Φ egzorsist Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2007 Iron MAİDEN - the reincarnation of BENJAMİN Breeg Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2007 Gülben Ergen - Nihayet... Çok güvendiğin bir gün gelir ve sallar ellerini nihayet.... Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2007 Ferhat Göçer İsyan sana kırık yaşıyor her bir bakışım yıktığın hayeller tek can yoldaşım seninle hep vardım seninle kaldım hıçkırık bağrımda son aldanışım sana buruk dudaklar her bir gülüşte neşeyle hüznünün her deyi işte seninle hep yandım seninle soldum hüsranlı gönlümde son bulunuşum sana seni anlatamam isyan edersin aşkı tekrtar isteyemem ziyan edersin seninle hep yandım seninle soldum bir varlığım yokki muradım olsun Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2007 Amon Amarth - the Pursuit Of Vikings Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2007 Şuan yanımda tv açık..kanal d'deki bi çizgi filmde Speedy Gonzales'in sölediği süper şarkıyı dinliyorum yok böle bi ses Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2007 Hayatta en zor olan şey Tanışmaktır kendinle özgürce O kadar çok şey var ki Bizi bizden koparan sessizce İnan inan ve sen sen ol Hadi zorlama zorlama Zorlamakla hayat uslanmaz Ağlama ağlama Ağlamakla gönül dağlanmaz Zorlama zorlama Zorlamakla hayat uslanmaz Ağlama ağlama Ağlamak da üzülmek de boş Akışına bırak Damarında akan kan gibi Akışına bırak Dağlardan inen ırmak gibi Akışına bırak Akışına bırak bırak gitsin Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2007 metro-mevsim sonbahar Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 Sonunda bitti galiba Görüyorum İçimde can çekişlerini Duyuyorum Sözlerin çok acıtıyor Ölüyorum Keşke baştan söyleseydin Gidiyorum Nasılsa koymaz sana Biliyorum Kalbime gömerim o zaman Unutupta silerim o zaman Alt tarafı aşk bu da işte Vazgeçilmez misin aman... Sanane ki ağlıyorsam Deli gibi istiyorsam Hala seni seviyorsam Sanane anlamıyorsan... Kalbime gömerim o zaman Unutupta silerim o zaman Alt tarafı aşk bu da işte Vazgeçilmez misin aman... Yalanmış demek herşeyin Bilemedim Saklamışsın nefretini Göremedim Olmayınca olmuyor Sen sevemedin Yazılmış kadere ayrılık Silemedim Alıştım zor olsa da Kabullendim Kalbime gömerim o zaman Unutupta silerim o zaman Alt tarafı aşk bu da işte Vazgeçilmez misin aman... Sanane ki ağlıyorsam Deli gibi istiyorsam Hala seni seviyorsam Sanane anlamıyorsan... Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 niran ünsal- hayranım seninle bi an ömre bedel geçtiğin yollara ömrümü serdim arasıra gel gözüne kurban sözüne hayran gözgöze geldiğim her seferinde eridi bu can hayranım kaşına gözüne maaşallah razıyım çilene derdine eyvallah çarpıldım boyuna posuna bismillah razıyım çilene derdine ahhh bazen uğra bize yok hiç kötü niyetim bir çift tatlı sözle yaralı gönlümü mest edeyim.. bazen uğra bize yok hiç kötü niyetim tatlı sohbetinle yaralı gönlümü mest edeyim yalvara yalvara ağlaya ağlaya eriyorum ahhh seviyorum ahh söyledim halimi anla biraz beni banada günahh ... hayranımm Alıntı
Φ uchmus Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 Ben ölmeden önce Bir sürü dostum vardı Ben ölmeden önce Bir sürü düşüm vardı Ben ölmeden önce Bir sürü aşkım oldu Ben ölmeden önce Bir sürü hatam oldu Herşeye rağmen pişman değilim Ama yinede, bazen düşündüğümde Bir gün gelirde, yaşarım bende yine Tüm aşklarım, yalan mıydı ey tanrım? Çok yalnızım Eriyorum yavaş yavaş Yavaş yavaş Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 Kalinca sebepsiz bir basima Hatiralar beynimde dans ediyor Gunahlarim dizilip bir bir karsima Sanki birer birer intikam aliyor Yuregimden zincire vurulmusum Anilar her bir halkayi bagliyor Ben duyhularimin esiri olmusum Hatalar yalan duygularla basliyor Sende benim hatalarimdan birisin Sen en buyuk gunahlarin bedelisin Senin icin harcanan zamana yazik Sen en guzel duygularin katilisin Istemem seni Ne sevgini ne kendini Istemem ben bu hayati Sozum ona pembe rengini. Alıntı
Φ Senyour Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 Grup Yorum - Yaşamak Alıntı
