Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2008 17 yıl Yazar Ali yazar Veli bozar küp suyunu çeker azar azar Gözümde yaş görseler erkek ağlar mı derler Gökler ağlıyor dostlar ben ağlamışım çok mu Rahmet yağarken dostlar ben ıslanmışım çok mu Ali yazar Veli bozar küp suyunu çeker azar azar Üzülmüşüm neye yarar keskin sirke küpüne zarar Bir gün dönsem sözümden düşerim dost gözünden Dünya dönüyor dostlar bir sözden dönsem çok mu Devran dönüyor dostlar ben dönmüşüm çok mu Ali yazar Veli bozar küp suyunu çeker azar azar Üzülmüşüm neye yarar keskin sirke küpüne zarar Barış yolun sonunda yürü demek boşuna Hayat duruyor dostlar ben durmuşum çok mu Yaşam bitiyor dostlar ben bitmişim çok mu
Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2008 17 yıl Yazar Gitme yoksa içerim bütün uyku haplarını Sonra karıştırırsın ruh kitaplarını Bir mektup yazarım hep seni sevdimle biten Sonra artık hesap et bir daha olur mu hiç neşen Gitme yoksa atlarım en yakın köprüden Hafızaya gerek yok bu olur tek hadisen Gitme yoksa katlederim bizim yan komşuları Sonra polise derim öldürmüş masumları Gitme dünyam dönsün dönsün Dünyam dönsün dönsün Ben hiç kimse ölsüm mölsün istemem Gitme yoksa düşer yolum kiralık katillere Sonra vurup durursun ıssız sahillere Gitme yoksa adım geçer akşam haberlerinde Git gide yaşlanırsın bir akıl hastanesinde Gitme dünyam dönsün dönsün Dünyam dönsün dönsün Ben hiç kimse ölsüm mölsün istemem Gitme gitme Gitme terketme, terketme gitme Gitme gitme gitme Gitme terketme, terketme gitme Gitme istemem
Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2008 17 yıl Onur Şan - Anladım Anladım anladım bitsin Anladım benim değilsin Anladım gönlün sevinsin Olamayız senle gayrı Yolumuz ezelden ayrı Anladım yarim değilsin
Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2008 17 yıl İzel - Sayın Her şeyi Bilen Sayın her şeyi bilen senden daha çok şey bilen var Ara sıra in tahtından bu kibir ikimizi de yakar Mantıgın bu mu iki aşk bir kalbe söyle nasıl sığar Bu aşkı nehirler söndüremez bilirsin su da yanar
Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2008 17 yıl Yazar burak kut_sonbahar sonbaharı bu belkide aşkın alışmak çok zor ahhhhh bu yalnızlığa
Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2008 17 yıl snop dog....adını bilmediğim bi şarkısı..mecburiyetten dinliyom
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.