Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 17 yıl dimek romantik geldi sensende bu beklenirdi zati egzocum kaşıkkaram romanım
Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 17 yıl sana aydının şarkısını armağan ediyorum "kuşum" tamam mı frozenim komserim faysalım
Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 17 yıl severim zati o şarkıyı sanada hedaye gelsin bilirim aydına olan hayranlığını tımammı egzocum gıcığım
Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 17 yıl bayılırım ne demesin sana bir şarkı daha "yetinmeyi bilirmisin" die frozenim duygusalıkta birincim
Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 17 yıl levent yüksel- zalim ( şarkının sözlerini ezberlemeye çalışıyorum )
Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 17 yıl Kolaymı ağlamadan kabullenmek herşeyi Kolaymı güçlü olmak en zor anında Kolaymı bir alışkanlık zinciri boynunda Hükmeder benliğine..istemesende..
Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2007 17 yıl Bul Getir tabip sen elleme benim yaramı beni bu dertlere salanı getir kabul etmem birgün eksik olursa benden bu ömrümü çalanı getir git ara bul getir saçlarından yol getir bir kor oldu gövünüyor özümde nam name iniliyor sazımda dünyayı verseler yoktur gözümde dili bülbül kaşı kemanı getir git ara bul getir saçlarından yol getir merhamet et karşısından bıkmadan hatırını gönlünü kıhiç yıkmadan çabuk getir can bedenden çıkmadan fakirin derdine dermanı getir git ara bul getir saçlarından yol getir yoksulun derdine dermanı getir git ara bul getir saçlarından yol getir benden bu ömrümü çalanı getir git ara bul getir saçlarından yol getir
Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2007 17 yıl Ne seveni ne de gideni Hepsinden vazgeçtim Aşklarım dillere düştü Sayenizde Buymuş aşk bestesi dedikleri Ne dünyayı yakarım Nede kırarım kadehleri Sevgiye inanmaz oldum Sayenizde Bıktım artık fahişe gönüllerden Ne okyanuslar kadar derin Nede gökyüzü kadar sakin Fikirler alt üst oldu sayenizde Korktum artık çarkların dönüşünden Of allahım of Neden hep zorda sana gelişim Of allahım of Ofları tekerledim sayenizde Sevgileri tükettim sayenizde Kendimi kaybettim sayenizde........
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.