Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2007 17 yıl Yazar evde evde zedan bende gtcem birazdan yanına bu yazdıklarını göstercem
Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2007 17 yıl Yazar pakito___you wanna rock gece gece diskoya çevirdim evi
Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2007 17 yıl Suat Suna.. Senin ellerin öyle narin,bulutlar gibi yüzsün varsın Takıp pençeni yüreğime baştan başa yırtarsın..
Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2007 17 yıl Yazar Yaşayamadık ki senle aşkı Yanmadık ki ateşlerde El sözüne inandık kandık Nefes olduk her tende Beni kandırdın senelerce Aşkı öldürdün gecelerce Faydası yok inanmam artık Yalan oldun sen benle El sözüne inandık kandık Nefes olduk her tende Aşkı anlattın farz et Beni kandırman lazım Yine sustu dilin,sana yandı tenim Beni söndürmen lazım Geceler bensiz olmaz Bedenim aşksız yanmaz Senin olmam için,sana tapmam için Beni öldürmen lazım
Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2007 17 yıl manda yuva yapmış yazmı gelecekkk, gönül bu sevdadan vazmı geçecek :D
Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 17 yıl Yazar ajda pekkan__zalim... taştanmı sandın beni sen tanrım garibim aldandım...
Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 17 yıl Yazar Bir garip yolcuyum hayat yolunda Yolunu kaybetmiş perişanım ben Mecnun misali gurbet ellerde Ümitsiz sevginin kurbanıyım ben Yalan dünya herşey bomboş Hancı sarhoş yolcu sarhoş Bir gün gibi sanki geçti seneler Ümidim kayboldu perişanım ben Alın yazımmış hayat yolunda Ümitsiz sevginin kurbanıyım ben Yalan dünya herşey bomboş Hancı sarhoş yolcu sarhoş
Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 17 yıl Ben o bildiğin havarilerden değilim güzelim Aşk için ölenlerdenim sevdim mi tam severim Fazla naz aşık usandırır ya hafifa alma beni Elini çabuk tut acilen bence kaçırma beni Püf de üfle yanıyorum Mum gibi alev alev eriyorum Hanidir bu gönül divane Senin için tütüyorum püüüüfffff de üfleee
Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 17 yıl Yıkıla yıkıla yaşayan benim Geceler boyunca kahrolan benim Ah edip inleyen mahvolan benim Kötüysem düşkünsem kimene bundan Hayatım karanlık yerlerde geçer Yüreğim kırılmış kadehe benzer Yüzüme nefret le bakmayın yeter Kötüysem düşkünsem kimene bundan
Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 17 yıl Yazar sezen aksu___seni kimler eldı seni kimler aldı kimler öpüyooo seniii dudağında dilinde ellerin izi varrr
Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2007 17 yıl Yazar Kim bilir kaç gecenin sabahı doğdu senle Alıştırdın saçlarıma dolanmış ellerine Neler yaşadık neler paylaştık bu evde Mutluyum ilk defa huzuru buldum senle Biz bize yetsek bir kenetlensek Uzatıp iki dudak aşka gelsek Lamı cimi yok artık sen benimsin Günlerim gecelerim her şeyimsin Sarılıp uykuya daldığım anda Yastığın yarısı ben yarısı sensin Of of of of… Yarısı ben yarısı sensin
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.