Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

akp'nin yalanlarına dikkat edin

bugune kadar türk milleti'nin naciz değerlerini yok sayan herkesin sahip olamayacağı türk kimliğini tanımayan basit bir kimlik gibi gösteren akp hükümeti'nin yalanlar serisi bu sefer erzurum'da.

milletimizin iradesini barzani ve talabani ****** teslim eden akp hangi yüzle ve kimlikle erzurum gibi milli degerlerine düşkün olan bir şehrimizde seçim kampanyasını başlatması asil türk milleti'ne hakarettir. milletimizin dini duygularını kullanarak oy toplamaya çalışan akp hükümeti, inançlarımızı hiçe sayarak bundan kendine pay çıkartmaya çalısmaktadır. ülkemizi karış karış satan akp hükümeti hangi yüzle birlik ver beraberlikten bahsedebilir.

şehitlerimize kelle diyen apo ***** sayın diyen ab ve abd nin kuklası olmuş bir başbakan ve onun hükümeti bu milletin çıkarlarını hiçe saymıştır. bu yaptıklarını görmezden gelerek sözde seçim kampanyasını diğer bir adıyla yalanlarını ikiyüzlülüğünü istiklal mücadelemizi başlatan milliyetçi bir şehrimiz olan erzurum'da başlatması erzurumlulara ve milli iradeye hakarettir.

millet iradesini makam ve koltuk sevdasına dönüstüren akp ye hesap sormanın vakti gelmiştir.

osmanlı'nın torunu milliyetçi türk insanı bu satekarlıklara inanmıyacak ve bunu hesabını soracaktır.

artık akp yi tahttan indirme vakti gelmistir. mhp bunu tek başına yapacaktır.

Gönderi tarihi:

Fazla partizan geldi bana öncelikle... :stuart:

Şimdi de şunu diyeyim:AKP'ye karşı duruyorsun anladığım kadarıyla, hatta başka bir partiyi de "destekliyorsun"; o zaman sen anlat bu adamlar gelmeden önce nasıl büyük bir ekonomik kriz yaşadığımızı, borsa 10 bine çıkınca sevinilen günleri getiren o koalisyonu; ya da her zamanki gibi verilen ve tutulmayan sözleri...

Kimse sütten çıkmış ak kaşık değil;bu oyunun içinde piyon olup, çığırtkanlık yapmakla hiçbir şey kazanılmaz gerçek manada...

:zorro:

Gönderi tarihi:

görünen o ki akp 22 temmuzdan da birinci parti çıkacak.

siyaset ve toplum mühendisliginin yapabilecegi şimdilik ak partinin mümkün oldugu kadar az oy alması ve millet vekili çıkarması.

birinci parti olarak sandıktan çıkacagını rakipleride biliyor ve birleşme telaşları kendilerinin birinci falan çıkacaklarından degil..

Gönderi tarihi:

siyaset ve toplum mühendisliginin yapabilecegi şimdilik ak partinin mümkün oldugu kadar az oy alması ve millet vekili çıkarması.

birinci parti olarak sandıktan çıkacagını rakipleride biliyor ve birleşme telaşları kendilerinin birinci falan çıkacaklarından degil..

Fenami sizde elinize bir bayrak alir kutlamaya kosarsiniz,Cumhuriyet mitinglerine inat olsun diye...

saygilarla

Gönderi tarihi:
Fenami sizde elinize bir bayrak alir kutlamaya kosarsiniz,Cumhuriyet mitinglerine inat olsun diye...

saygilarla

BAYRAKMI

Yok canim birileri sadece birilerin eline bakiyor kac dakika bayragi tutacak diye.,,,

Neyin adina VATANIN BÜTÜNLÜGÜ ADINA.,.,

Birileride ,,hangi,,icimize sizan garip yabancilar kimler hesabi... irak örnegi,,

kimlerin en son müslüman oldugunu takip ediyor,.acaba onlar kimlerden

kimler olmus ,,ve ne kisilikleri var arastiran yok,,!!! zaten Milyonda bir

fazla birsey söylemek istemiyorum.,!!! BILDIGIM HALDE

Avrupalilar,,biraz acik konusur dolayli konusmayi bilmez

Aklima birsey geldi,.,Birgün bir konuda arkadas

Eger benim Ülkemde yeterli günes olsa ,,

Senin Ülkende ne isim var,.,..!!!