Φ göçmen kızı Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 kızılırmak diren dostum Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 Ağlarsan kıyamam kıyamam ki küçüğüm Gözlerine bakıp da sana yalan diyemem Söylesene diyorsun söylemek zor küçüğüm Başkası var gönlümde san yalan diyemem Deyip de çektin gittin Yalancısın sen yalancı ne olursun gitme dur Unuttun mu küçüğüm kızımız olacaktı Unutmak kolay mı kolay mı küçüğüm Ayrılık ölümden beter be küçügüm Kızımız olacaktı gittin küçüğüm Kızımsız yollardayım Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 hadi güle güle git bakalım adamını bulacağız en hasından aleme de haber uçurduk dedik ki maçolar düşsün yakamızdan Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2007 Aşka gönül vermem aşka inanmam Yıllarca boş yere ağlayıp yanmam Böyle bir arzuya meyledip kanmam Unut sevme beni Bu aşkın sonu Ne yazık ki hicran Gözyaşı dolu Nasıl olsa sonu gelmeyecek mi Her güzel şey gibi bitmeyecek mi Bırakıp da beni gitmeyecek mi Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2007 Haluk levent-yeter artık deli gönül Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2007 Sende bir sürü değişiklik var Bakalım nereye kadar Korkma herşeyin bir çaresi var Görüşmeyiz ölene kadar Terk edilmek cok zormuş Vazgeçilmek cok zormuş Insan aşktan resmen soğuyormuş Indir aşkımı daha daha indir Indir terk edilmek be da va Indir aşkımı daha daha indir Indir vazgeçilmek be da va Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2007 Kalpten kalbe bir yol varsa Bu aşktır elbet Rüzgarın yetti bana Koptu bir kıyamet Aç kapını,ben geldim Giydiğim ateşten gömlek Kuş sütüyle beslerim seni Mis yerine koklarım seni Kalbimin sarayları senin Sen ağlat,ben severim seni El üstünde tutarım seni Dizimde uyuturum seni Kalbimin sarayları senin Ben seni yaşatırım seni Tut kolumdan çek götür beni Hüüüüp diye içine çek beni Yalnız taştan duvar olmaz Bunu yaz bir yere Sarılıp yatmazsam uyku girmez gözüme Dünya gözümde değil Olmuşum sana pervane..... Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2007 serdar ortaç ........sor Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2007 Seni sildim telefon defterimden Adının üstünü hep karaladım Yüzünü görmekten çok sıkıldım Nereye gitsem peşimdesin sen Üf üf sıktın artık Sabrımı taşırdın artık Sakız gibi yapıştın da Tadımı kaçırdın artık Üf yeter üf üf yeter Yoksa sen Aşk sakızı mısın? Ayrıldık sana anlatamadım Kaçtım kaçtım kurtulamadım Bir türlü silemedim aklımdan Bıktırdın düşemedin yakamdan Aşk sakızı mısın? Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2007 Biz hep çocuk kalmalıydık aslında Üç taş, üç cam olmalıydı hayat En büyük kavgamız gazoz kapağından çıkmalıydı Ve en büyük acımız Öğretmenimizin başka şehre tayini olmalıydı Biz hep çocuk kalmalıydık aslında Büyümeğe özenmeliydik büyümeden.. İnsan dediğin Yürükçe yorulan, yoruldukça ağlayan bir taş değil mi? Çözmesi zor değil Sen ansın, yaşanan zaman.. Aşk of the one night stand Omuzumda diş izlerin var Acısını şimdi hissetmek istediğim Bir anıt Bir kanıt Bir yanıt Ben de sevmiştim Düz ve pahalı bir yalandı bizimkisi Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2007 She smiled at me said Would you like a it "sweet'n low" I know a place where we can Take it nice and slow I know what you're thinkinDon't stop I need that sweet thing Tellin' you now, this is real Shake it up Sekerim I know what you're feelinShake it up Sekerim I got what you're needinShake it up Sekerim Tell me what you're thinkinShake it up Sekerim You're my only sweet thing She said in a sexy lazy low key Can I make it Right You put your trust in me I'll take you through the night Don't keep me waitinNot sure you`re understanding Just how much I crave for you Lovey Dovey Lovey Dovey all the time I got lots of Candy to make you mine Lovey Dovey Lovey Dovey all the time I got lots of Candy for you! Lovey Dovey Lovey Dovey all the time I got lots of Candy to make you mine Lovey Dovey Lovey Dovey all the time I got lots of Candy for you! Shake it up Sekerim Shake it Up Sekeirm Shake it up Sekerim You're my only sweet thing Shake it up Sekerim Tell me what you're thinkinShake it up Sekerim You're my only sweet thing Shake it up Sekerim Alıntı
Φ Senyour Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2007 beynelminel filmin muziklerinden Haccı baba evdemi Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.