Misafir güzelim Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2008 Gökhan Türkmen---------->>>SEVDAM Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2008 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2008 murat boz__püff Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Melkor Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2008 Evanescence-- My Immortal Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2008 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2008 hande yener__kırmızı Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Melkor Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2008 Nirvana-- Rape me Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ LilaC Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2008 Zakkum_Zehir-i Zakkum Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ L_U_C_İ_F_E_R Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2008 Recebim_________Hey gidi hey Adam yerinde duramıyor şiddetle tavsiye edilir dinlemeyenlere Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir Sands Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2008 fiorentina senfoni orkestrası--- beni venediğin yagmurlarında yıkasınlar Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2008 Funda Arar.........................Karartma.... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2008 Nirvana-sappy Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Melkor Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2008 Marilyn Manson-- Evidence.... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2008 Pantera-this love... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Melkor Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2008 Arch Enemy---- Blood on your hands, ruh ikizim bu grubu mutlaka dinle. Özellikle solistine dikkat et inanılmaz bir gırtlağı var.... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2008 Arch Enemy---- Blood on your hands, ruh ikizim bu grubu mutlaka dinle. Özellikle solistine dikkat et inanılmaz bir gırtlağı var.... evet dinledim ben bu grubu ruh ikizim sesi biliyorum..ama bu şarkısını dinlememiştim ..bakarım... Death-Born Dead Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ L_U_C_İ_F_E_R Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2008 Muazzez ABACI_____________Sürgün.... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2008 Gece yolcuları..................hüzün.................. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ L_U_C_İ_F_E_R Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2008 Öykü__________Evlerinin önü boyalı direk Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Melkor Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2008 Nickelback- Rockstar Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir güzelim Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2008 Erdal Güney------------SAKLIMDASIN Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir Sands Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2008 teoman-gönülmeleyen Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2008 hakan gürses - gitme Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2008 Sezen Aksu...................Geri dön..................... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ verdinaz Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2008 Bülent Serttaş-Alın yazımsın Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir Sands Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2008 nil karaibrahimgillerden---o seni prenses peri sanıyor orda burda laga luga ediyor.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2008 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2008 gökhan özen__ağlamak sırayla Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.