Unutmayalim onlarinda yeterli kilisesi var,.,.

Saygilar

:shuriken: yamyam frankfurt

Gönderi tarihi:

Erzurumdaki tuhaf gosteriye dikkat ettiniz mi?

kadınlar nerdeydi?

binlerce insanı otobuslere tıkıp oraya getirenler neden kadınları getiremedi?

Ya sallanan bayraklara dikkat ettinizmi?

Bir de bugun İzmirde sallanan bayraklara bakın...

Bir bayragı tutmak vardır. bir de o bayrarağı tasımak...

Renginden utananların tuttugu bayraklara dikkat ettinizmi?

Bir de gelincik tarlasında birer tomurcuk olan bayrakları gordunuz mu?

Apo ****** sayın demesini ona saygı duymasının hesabını verecektir bu millete..

O gune kadar akp ve yandaslarının yanında olan herkez işbirlikcidir... Eger sayın basbakan hata yaptıysa pişmansa soylediklerinden cıkar özur diler... Neden dilemiyor?

hala tasvip ediyor olmalı soylediklerini...

Akp bizzat *** ****** oldugunu tescil ederken sayın arkadaslar, sagı solu partiyi bir yana bırakın...

Pkk mı yoksa Türkiye Cumhuriyeti'mi ?

Sandıga giderken bu soruyu aklınıza alıpta gidin...

kararınızı siz verin nerdesiniz?

Gönderi tarihi:

Bölücü sloganlara gerek yok;bu şekilde ayrımlar ve propagandist sorular eskide kaldı;çağımızın mantık anlayışının gerektirdiği gibi artı ve eksileriyle her şey konuşulur ve siyah ya da beyaz diye değil şu kadar siyahken şu kadar beyaz(bulanık mantık) diye sonuçlar ortaya konulur...

Gönderi tarihi:

TEHLIKE KARA PARA

Sloganin büyügü bölücü sloganin büyügünü.,.,Avrupaya gelipte yesil sermayeyi.,Altina cevirenler,,!!!

Sloganin büyügü bölücü sloganin büyügünü ,, Avrupaya gelipte uyusturucu parasini silaha cevirenler.,.,!!!

ASIL UYUSTURMADA BUNLARIN ORTAK HAREKET EDIP VATANI BÖLMEYE CALISMALARIDIR

Halkimizin uyanmasi,.,.,onlarin sermayesine Darbedir,.,onlarin Telasi bu Darbe,.,

Onlarin derdi imani para,,,,birileride bu paralarin ortada kalmasi derdinde.,.,

Eger Ülkemiz Bölünürse bu paralar kara para olmaktan cikacak,.,.

AH ÜLKEM AH BIRILERI BU TEHLIKENIN PESINDE

kara paranin yok olma telasi icinde

KARA PARA,.,IMANLARI PARA,.,.,

Ülke bölünmüs kimin umrunda,,

Seninmi,.,!!!

Saygilar

:shuriken: yamyam frankfurt

Gönderi tarihi:
Fazla partizan geldi bana öncelikle... :stuart:

Şimdi de şunu diyeyim:AKP'ye karşı duruyorsun anladığım kadarıyla, hatta başka bir partiyi de "destekliyorsun"; o zaman sen anlat bu adamlar gelmeden önce nasıl büyük bir ekonomik kriz yaşadığımızı, borsa 10 bine çıkınca sevinilen günleri getiren o koalisyonu; ya da her zamanki gibi verilen ve tutulmayan sözleri...

Kimse sütten çıkmış ak kaşık değil;bu oyunun içinde piyon olup, çığırtkanlık yapmakla hiçbir şey kazanılmaz gerçek manada...

Sana gore pazrtizanlık ama bizim yaptıgımız vatan severlik.bzi milliyetci duygularımıza hakim olamıyorsak bu kimligimizin asagalanmasından ve yok sayılmamızdandır.en azından onceki hukumet ülkeyi satmadı karıs karıs ve satmadıgı icin ülke ekonomik kriz yasadı.

anap dyp birlesebilir chp dsp birlesebilir akp yırtınabilir ama sevdasından vazgecmeyen mhp birlesmez

saygılarımla

Gönderi tarihi:

saygilarla

bizim inatlaşma gibi bir derdimiz olmadı ki.

yani en azından benim.

ama siz kendinizi ele veriyorsunuz.

selametler.

