Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

>>>İLYADA<<<

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Sene 1988,güzel bir haziran günü..Ben henüz 16 yaşındayım ve evimizin önünde bişiler ile ilgileniyorum.Babam hastane de ve benden gizlediklerini sandıkları kanser yüzünden yatıyor..O zamanda çok iyi duyan kulaklarım,doktorun 3 ay verdiğini duymuştu, ama henüz hastaneye yatalı 5 gün olmuş..

Bir taksi evimizin önüne yanaştı ve içinden büyük ablam indi.Bana:

__Hadi hazırlan,gidicez..Dedi..

Eve girip birkaç parça eşya aldı ve taksiye bindik.BEn önde o arkada hareket ettik.Biraz sonra ablam:

__Murat;Babamızı kaybettik..Dedi..

Biliyordum..Söylemeden biliyordum.Hiçbirşey demedim,taksinin kapı kolçağını sıktım,kendimi sıktım..Ağlamadım..Taki babamla yalnız kalana kadar..

İşte o an ne hissetiysem,bu akşam Moryel'in özel mesajla sevgili babanı kaybettiğini bildirdiğinde aynısını hissettim..:(

Allah sana çok çok sabır versin arkadaşım.Ölüm acısı geçiyor ama seviyorsan çok özlüyorsun..Umarım babamla karşılaşırlar,umarım mekanları cennet yattıkları yer nur olur..

Acın acım,yasın yasımdır..:clover:

• Cevaplar 126
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

foruma geldim geleli sevinçler paylaşıldı ama ilk kez kötü bi haber duydum ve gerçekten çok üzüldüm...

başınız saolsun Allah sabır versin :( Allah gani gani rahmet eylesin.

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:
Sene 1988,güzel bir haziran günü..Ben henüz 16 yaşındayım ve evimizin önünde bişiler ile ilgileniyorum.Babam hastane de ve benden gizlediklerini sandıkları kanser yüzünden yatıyor..O zamanda çok iyi duyan kulaklarım,doktorun 3 ay verdiğini duymuştu, ama henüz hastaneye yatalı 5 gün olmuş..

Bir taksi evimizin önüne yanaştı ve içinden büyük ablam indi.Bana:

__Hadi hazırlan,gidicez..Dedi..

Eve girip birkaç parça eşya aldı ve taksiye bindik.BEn önde o arkada hareket ettik.Biraz sonra ablam:

__Murat;Babamızı kaybettik..Dedi..

Biliyordum..Söylemeden biliyordum.Hiçbirşey demedim,taksinin kapı kolçağını sıktım,kendimi sıktım..Ağlamadım..Taki babamla yalnız kalana kadar..

İşte o an ne hissetiysem,bu akşam Moryel'in özel mesajla sevgili babanı kaybettiğini bildirdiğinde aynısını hissettim..:(

Allah sana çok çok sabır versin arkadaşım.Ölüm acısı geçiyor ama seviyorsan çok özlüyorsun..Umarım babamla karşılaşırlar,umarım mekanları cennet yattıkları yer nur olur..

Acın acım,yasın yasımdır..:clover:

Ah Murat, o zaman ki o küçücük yürek nasıl kaldırdı o acıyı bilmem ama ben de önce sustum ve susturdum...İzin vemedin hastanede feryat figana ama kendimle kalınca sessiz sedasız ırmaklar boşaldı yüreğimden..

Çocukken baba diye ağlardım ben, o da bana ilkgözağrım derdi...Demir gibi biri olmasına rağmen bu yıl hep ağlamış uzaktayım diye...

Şükür ki Rabbime bana bir 10 gün hediye etti birlikte geçirdiğimiz..

Acın acım,yasın yasımdır..:
Murat, söyleyecek sözüm yok , kelimeler kifayetsiz çünkü....:clover:
Gönderi tarihi:
foruma geldim geleli sevinçler paylaşıldı ama ilk kez kötü bi haber duydum ve gerçekten çok üzüldüm...

başınız saolsun Allah sabır versin :( Allah gani gani rahmet eylesin.

Hayatın gerçekleri canım, bir yerde çıkıyor karşımıza ve itiraza ne gücümüz yetiyor ne de hakkımız var....Acımı paylaştığın için müteşekkirim.. :clover:

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

İyilik meleğimiz;

Bu bayramın sendeki yaşattığı duyguları biliyorum..:closedeyes: Acıyı veren Mevla'm sabrını da versin inşallah,bayramın mübarek olsun arkadaşım..:clover:

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

2007 yılı acılarımızla, sevinçlerimizle geride kalacak. 2008 daha fazla umut, daha fazla sevinç, daha fazla mutluluk getirsin. Yaşamında güzel yıllar, mutlu yarınlar, gerçek dostluklar hep seninle olsun. Yeni yılın sana ve tüm sevdiklerine sağlık, mutluluk, neşe, başarı, bolca para, sevgi ve huzur getirmesini dilerim. Mutlu Yıllar :sorcerer:

• 2 hafta sonra...
  • 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

selam İlyada ,

sende kocaman bir yürek var tüm insanlara sevgini ve iyiliğini yansıtıyorsun.

her zaman hatırlayan ve unutmayan iyi bir arkadaş ,kardeş ve yoldaşsın.tüm herşey için sana teşekkür ederim

huzurlu ve sağlıklı bir yaşam diliyorum.Sevgiler ......!

elacanpek_dostluk10023.jpg

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.