Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2007 evde evde zedan bende gtcem birazdan yanına bu yazdıklarını göstercem Alıntı
Φ Senyour Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2007 hatırlatırım köpekler kapıda Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2007 Murat Boz - Beni Bana Bırak Alıntı
Φ zeinep Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2007 ferhat göçer-yeditepe Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2007 green day- boulevard of broken dreams I Walk aLONE... Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2007 pakito___you wanna rock gece gece diskoya çevirdim evi Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2007 b. ersoy - seni sana emenet ediyorum.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2007 neden şarkı dinlemiyorum acaba Alıntı
Φ zeinep Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2007 maroon-sweetest goodbye Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2007 Suat Suna.. Senin ellerin öyle narin,bulutlar gibi yüzsün varsın Takıp pençeni yüreğime baştan başa yırtarsın.. Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2007 Yaşayamadık ki senle aşkı Yanmadık ki ateşlerde El sözüne inandık kandık Nefes olduk her tende Beni kandırdın senelerce Aşkı öldürdün gecelerce Faydası yok inanmam artık Yalan oldun sen benle El sözüne inandık kandık Nefes olduk her tende Aşkı anlattın farz et Beni kandırman lazım Yine sustu dilin,sana yandı tenim Beni söndürmen lazım Geceler bensiz olmaz Bedenim aşksız yanmaz Senin olmam için,sana tapmam için Beni öldürmen lazım Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2007 manda yuva yapmış yazmı gelecekkk, gönül bu sevdadan vazmı geçecek :D Alıntı
Φ Antonio_McCarty Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 Evanescence- heart shaped box... baya güzel Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 ajda pekkan__zalim... taştanmı sandın beni sen tanrım garibim aldandım... Alıntı
Φ zeinep Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 Enrique Iglesias - be with you Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 Bir garip yolcuyum hayat yolunda Yolunu kaybetmiş perişanım ben Mecnun misali gurbet ellerde Ümitsiz sevginin kurbanıyım ben Yalan dünya herşey bomboş Hancı sarhoş yolcu sarhoş Bir gün gibi sanki geçti seneler Ümidim kayboldu perişanım ben Alın yazımmış hayat yolunda Ümitsiz sevginin kurbanıyım ben Yalan dünya herşey bomboş Hancı sarhoş yolcu sarhoş Alıntı
Φ Antonio_McCarty Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 kalbi kırık serseri- zara Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 Ben o bildiğin havarilerden değilim güzelim Aşk için ölenlerdenim sevdim mi tam severim Fazla naz aşık usandırır ya hafifa alma beni Elini çabuk tut acilen bence kaçırma beni Püf de üfle yanıyorum Mum gibi alev alev eriyorum Hanidir bu gönül divane Senin için tütüyorum püüüüfffff de üfleee Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 Yıkıla yıkıla yaşayan benim Geceler boyunca kahrolan benim Ah edip inleyen mahvolan benim Kötüysem düşkünsem kimene bundan Hayatım karanlık yerlerde geçer Yüreğim kırılmış kadehe benzer Yüzüme nefret le bakmayın yeter Kötüysem düşkünsem kimene bundan Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 kayahan__adresim aynı Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 pantera - walk Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 sezen aksu___seni kimler eldı seni kimler aldı kimler öpüyooo seniii dudağında dilinde ellerin izi varrr Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2007 Kim bilir kaç gecenin sabahı doğdu senle Alıştırdın saçlarıma dolanmış ellerine Neler yaşadık neler paylaştık bu evde Mutluyum ilk defa huzuru buldum senle Biz bize yetsek bir kenetlensek Uzatıp iki dudak aşka gelsek Lamı cimi yok artık sen benimsin Günlerim gecelerim her şeyimsin Sarılıp uykuya daldığım anda Yastığın yarısı ben yarısı sensin Of of of of… Yarısı ben yarısı sensin Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2007 barış akarsu_ayrılacağız Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2007 Emel Sayın/Nasıl geçti habersiz Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.