Gönderi tarihi:
Erzurumdaki tuhaf gosteriye dikkat ettiniz mi?

kadınlar nerdeydi?

Milli mücadelenin başlıca kalelerinden biri olan Erzurum ve halkı adına bu yazılanlardan üzüntü duydum.

siz tek tek vatandaşın yüzüne bakıp 'utançlarını' ölçmüş olmalısınız.

ideolojik körlük birilerini ne hale getirmiş.

yazık. çok yazık.

Gönderi tarihi:
anap dyp birlesebilir chp dsp birlesebilir akp yırtınabilir ama sevdasından vazgecmeyen mhp birlesmez

saygılarımla

ben bundan fazla bir şey anlamadım.

kusura bakma.

selamlar.

Gönderi tarihi:
.en azından onceki hukumet ülkeyi satmadı karıs karıs ve satmadıgı icin ülke ekonomik kriz yasadı.

saygılarımla

Bunu kanıtlayacak verilerini kaynakçayla birlikte yazar mısın???

Ekonomi bilimine saygı gösterelim; bakalım neler öğreneceğiz...

Gönderi tarihi:

Erzurumlu insanların utanmayacaklarını, güzel yurdumun hiçbir köşesinin bundan utanmayacağını biliyoruz biz sevgili Lastsoul. İstasyon Meydanı'ndaki bindirilmiş kıtalar utanıyor, gördüğün o'dur senin. Artık her nereden bindiriliyorlarsa.

Devamını alıntılayarak aktarıyorum ;

Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin kalabalıkları toplamak için ulaşım araçlarının ücretsiz tahsis edilmesi, billboard’ların Başbakan’ın posterleri ile donatılması, çevre illerden ’bindirilmiş kıtalar’ın getirilmesi hemen dikkat çekiyor...Bayraklarla donatılmış kalabalıkla, bir anlamda da ’Cumhuriyet Mitingleri’ne yanıt veriliyor. Devletin Erzurum Valisi Celalettin Güvenç de, kürsüde Başbakan RTE ve Dışişleri Bakanı Abdullah Gül’ün yanında... Meraklısına :

3354017.jpg

Gönderi tarihi:
çağımızın mantık anlayışının gerektirdiği gibi artı ve eksileriyle her şey konuşulur ve siyah ya da beyaz diye değil şu kadar siyahken şu kadar beyaz(bulanık mantık) diye sonuçlar ortaya konulur...

o kadar yazıldı çizildi tartışıldı..artı ve eksileriyle her şey konuşuldu..ama sizin fikrinizdekilere ne yapılsa az...göremezsiniz...çünkü işinize gelmez...ne demek istendiğini gayet iyi anlıyorsunuz ama işinize gelmez....

neden işinize gelmez....laik düzene karşı olduğunuz için olabilirmi....yok değilse siz söyleyin lütfen daha neyi görüp tartışmanız lazım...akp iktidarının bu ülkeye yaptıklarını görmek için.....

hayırlı olsun herkese limanlarda satılmaya başlandı birer birer hemde güle oynaya amanda parayı aldınız mı...amanda iyi saydınız mı.....ekonomi harika...şahane..ve hatta muazzam

anlayamıyorum ülke sevgisi hangi menfaatlerin peşinde eriyip gidiyor...

Gönderi tarihi:

o kadar yazıldı çizildi tartışıldı..artı ve eksileriyle her şey konuşuldu..ama sizin fikrinizdekilere ne yapılsa az...göremezsiniz...çünkü işinize gelmez...ne demek istendiğini gayet iyi anlıyorsunuz ama işinize gelmez....

neden işinize gelmez....laik düzene karşı olduğunuz için olabilirmi....yok değilse siz söyleyin lütfen daha neyi görüp tartışmanız lazım...akp iktidarının bu ülkeye yaptıklarını görmek için.....

