Φ ayşegül Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2007 nev-sen gibi ben ayşegül diilim onun kızıyım Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2007 Ana Gabriel – POQUITA FE Alıntı
Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2007 Bahçe duvarından aştım Sarmaşık güllere dolaştım Öptüm, sevdim, halelleştim Yanıyorum, yanıyorum Mail oldum gonca güle Acem şalı ince bele Bir bakışta yaktın beni Dert ile bıraktın beni Yaktın beni, yaktın beni Yeter, naz eyleme bana Gel göreyim kana kana âşık oldum gülüm sana Kardeş Türküler, Bahar, No:7 (Neşet Ertaş'a sonsuz sevgi ve saygılarımla) Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2007 Beyonce ft Shakira -Beautiful Liar Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2007 özcan deniz- bi yanaktan bi dudaktan bi gıdıktan öpeyim Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2007 vallahi öptürmem... ölürsün aşkımdan... söyliyeni bilemicem... Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2007 ya aslıydı yada asya ydı ikisinden biri söylüyoo öpücem öpücem dedim sana:P Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2007 ısrar etme ... levent yüksel...... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2007 şimdi uzaklardasın..cemali Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2007 gidiyorum bütün aşklar yüreğimde......sezen aksu Alıntı
Φ dream1907 Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2007 Hayranım Niran Ünsal Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2007 izel_________kızımız olacaktı...... Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2007 aman allahım kleo her yere künefe yazıyorrrrrrrrrrrr..... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2007 şebo--can kırıkları Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2007 m. gürses - yıkıla yıkıla Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2007 Mirkelam-Elma değil Ayvaaaa... Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2007 Kim kim ki diyorsa Aşk azap hali doğruyu söyler Ama kim afdiliyorsa affetmeyenler kendine eder Ama kim çok seviyorsa son bir şans verir yine affeder Anlatmak ne zor bu hali Yaptığına deyse bari Ağlayamıyorsun Uçurumların ucunda Mucizeler başucunda Anlayamıyorsun Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2007 İçimde bi kıpırtı var hayrola..! Hop oturup hop kalkıyor gönül okuyor canıma... Ne desem boş sığmıyor ki ele avuca... Diyor ki;leyla kavuştu mecnununa... Oooooff ooff ****** avladı bu kez kahbe felek... Bi yolunu bulup oyuna getirdi yine... Tuzaklarına düşürdü beni bilerek... Oooooff ooff Her halinden apacık belli o da... Yere bakan yürek yakanlardan... Ateşten gömlek... Yine başımda kavak yelleri... Bacayı sardi yarin alevleri... Dili yansada gönül aldırmıyor... Ama çakmak çakmak o gözleri... Tam on iki den vurdu kalbimi... Olan oldu bu gönül ferman dinlemiyor... Bakışı gülüşü pek hoş... Ağzından bal akıyor... Onsuz hayat boş... Can katıyor canıma... İçimde kelebekler uçuşuyor... Yol aldım aşıklar diyarına... Oooooff ooff ****** avladı bu kez kahbe felek... Bi yolunu bulup oyuna getirdi yine... Tuzaklarına düşürdü beni bilerek... Oooooff ooff Her halinden apacik belli o da... Yere bakan yürek yakanlardan... Ateşten gömlek... Yine başımda kavak yelleri... Bacayı sardı yarin alevleri... Dili yansada gönül aldırmıyor... Ama çakmak çakmak o gözleri... Tam on iki den vurdu kalbimi... Olan oldu bu gönül ferman dinlemiyor... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2007 i. tatlıses - bul getir.. Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2007 Adım adım yaklaştım zafere Bulunmayan bir aşk arıyorum Senin olmasını becerir gibiyim Ama en soğuk yaz günündeyim Kime danışsam aynı şeylere Hep aynı aşka derde bağlamış Bu sefer yanacak yürek olmayacak Çünkü kalbim aynı dertle ağlamış Sözüm kıymetimi bilene Perişanım diyene Ayrıldıysak kime ne Kimin kararı Nasıl koydu ki bu sana İçinde saklasana Anlattıkça duyana Bana zararı Yüreksizin birine Gönül veren tenime Bakıp da sözlerine Uyan kafamı Değiştirip adını Kapatmışım kapımı Gel artık ayrılığın Kesin zamanı Şeytan mısın melek misin Sanki benden yürekli misin Korkma kalbim geçer acısı İlk defa mı aşık oldun sen aaaaa Var mı aşkın benle kavgası Sanki ilk kez ağlıyorsun sen Alıntı
Φ Senyour Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2007 Gotın Sar dıbın(Söz Soğur)- Cıwan Haco Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.