Φ LeylaM Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2007 Nilüfer,Geceler Yar Yar.. Alıntı
Misafir Sands Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2007 barış akarsu- ıslak ıslak (cem karaca tadı ayrı ama çocugunda hakkını verelim ) Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2007 ahhh şuuu gönlümmm hiç kimseyii böyleee sevmediiii..... hiçkımseye böylesineee yenılmediiiii Alıntı
Misafir Sands Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2007 unknown artist- track 4 Alıntı
Misafir Sands Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2007 unknown artist- track 6 Alıntı
Φ verdinaz Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2007 unknown artist- track 6 Çok acıklayıcı olmus Alıntı
Φ EMRE KEMER Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2007 grup hepsi---aşk sakızı Alıntı
Misafir Sands Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2007 ungotchable artist- sordum sarı çiçeğe Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2007 Sonbahari bu belkide askin alismak cok zor, ah bu yalnizlik yalana döndü, kurtulamadik farkinda olmadan sana alistim Sen baska yerde ben baska yerde soluyoruz vay aman baska dünyada baska rüyada yasiyoruz ozaman hayatin kendisi bu hersey varmis icinde yollar ayriliyormus deli gibi sevsen bile... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2007 Nereden takılmışsa bir şarkı dudaklarımda.. Havada deniz kokusu Aramızda denizler Yıllarımı çaldı yokluğun Ağlasam ağlar ıslanır.. Denizlerde sen..Hasretinde ben.. Yokluğun esiyor akşamlarda Kadehlerde sen..Çaresizim ben.. Yoksun sen..yoksun ya..akşamlarda.. Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2007 dinlemiyorum işte dinliyceksin Egzorsist..!!! Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2007 peki, o zaman sen bir parça sen benim için diloş Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2007 anlaştık..Müslüm Gürses'ten mi olsun..? Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2007 Madem ki sen yoksun şimdi yanımda Leylaklar dökülüp güller ağlasın.. Yıldırım Gürses,çok güzel bir şarkı Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2007 farketmez diloş nede olsa sen seçeceksin dimi ? ayrıca şarkıya katılıyorum leyla güzeldir Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2007 o halde sana Kayahan'dan bir şarkı seçtim..kendisini pek sevmem ama bu şarkısı ara ara dilime dolanır..belki bilmiyorsundur mutlaka dinle olur mu..? Çok geç oldu dönüşün Baharda beklemiştim Olsun..olsun yine döndün ya.. Gülüşün, kaş çatışın.. Hiç..hiç değişmemişsin Oysa şimdi ben artık kış ortasında kararsız Gitmek gitmek ya da kalmak mı Yaşarken bilmediğim cıvıl cıvıl baharı Yeniden baştan yakalamak mı? Sus konuşma çıtırtılarını dinle Eski eski yaprakların İyice bak gozlerime bu son saat artık Üç eksik bir fazla ölüme geldik dayandık Gücenme gülmüyorsam sevinmez miyim dönüşüne Çatlak dudaklarım unutmuş ta ondan Alınma ağlıyorsam sana asla kırgın değilim Geç te olsa sonunda döndün ya.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2007 oku bakayım,ayııı . barış m. Alıntı
Misafir Sands Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2007 elbetttt birgünnn buluşacağızzzzz bu böyleee yarımmmmmm kalmayacakkkk dınınınnı elbetttt birgünnn buluşacağızzzzz bu böyleee yarımmmmmm kalmayacakkkk dınınınnı İkimizindeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Alıntı
Misafir Sands Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2007 Fikrimin ince gülü zaten harika bir musiki ama bunu Müzeyyen Senardan dinlemek başka birşey hele olucak bir gramafon bir plak sogukta sarılıcan battaniyeye 1 litrede şeftali suyu olacak sabaha kadar dinlerim yahu Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2007 yakıp bütün aşkını külü maziye gömdüm.. yaşanılan sevdayı seni kalbime gömdüm.. öyle günler geçirdim ne yaşadım..ne öldüm.. kadeh kadeh sevgilim seni kalbime gömdüm.. --müslüm baba.. Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2007 fatih erkoç avut icin kadar mutluluk yeter... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.