Artı eksileriyle her şeyin konuşulduğu falan yok;en küçük örneğiyle satışlar diyorsunuz:Haydi o zaman satışı savunan ve savunmayanların verdiği tüm verileri koyun ortaya;hakkındaki farklı düşünceleri;çağın eğilimini;yörenin eğilimini inceleyin bakalım;bunu mu yaptınız da karşınızda birilerini bulunca hemen laiklik karşıtı ilan ediyorsunuz???

Sizin fikrinizdekiler diyorsunuz;benim yerime nasıl,ne hakla karar verirsiniz; kim varmış benim fikrimde olan; buyrun sizi dinliyorum...

İşte anlatmaya çalıştığım bu kısır tartışma olayı...

Gönderi tarihi:
Artı eksileriyle her şeyin konuşulduğu falan yok;en küçük örneğiyle satışlar diyorsunuz:Haydi o zaman satışı savunan ve savunmayanların verdiği tüm verileri koyun ortaya;hakkındaki farklı düşünceleri;çağın eğilimini;yörenin eğilimini inceleyin bakalım;bunu mu yaptınız da karşınızda birilerini bulunca hemen laiklik karşıtı ilan ediyorsunuz???

Sizin fikrinizdekiler diyorsunuz;benim yerime nasıl,ne hakla karar verirsiniz; kim varmış benim fikrimde olan; buyrun sizi dinliyorum...

İşte anlatmaya çalıştığım bu kısır tartışma olayı...

nedir sizi rahatsız eden...akp'yi savunan siz değilmisiniz....akp laik düzene karşı değil mi?yoksa ben uzaydan mı geldim?

ne verisinden bahsediyorsunuz....açık olun ve söyleyin eğer akp'yi savunmuyorsanız...neyi savunuyorsunuz? neden rahatsız oluyorsunuz?

yazdıklarınıza bakarak tabiki sizin fikrinizde olanlar diyorum...

dinlediğiniz sadece kendi sesinizken..ne anlatalım ki size..ne desek itham oluyor..yoksa siz kendi yazdıklarınızı okumuyormusunuz?...

biliyorum yine anlamadınız..

Gönderi tarihi:

nedir sizi rahatsız eden...akp'yi savunan siz değilmisiniz....akp laik düzene karşı değil mi?yoksa ben uzaydan mı geldim?

ne verisinden bahsediyorsunuz....açık olun ve söyleyin eğer akp'yi savunmuyorsanız...neyi savunuyorsunuz? neden rahatsız oluyorsunuz?

yazdıklarınıza bakarak tabiki sizin fikrinizde olanlar diyorum...

dinlediğiniz sadece kendi sesinizken..ne anlatalım ki size..ne desek itham oluyor..yoksa siz kendi yazdıklarınızı okumuyormusunuz?...

biliyorum yine anlamadınız..

Ben AKP'ye karşı olan tutuma karşı bir tavır gösteriyorum;buralarda konu AKP'den çok karşıtlarının çıkar mücadelesi bence...

Uzaydan gelip gelmediğiniz beni ilgilendirmez... :stuart:

Siz adamları kötüleyici bir şey attınız ortaya;ondan önce de artı-eksi lerle konuşulmuyor lafımı eleştirmiştiniz;ben de dedim öylece konuşuyorsunuz işte haksız mıyım;şimdi ne verisi demeyin lütfen...

Yazdıklarımdan örnek getirin;ya da konu dağılmasın diye özele gelin farketmez;her şeye açığım...

Gönderi tarihi:

Bazı mesajlarımda haddini ve saygı sınırlarını aşan kelimeler kullandıgım icin butun arkadaslardan özür dilerim.

Bugun bazı gazetelerde cıkan haberler gore, aslında o meydanda toplananların bayrakları yoktu, yada bayrak tasımak gibi bir dusunceleri yoktu. Erzurum halkı kendiliginden camlara bayrak asıp, meydana gelenlere bayrak vermiştir... belki de yanlıs okudum kimbilir..

Bir zamanlar ellerinde yeşil siyah bayraklar tasıyanların, benim fikrimce gostermelikte olsa Türk Bayrağını tasımaları yine benim fikrimce bir gelişmedir.

Bir insanın fikirlerinin değiştirmenin tek yolu ona guzel ve dogru örnekler sunmaktır diye düşündüm her zaman..

