Φ LostsouL Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2007 Açın televizyonlarınızı... Aylardır görmeyen haber kanallarını acın ve saymaya calısın... Kac Bayrak acıldı İzmir'de? Şeyhiniz size televizyonu yasaklamadıysa acın televizyonunuzu..!!! Ama TRT yi değil, Samanyolu ve Kanal 7 gibi Din simsarlıgı yapan kanalları değil, dunyanın önde gelen haber kanallarını acın, yabancı dillerde dinleyin Türk Halkının sesini...!!!! Milyon basitmiş gibi 5 milyondan bahsediyorlar.... Onların göz kararı sayabildigi bu kadar, ya o meydana inemeyen 10 milyonları nası sayacaklar..!!!!! Açın televizyonlarınızı, aylardır görmeyen duymayan yazıp söylemeyen kiralanmış medyaya bakın ne diyorlar...!!! Hepsine solcu diyorlarsa bu ulkede bu kadar cok solcu nerden geldi? Bunların hepsi darbeciyse kime darbe yapacaklar? Bunların hepsi bindirilmiş kıtaysa nerden dirilip geldirler? Bunların hepsi Gavur'sa hangi ulkeden bahsediyorlar? Kaç kişiymişiz sayıyormusunuz? Yoksa kafanızı gömdüğünüz kum yıgınlarında hala iktidar hayallerimi kuruyorsunuz? Gelincikler denize ekilir mi? İzmir limanına bir bakın deniz uzerinde gelincikler açıldı...!!! Gün karanlıgın denize döküldüğü gündür..!!!!! Rahat uyu Atam..!!! Ab abd talabani barzani akp ve din simsarlarının birleştiği beş yılın ardından, bugun Türk Halkının yeniden ayağa kalkıp gereken cevabı verdiği günlerden biridir... Milyonlarca mukerrer oyla ele gecirdikleri yönetim gucunu 22 Temmuzda halka geri vermek icin sandığa gideceğiz.... Açın televizyonlarınızı şeyhiniz izin verdiyse eğer... Yabancı haber kanallarını açın, yabancıların size Türk Halkını anlatmasını izleyin... Satılmıs medya itaatkarlıgına devam ediyor... Butun dunyanın gördüğünü görmek icin acın televizyonlarınızı..!!!! Alıntı
Φ LostsouL Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2007 Kordonboyuna sıgmayan yuzbinlerce kişi Cumhuriyet Meydanında ikinci mitinge basladılar.. Bu arada yabancı televizyonların canlı yayına baslamasıyla birlikte tayyip radyo televiyozunu 2. kanalıda canlı baglantılar yapmaya basladı. Yani trt2 kanalı... her nedense sadece denizi çekip, guvenlik önlemlerinden bahsediyor.. Yabancı kanallardan izlemenizi tavsiye ediyorum, sözde bu ulkenin medyası verilen gorevlerini yerine getiriyor cunku..!!! Alıntı
Φ LostsouL Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2007 Açın pencerenizi... Milyonların sesi Ege'nin adalarında yankılanıyor... Açın pencerenizi Ege'nin rüzgarı odanıza dolsun...!!!!! Alıntı
Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2007 Bunlar *******, bunlar doymazlar, bunlar bakmazlar, bunlar görmezler, bunlar saymazlar, bunlar sayamazlar. Bunlar yüreksizler. Bunlar ancak ******* atarlar, o da mısır patlağıdır bizim için. Sandıktan çıkacak atom bombasının korkusudur bu. Alıntı
Misafir aslan34 Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2007 beyler bu işi sayılara falan dökmeyin isterseniz. bu, seçim sürecine girmiş bir ülke için çok hayırlı olmaz. bu dil ayrıştırıcı ve yıkıcı bir dildir ve reddedilmelidir. herkesin sahiplendigi sembolleri, en kötü ihtimalle geçen seçimlerde 11 milyon oy almış bir partiye ve seçmenlerine karşı sallamak hiç akıl karı olmasa gerektir. bu kaynaşmış bir ülkenin birbirine yapabilecegi türden hadiseler degil kanımca. bu mitingleri düzenleyenler bu toplumu ortadan ikiye bölmek için elinden geleni yapıyorlar. bu tehlikeli bir süreç ve demokratik hakları da aşan bir zıdlaşmaya teşne olmaktadır. demokratik tepkiler demokrasinin ruhuna kastetmemelidir. hakkı sadece kendi için isteyen hakkaniyetle arasını baştan açmıştır. herkese sagduyulu yaşamlar. Alıntı
