Φ frozen Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2007 emre aydın-ve gülümse şimdi... Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2007 yonca lodi____her aşk acıyla biter Alıntı
Misafir ali0_1 Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2007 The Beattles- Yesterday Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2007 halay havası ama anlamadığım dilden.... ve sanırım gece 12 ye kadar bu müzikleri dinliyeceğim..birkaç bina ötede düğün var.... fadimemi zeynebimi birde dene dene benleri var yüzündeyi dinledim bundan önce Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2007 Vazgeçtim... Gözlerinden, Vazgeçtim... Sözlerinden Bir ah de yeter. Sessizce, kimsesizce, Gönderdim dudaklarımı Öpme al yeter. Hiç tanımaz tenim ellerini, Bilmez yüreğim bilmez yüreğini Ah bu koku, bu ten, bu dokunuş Ah bu delilik sarsar bedenimi Yok olma zamanı şimdi... Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2007 Vazgeçtim... Gözlerinden, Vazgeçtim... Sözlerinden Bir ah de yeter. Sessizce, kimsesizce, Gönderdim dudaklarımı Öpme al yeter. Hiç tanımaz tenim ellerini, Bilmez yüreğim bilmez yüreğini Ah bu koku, bu ten, bu dokunuş Ah bu delilik sarsar bedenimi Yok olma zamanı şimdi... Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2007 ben sarkı dınlemıyom ama zeynep yıne 2 tane gonderdın Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2007 kaybetim bugün kendimi hükümsüzdür Alıntı
Φ baharrr Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2007 Artık hayatımdan çıksan diyorum Bu ikili delilik sona erse İkimiz için de en hayırlısını diliyorum Hiç olmamış gibi davranabilmeyi Bu yok ediciliği anlayabilmeyi Bir bilsen ne kadar yürekten istiyorum Lütfen Görmeyeyim seni Bir yerlerde karşıma çıkma Konuşmayalım, bakışmayalım Ne olursun Daha fazla tükenmeye takatim yok Sanki aşkı öğütmeye programlı gibiyiz Aslında bakarsan insan olarak iyiyiz Ama daha fazlasını isteme benden yalvarırım Ben bittim artık kalmadım Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2007 hep iki iki gidiyoo suç bende değilki Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2007 Gülben - Ben Olsaydım... Ben olsaydım kendimi karalara bağlar Deli yüreğimi dağlar Dayanam ağlardım... Ben olsaydım katlanırdım boş yere Harcanırdım belkide Bize hiç dokunmazdım... Yerinde ah ben olsaydım.... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2007 birşey dinlemiyorum. Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2007 gun bızım gunes bızım gogsumuzde ates bızım ele ele oldugumuz ogun gulmek bızım dun bızım yarın bızım yan yana sevmek bızım hasrete vurdugumuz goz goz yurek bızım sezen aksu hasret Alıntı
Φ Senyour Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2007 Yeni Türkü- Yedikule Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2007 Çalıkuşu film müziğini.. Alıntı
Φ baharrr Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2007 sensizlik ölümden bile zor her gün her gün ölmek gibi acısı cok devası yok sensız devası ılac gıbı gıttıgınde kalbımı de aldın bak bende bır ız buraktın sen bensız olursun ben sensız yarım kaldım Alıntı
Φ Senyour Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2007 Offer Nissim ft. Maya___ İn Your Eyes Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2007 müslüm gürses - hasret rüzgarları.... Alıntı
Φ baharrr Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2007 nilüfer--sular arınmak ıcın var Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2007 nilüfer örer - sakın söz etme Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2007 Kutsi / İlan-ı Aşk Bir filmin sonu gibi yaşıyorum seni Eski bir yalnızlıktan ödünç almış gibi Yasakların gunahların bırak bana kalsın Eski bir çığlık gibi hala aklımdasın Seni unutmama izin verme İlan-ı aşk ediyorum Benimle evlenirmisin ? Beraber yaşlanmaya bir kalemde Söz verirmisin ? Bende seni seviyorum Sana söz veriyorum İyi gunde kötü gunde Kadınınım diyorum Alıntı
Φ baharrr Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2007 Aşk iki ucu sihirli değnek Tutunmaya gör.. Ayağa kaldırmaz artık kendindeki kuvvet Özrün misali.. Aşk iki ucu zehirli değnek Tutulmaya gör.. Ayağa kaldırmaz artık kendindeki kuvvet Özrün misali.. Artık ömür boyu bir destek gerek Bence uçlarda bulunup ortasında yaşamak gerek Sözün özü tadını kaçırmamak gerek Sanırım artık benimde işime bilmem gerek Aşkıma değsede oluversek sihirli iki melek Bir masal değilki hepsi gerçek Özrün misali.. Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2007 müslüm' ü farketmiyor hangisi olduğu Alıntı
Φ crn_ee Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2007 Şebnem Ferah( ) - Hoşçakal.... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.