Aylardır meydanlara cıkan yüzbinlerce insan, tek bir taskınlık yapmadan, tek bir huzursuzluk cıkarmadan, tek bir adli olay yasamadan bir araya gelmiş ve seslerini yettigince fikirlerini acıklamıstır.

Muhtesem goruntuler tüm karartma cabalarına ragmen dalga dalga butun dunyaya yayılmıstır. Ve bugun goruyoruz ki bu meydanlar ve bu insanlar bundan sonra daha demokratik bir toplum olmanın geregini herkese ögretmiştir.

Türk Bayrağı tasımayı ogrettigimiz topluluklara umarım bir gun kadınlarla birlikte omuz omuza yurumeyi, omuz omuza bir arada durmayı ve kadınları da kendileri gibi insan olarak gormeyi ogretebiliriz.

Gönderi tarihi:

**

*karşınızda birilerini bulunca hemen laiklik karşıtı ilan ediyorsunuz???

Bir an için varsayalım ki, bu arkadaş sizi laiklik karşıtı ilan etti...Size iftira atıyor...

Peki siz bize laiklik karşıtı olmayan bir kişi olduğunuzu nasıl ifade edebilirsiniz?...

Bizlere, şahsınıza yada aynı düşünceleri taşıyan diğerlerine iftira atıldığını kanıtlamalısınız...

"Ben şeriata karşıyım...Cumhuriyetin değiştirilemez ve temel ilkelerinden biri olan Laikliği sonuna kadar savunuyorum...

Ben şu an iktidarda olanların laiklik karşıtı tutum ve eylemlerine karşıyım...Bu cumhuriyet laiktir laik kalacaktır diyebiliyor musunuz?..."

Bunu satırlarınıza taşıyabilme cesaretini gösterdiğiniz anda onun iftira attığını anlamış olacağız...

Sizin ifadenizle.... "Buyrun sizi dinliyoruz..."

Gönderi tarihi:
Ben AKP'ye karşı olan tutuma karşı bir tavır gösteriyorum;buralarda konu AKP'den çok karşıtlarının çıkar mücadelesi bence...

Uzaydan gelip gelmediğiniz beni ilgilendirmez... :stuart:

Siz adamları kötüleyici bir şey attınız ortaya;ondan önce de artı-eksi lerle konuşulmuyor lafımı eleştirmiştiniz;ben de dedim öylece konuşuyorsunuz işte haksız mıyım;şimdi ne verisi demeyin lütfen...

Yazdıklarımdan örnek getirin;ya da konu dağılmasın diye özele gelin farketmez;her şeye açığım...

haklısınız gene.. benim gibi cahiller öyle kafalarından atar başaramazsa özele gelir tabirinizle...

yazdıklarım anlayana efendim...gazeteleri okuyun..interneti dolaşın...foruma girin konuları okuyun ki sizde gayet iyi biliyorsunuz..birde vicdanınıza aklınıza danışın..sonra gelip bana bu soruyu sorun ...bende size veri toplayıp getireyim...siz yine karşı çıkın benden yine veri isteyin..vs vs...bakın ne güzel bir kısır döngü....

yazdıklarınızdan alıntılayıp yazmışım altına yazacağımı görmedinizmi ki soruyorsunuz...

ne gibi bir çıkar ki bu..akp konumuz..akp karşıtları dediğinizde halk yani bizler..sesimizi çıkarmak başkalarının yada chp'nin oyuncağı olmak mı sanıyorsunuz...onların ne olduğunu şu an sergiledikleri tutumu görmüyormuyuz sanıyorsunuz...

peki siz akp'nin iktidara gelmesini isteyerek ülkemizin geleceğini görebiliyormusunuz...anlatılmak istenen bu...siz buna razı olabilirsiniz ama bizler değiliz..bu ülke menfaatine çalışmayan herkesin karşısındayız...

keşke akp karşıtlarına değilde ülkemizi mahveden emperyalist düzene yardımcı olmaya çalışan her türlü girişime karşı tavrınızı koyabilseydiniz...bu ülke'nin ihtiyacı bu çünkü...

işte bu yüzden ben herşeye açık değilim olamamda..

Gönderi tarihi:
Bir an için varsayalım ki, bu arkadaş sizi laiklik karşıtı ilan etti...Size iftira atıyor...

