Φ L_U_C_İ_F_E_R Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2008 Şarkı dinlemiyom Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2008 hastayım hasta corbası tasta Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2008 Ali yazar Veli bozar küp suyunu çeker azar azar Gözümde yaş görseler erkek ağlar mı derler Gökler ağlıyor dostlar ben ağlamışım çok mu Rahmet yağarken dostlar ben ıslanmışım çok mu Ali yazar Veli bozar küp suyunu çeker azar azar Üzülmüşüm neye yarar keskin sirke küpüne zarar Bir gün dönsem sözümden düşerim dost gözünden Dünya dönüyor dostlar bir sözden dönsem çok mu Devran dönüyor dostlar ben dönmüşüm çok mu Ali yazar Veli bozar küp suyunu çeker azar azar Üzülmüşüm neye yarar keskin sirke küpüne zarar Barış yolun sonunda yürü demek boşuna Hayat duruyor dostlar ben durmuşum çok mu Yaşam bitiyor dostlar ben bitmişim çok mu Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2008 Gitme yoksa içerim bütün uyku haplarını Sonra karıştırırsın ruh kitaplarını Bir mektup yazarım hep seni sevdimle biten Sonra artık hesap et bir daha olur mu hiç neşen Gitme yoksa atlarım en yakın köprüden Hafızaya gerek yok bu olur tek hadisen Gitme yoksa katlederim bizim yan komşuları Sonra polise derim öldürmüş masumları Gitme dünyam dönsün dönsün Dünyam dönsün dönsün Ben hiç kimse ölsüm mölsün istemem Gitme yoksa düşer yolum kiralık katillere Sonra vurup durursun ıssız sahillere Gitme yoksa adım geçer akşam haberlerinde Git gide yaşlanırsın bir akıl hastanesinde Gitme dünyam dönsün dönsün Dünyam dönsün dönsün Ben hiç kimse ölsüm mölsün istemem Gitme gitme Gitme terketme, terketme gitme Gitme gitme gitme Gitme terketme, terketme gitme Gitme istemem Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2008 Ezginin Günlüğü-Yalgızam.. Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2008 kayahan__anla halimden Alıntı
Φ L_U_C_İ_F_E_R Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2008 Murat Kursun____________Sevenler Gece Ölür......,,, Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2008 kibariye_yıllarım ağlar Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2008 Onur Şan - Anladım Anladım anladım bitsin Anladım benim değilsin Anladım gönlün sevinsin Olamayız senle gayrı Yolumuz ezelden ayrı Anladım yarim değilsin Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2008 The Lion Sleeps Tonight.. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2008 İzel - Sayın Her şeyi Bilen Sayın her şeyi bilen senden daha çok şey bilen var Ara sıra in tahtından bu kibir ikimizi de yakar Mantıgın bu mu iki aşk bir kalbe söyle nasıl sığar Bu aşkı nehirler söndüremez bilirsin su da yanar Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2008 tarkan vay anam vay Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2008 burak kut_sonbahar sonbaharı bu belkide aşkın alışmak çok zor ahhhhh bu yalnızlığa Alıntı
Misafir spices Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2008 snop dog....adını bilmediğim bi şarkısı..mecburiyetten dinliyom Alıntı
Misafir Sands Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2008 raga oktay- selamın alikim Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2008 demet akalın_seven kızın romanı Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2008 sinan zorbey - bülbül Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2008 seni düşünürüm / funda arar Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2008 Grup Gündoğarken-Sen Benim Şarkılarımsın.. Alıntı
Φ Senyour Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2008 YUŞA TEPESİ .... Haluk Levent Alıntı
Misafir Sands Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2008 düş sokagı sakinleri- olmuyor Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.