekil alamam Ben senin var ya halini yadırgayamam Sen benim var ya tırnağıma makas bile Sen benim var ya ne söylesem nafile Bana ne dilersen kendinde fazlasıyla yaşa Seni seviyorsam sana ne aşk benim canımda Ne kadar uzak o kadar iyi arkadaşça bari Hiçbir şey problem değil yine görüşürüz yani Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2008 hadi yine sev beni deli deli sev ... yine yine yine yeniden sev ( yine cok mu oldu ne ) Alıntı
Misafir güzelim Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2008 şarkı dinlemiyorum,kafamı dinliyorum sadece,bir de sessizliğin sesini... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2008 Teoman-Rüzgar Gülü Kır evinin verandasında bir rüzgar gülüne rastladım İnsanmışcasına konuşmaya başladım Dedim, benim kadar yalnızsan Tek gecelik bir aşksan Omuzlarına abanan Bir anıdan kaçıyorsan Dibe vurduysan yada hala düşüyorsan Bir yaz günü Hiç bu kadar üşüdün mü? Rüzgar gülü Hiç ölümü düşündün mü? Alıntı
Misafir Sands Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2008 jenifer lopez - if you had loving my game diyo yaw Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.