Peki siz bize laiklik karşıtı olmayan bir kişi olduğunuzu nasıl ifade edebilirsiniz?...

Bizlere, şahsınıza yada aynı düşünceleri taşıyan diğerlerine iftira atıldığını kanıtlamalısınız...

"Ben şeriata karşıyım...Cumhuriyetin değiştirilemez ve temel ilkelerinden biri olan Laikliği sonuna kadar savunuyorum...

Ben şu an iktidarda olanların laiklik karşıtı tutum ve eylemlerine karşıyım...Bu cumhuriyet laiktir laik kalacaktır diyebiliyor musunuz?..."

Bunu satırlarınıza taşıyabilme cesaretini gösterdiğiniz anda onun iftira attığını anlamış olacağız...

Sizin ifadenizle.... "Buyrun sizi dinliyoruz..."

1)Bu hükümetin laiklik karşıtı işler yaptığını düşünmüyorum;sizin laiklik anlayışınıza karşı gelmiş olabilirler...

2)Şeriata niye karşı olayım;sanırım siz siyasi İslam modellerinden bahsediyorsunuz;yanlış mıyım???

3)Ben kimseye bir şey kanıtlayacak değilim;siz hangi hakla yargılar cümleler kurarsınız!!!

4)Beni fişlemeye çalışan anlayışa karşı cevap yazdıysam bu niye sizin beni sorgulamanızı gerektirsin;siz eğer iletilerimde bahsettiğim cümlelere ulaşırsanız buyrun;hepsini cevaplayayım...

5)Türkiye Cumhuriyeti temeline laikliği almıştır; bu Cumhuriyet doğal olarak laik bir biçimde devam eder...

Gönderi tarihi:

haklısınız gene.. benim gibi cahiller öyle kafalarından atar başaramazsa özele gelir tabirinizle...

yazdıklarım anlayana efendim...gazeteleri okuyun..interneti dolaşın...foruma girin konuları okuyun ki sizde gayet iyi biliyorsunuz..birde vicdanınıza aklınıza danışın..sonra gelip bana bu soruyu sorun ...bende size veri toplayıp getireyim...siz yine karşı çıkın benden yine veri isteyin..vs vs...bakın ne güzel bir kısır döngü....

yazdıklarınızdan alıntılayıp yazmışım altına yazacağımı görmedinizmi ki soruyorsunuz...

ne gibi bir çıkar ki bu..akp konumuz..akp karşıtları dediğinizde halk yani bizler..sesimizi çıkarmak başkalarının yada chp'nin oyuncağı olmak mı sanıyorsunuz...onların ne olduğunu şu an sergiledikleri tutumu görmüyormuyuz sanıyorsunuz...

peki siz akp'nin iktidara gelmesini isteyerek ülkemizin geleceğini görebiliyormusunuz...anlatılmak istenen bu...siz buna razı olabilirsiniz ama bizler değiliz..bu ülke menfaatine çalışmayan herkesin karşısındayız...

keşke akp karşıtlarına değilde ülkemizi mahveden emperyalist düzene yardımcı olmaya çalışan her türlü girişime karşı tavrınızı koyabilseydiniz...bu ülke'nin ihtiyacı bu çünkü...

işte bu yüzden ben herşeye açık değilim olamamda..

Ben gerekli yerlere tepkimi koyuyorum;kendimden eminim...

Ben burada AKP iktidara gelsin diye doğrudan bir cümle kurmadım;bu seçimlerde oy da kullanmayacağım zaten;nedir bu hassaslığınız!!!

Siz öyle düşünüyorsunuz diye ya da hadi olmadı % bilmem kaç öyle düşünüyor diye halk böyle denemez;bu temsili demokrasiye aykırıdır;bu iktidar-muhalefet anlayışına aykırıdır;yaptığınız genellemeyle diğer seçmenleri dışlamış olursunuz...

Gönderi tarihi:

Ak parti iki konuda yanlış yaptı.

1- cumhurbaşkanının bütün yetkileri sembolik hale getirilip, artık siyasi olarak arzulanır olmakdan çıkarmaması.

bu şekilde yıllardır 'seçilmeden iktidarda' olanların ellerindeki parlementer sistemi zedeleyen yetkileri alınmış olurdu.

yani tamamen sembolik bir cumhurbaşkanı.

