Φ MINEU Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2007 5 üye bugün doğum gününü kutluyor! kaan_bebeto(24), erdemir04(20), Bora_Bebeto(24), DANS@(18), FatihinÖzlemi(35) ARKADAŞLAR DOĞUM GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN NİCE SENELERE KAAN'CIM SANA SAĞLIK, BAŞARI VE HUZUR DOLU NİCE SENELER DİLERİM, DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2007 Kaan doğum günün kutlu olsun...Nice mutlu yıllara sağlık,mutluluk,huzur ve başarı ile.. Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2007 başta kaan olmak üzere mutlu yıllar arkadaşlar kaan kardeşim cnm arkadaşım bu da senin için Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2007 sevgili kaan, doğum günün kutlu olsun kardeşim... herşeyin gönlünce olacağı bir yıl dileklerimle.... Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2007 5 üye bugün doğum gününü kutluyor!kaan_bebeto(24), erdemir04(20), Bora_Bebeto(24), DANS@(18), FatihinÖzlemi(35) ARKADAŞLAR DOĞUM GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN NİCE SENELERE KAAN'CIM SANA SAĞLIK, BAŞARI VE HUZUR DOLU NİCE SENELER DİLERİM, DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN Kaan doğum günün kutlu olsun...Nice mutlu yıllara sağlık,mutluluk,huzur ve başarı ile.. başta kaan olmak üzere mutlu yıllar arkadaşlar kaan kardeşim cnm arkadaşım bu da senin için sevgili kaan, doğum günün kutlu olsun kardeşim... herşeyin gönlünce olacağı bir yıl dileklerimle.... CANLARIM BENİM HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUMMM bugün bir yaş daha olgunlaştıgımın farkına vardım.... yaşlanmak benim görüşlerim arasında değğil...o yüzden olgunlaştım diyorum..... sizleri bu mutlu günümde yanımda görmekten çok mutlu oldum...hepinize tşk ederim... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2007 Kaan,güzel yürekli sevgi dolu arkadaşım,kardeşim,nice sağlıklı mutlu yıllara sevdiklerinle beraber.. :clover: Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2007 doğum günün kutlu olsun canım kardeşim... nice mutlu yıllarda, bulduğun aşkı hiç kaybetmeden sevdayla yaşa... seni seviyorum... mutlu seneler... Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2007 Kaan doğum günün kutlu olsun kardeşim mutlu yıllar Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2007 Kaan,güzel yürekli sevgi dolu arkadaşım,kardeşim,nice sağlıklı mutlu yıllara sevdiklerinle beraber.. :clover: doğum günün kutlu olsun canım kardeşim... nice mutlu yıllarda, bulduğun aşkı hiç kaybetmeden sevdayla yaşa... seni seviyorum... mutlu seneler... Kaan doğum günün kutlu olsun kardeşim mutlu yıllar sizleri ben çok seviyorum çok tşk ederimmmmm laylam seni bir yakın arkadaş olarak sardunyam ablam canım mmmm benim seni ben çok seviyorum ablaların ablasııııııııııııııııııııı...... 'RA_dya' ablam seni fazla tanımıyorum ama benim kelebeğime ablalık yapıyorsun görüyorum senide çok seviyorum ablam benimm....sen estikçe ben titrerim ...benim özden öte kardeşiiimmmmmmmm....o benim bitanem..... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2007 kaan doğum günün kutlu olsun arkadaşım Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 kaan yeni yaşın sana mutluluk getirsin...herşey gönlünce olsun........ Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 kaan doğum günün kutlu olsun arkadaşım kaan yeni yaşın sana mutluluk getirsin...herşey gönlünce olsun........ arkadaşlarım çok tşk ederim.....sizler i çok seviyorum canı gönülden ........ Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2007 Ah kardeşim ya nasıl görmedim ben seni.. Kardeşim Kaan;Doğumgünün kutlu olsun,mutlu ol kardeşim.. Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2007 doğum günün kutlu olsun biraz geç olsada foruma fazla uramıorum kusra bakma sen keleceğin foruma gelmesinde senin payın olduğunu biliorum sana minnettarım bunun için Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2008 ErdalAktaş(40), kaan_bebeto(25), Bora_Bebeto(18), göçmen kızı(18), picasso(28) arkadaslarımızın dogum gununlerını kutlar ıyı bır yıl gecırmelerı dılegıyle Alıntı
Φ ELiFLE Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2008 Sevgili siir dostu Erdal Aktas,nica mutlu,saglikli yillara;dogum gününüz kutlu olsun,sevgiler elifce Alıntı
Φ ELiFLE Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2008 kaan_bebeto(25), Bora_Bebeto(18), göçmen kızı(18), picasso(28) arkadaslarımızın dogum gununlerını kutlar ıyı bır yıl gecırmelerı dılegıyle Sevgili kaan_bebeto,Bora_bebeto,göcmen kizi ve picasso! nice mutlu,saglikli güzel günlere,dogul gününüz kutlu olsun..Sevgiler,elifce _ Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2008 kaan_bebeto(25) adlı uyemızın bugun dogum gunu!!! yas 25 oldu yolun yarısına az kaldı kaan abı dıyorum cunku benden 4 yas buyuksunuz. dogum gununuz kutlu olsun.sevdıklerınızle guzel gunler gecırmenız dılegıyle... Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2008 Hepinize nice yıllar diliyorum özelikle kaan_bebeto arkadaşımızın doğum gününde kutluyorum saglıkla kalın....... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.