Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2007 hakan peker_aşk bana lazım değil artık aşk bu devirde güselim yalan artık....... Alıntı
Φ ErdalAktas Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2007 Cem Karaca.. Islak ıslak Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2007 rober hatemo___aşksız prens Alıntı
Φ ErdalAktas Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2007 Yüksek sadakat... Aklımın iplerini saldım... Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2007 teoman__ne ekmek ne de su Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2007 ağrı dağın eteğinde........ Alıntı
Φ horoskop Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2007 sezen aksu-masum değiliz Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2007 Barış Manço / GÜLPEMBE Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2007 suat suna __bir ben yapamam sensiz Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2007 betül demir__dokunmak istiyorum Alıntı
Φ ErdalAktas Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2007 Pakito.... Are U ready.. Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2007 aşk hak etmeyenlere gülleri dıkenlere can çekıp gidenlere mahkum sonlar hep hüzünlere çaresız bıtışlere günahlar ateşlere mahkum...... Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2007 Sevgi güzellik ister gülüm.. Güzellik emek ister.. Güzellikten de değil gülüm yürekte ateş ister... İlkay AKKAYA. Alıntı
Φ soezry Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2007 Sertap Erener - İncelikler Yüzünden Artık beni asla yaralayamaz hayat eğer istemezsem, Yıllar beni kolay yakalayamaz ben durup beklemezsem... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2007 sensın benım kaderım,başımı alır gıderım diyar dıyar Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 elveda aşkımmmm elveda sana..... ben sade sade ve sadece geçiyordum buralardan....... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2007 yağmurun sesini dınlıyorum çok güzel Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2007 Sezen Aksu-Sevgili Söz;Murathan Mungan Zaman nasıl akıp gidiyor İnsanlar maskelerini ne çok seviyor Yıllarca bir yalanla bir ömür geçiyor da Hiç kimse yok bir tek günü sonuna kadar yaşamaya Mecbursun yalnızlığa Oysa sevgili, bir tek sevgili Nasıl değiştirir dünyanın gerçeğini İçimdeki fırtına ele geçirdi beni Bir gün baktım hiç korkmadan aynaya Orda yeniden gördüm kendimi İşte sevgili, bir tek sevgili Nasıl değiştirir dünyanın gerçeğini Şimdi asla pişman değilim Yaşadığım herşeyin bedelini ödedim Nasıl olsa bir gün gelir duygular bulur yerini Hem cehennem, hemde cennet yeryüzünün mevsimleri O kadar şey değişti ki Artık kimse masum değil Duygular çok eskidi O zamanlar biz ne güzel çocuklardık Dünyaya aydınlık gözlerle bakardık Ve işte o zaman kırdığın bu kalp Şimdi kırıyor başka kalpleri Aşkta kazanmak dedikleri kaybetmektir bir çok şeyi.. Alıntı
Misafir ADAMIN_BIRI Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2007 Volkan Konak _ Yarim Yarim Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2007 deniz çetin-utanır insan Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 zeki müren__kahır mektubu Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.