2- DTP nin seçimlere bagımsız girme kararına karşı oluştugu belli olan, bagımsız adayların birleşik oy pusulasına yazılması kararını çıkarmak istemesi.

bu hiçde demokratik bir tavır degildir.

tırnak içindeki DTP nin tartışılırlıgı ayrı bir konu, lakin Kürt vatandaşlarının sistem içerisindeki temsil sorunlarını görmemezlikden gelemkde demokratik bir tavır alış degildir.

Ak partinin, İslami bir gözle eleştirilecek o kadar yönü varki, yani fırsat olsa yerden yere vurmak isterdim.

ama Türkiyede belli bir zihnin çocuksulugunu aşamaması, tarihe saplanıp kalması hiç bir şeyi aklı başında degerlendirmeye fırsat vermiyor.

burada 'sözde ulusalcıların' getirmiş oldugu eleştirilerin bir çogunu samimi olarak degerlendirmiyor ve başka amaçlar için kuru bir gürültü olarak degerlendiriyorum.

not; yöneticiler alıntı yapıncada ceza kesiyorlarmış, valla hiç umurumda degil, bu onların demokratik iz düşümlerini ele veriyor.

alıntılarda istenen deliller içindi.

selametler.

Gönderi tarihi:

Akp yalan üzerine kurulmuş ve yalanla ayakta kalan bir parti. Bu ülkede hiçmi iyi bir şey yapmadılar diyenlere verilecek cevap şudur; güven kazanmanın yolu bir iki kez ufak tefek ama göz boyayıcı işler yapmaktan geçer. Evinize giren hırsızın niyeti sizi soymaktır, dolandırıcının işi dolandırmaktır bunu yapmadan önce sizin güveninizi kazanır ve açıklarınızı değerlendirirler. Kastelli gibi bir örnek var önümüzde ve saadet zincirleri. Bu adamlar iyi şeyler yapmayı vadetmişlerdi binlerce insanın güvenini kazanmak için önce şirin yüzlerini gösterdiler ama sonuçta dolandırılan güvenen insanlar oldu.

Ampul partisi hırsızdır, dolandırıcıdır, taktiği aynıdır. Güven kazanmak. Bu güveni kazanmak için dini kullandılar. Çünkü insanımız dindardan sahtekar olacağı ihtimalini hiç bir zaman düşünmedi.

Akp'nin vatan toprağını ve kamu mallarını satmasına karşı çıktığımızda bize komunist diyorlar. Devletçiliği savunduğumuzda sosyalist ve içine kapalı bir devlet anlayışını savunuyorsunuz ithamını yönlendiriyorlar. Vatanı eviniz gibi gördüğünüzde her karış toprağı sizin için aynı değerde olur. Evinizi ve içinde bulunanları kimsenin pazarlamasına izin vermediğiniz gibi vatanı ve içindekileri satmayada aynı tepkiyi vermelisiniz. Çünkü birincisi bu bir ayıptır. Ülke ayıbıdır, satılacak en son şey bile değildir vatan toprağı. SATILAMAZ.

Kaldı ki akp sattığı ile övünüyor, sattığının yerine hiç bir şey koymadığı gibi ülke geleceğini tehlikeye sokuyor. Bir ülkede satılacak şey ancak ürettiğin maldır, ürünündür, sanayindir. Toprak satmak, kamu mallarını özelleştirmek ve özellikle yabancıya satmak bir ihanettir. Savunulacak hiç bir tarafı yoktur. Savunan buna hoş bakan evinin tapusunu akp ye versin ve hiç gam etmeden evini pazarlamasına izin versin. Vermez değilmi, çünkü evi namahremidir, kutsalıdır, peki vatanın, evi kadar kıymeti yokmudur bu .......... larda.

Akp nin sadece ama sadece bu yaptığı bile ihanet partisi olduğunu kanıtlamaya yeter ve artar bile. Ama bu kadar değil elbette yaptıkları, bölücülerle aynı siyasi söylemlerin altına imza atmaları ve insanlarımızı millet olmaktan ayrıştırmaya çaba göstermeleri, dini suistimal ederek, onların söylemlerine karşı çıkanları dinsizlikle suçlamaları bir taktikdir.

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.