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2007 beyler bu işi sayılara falan dökmeyin isterseniz.bu, seçim sürecine girmiş bir ülke için çok hayırlı olmaz. bu dil ayrıştırıcı ve yıkıcı bir dildir ve reddedilmelidir. herkesin sahiplendigi sembolleri, en kötü ihtimalle geçen seçimlerde 11 milyon oy almış bir partiye ve seçmenlerine karşı sallamak hiç akıl karı olmasa gerektir. bu kaynaşmış bir ülkenin birbirine yapabilecegi türden hadiseler degil kanımca. bu mitingleri düzenleyenler bu toplumu ortadan ikiye bölmek için elinden geleni yapıyorlar. bu tehlikeli bir süreç ve demokratik hakları da aşan bir zıdlaşmaya teşne olmaktadır. demokratik tepkiler demokrasinin ruhuna kastetmemelidir. hakkı sadece kendi için isteyen hakkaniyetle arasını baştan açmıştır. herkese sagduyulu yaşamlar. BU ÜLKENIN SAG DUYUSU HIC BIR ZAMAN KAYBOLMAZ Sayin Aslan kardesim ,,bu ülkenin gercek sahiplerinin sag duyusu hic bir zaman kaybolmamistir Bizlerde buna, hepimiz dahiliz,,yani sen ben ,,ayni ülkenin cocuklariyiz.,.inanin bu mitinglerde sizinde kalbiniz atiyor,., ayni heyacani hepimiz hissediyoruz ,.BU ÜLKE HEPIMIZIN BU SEHIRLER HEPIMIZIN ,.,. sehirlerimizin Modern hayatini kimse birakip gidemez,.,bu cagdaslik iliklerimize kadar islemistir,., Kalkip,.,bu güzel sehir halkina.,.,Gavur izmir halki demek,.,.bu dil sürtmeci degil yillardir birilerin uzaklardan modern,,, cagdas anlayisa,.,.karsi isyanidir.,.birileri sadece ,.senin deyiminle.,ülkeyi kamplara bölmeye calisanlarin oyunudur..,.!! FAKAT BU OYUNU GÖRÜP GERI IADE EDILINCE .,Vede onlarin dilinle hadi Hodri meydan bölünme,ise .,bölünme,., Buyrun.,.,burasi Türkiye.,artik bizlerde halk olarak birinci elden izahat etmenin zamani geldi denilince Birden kendi suratlarinla yalniz kalmislardir...TABIKI BU SURAT SERIATTIR YALNIZ KALMANIN BUNALIMINA GIRENLER ,.,.simdilerde panik atagi oynuyorlar,.,.,., Cünkü onlara oy veren Halkimiz onlara ,,onlarin suratina aynayi tutuyor,,sizin suratiniz bu degildi diye Bu Ayna birilerini ,.,cok fena sekilde sarsiyor.,.bu sarsinti onlari nerelere kadar sürükler,.onu gelisen havanin ,,nemi degil,,. ARTIK HALK KARARINI VERMISTIR.,.burasi Türkiye burdan cikis yok.,. BURASI LAIK TÜRKIYE BUNDAN DÖNÜS YOK.,., Aslan kardesim artik hep beraber bu Ülkeyi sahip cikmanin zamani geldi ÖNÜMÜZDEKI SECIMLER ÜLKEMIZIN RUHU OLACAKTIR Hepimize Hayirli olsun Dilegiyle. Saygilar yamyam frankfurt Alıntı
Φ LostsouL Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2007 Sayılarla derdi olan biz değiliz... Aylardır meydanlarda milyonlarla toplanıp, bir turlu sayamayan beceriksizlerin nası oluyorda meclis catısı altında şahin kesilip 369 kişiyi sayması sanırım sizin derdinizdi... Evet simdi sayma zamanıdır, simdi sayıların zamanıdır. Aylardır meydanlara cıkan ses 70 milyon Türkiye CUmhuriyeti Vatandasıdır. Simdi sayın bakalım siz kac kişisiniz..? Anamızda söven adam basbakan oluyor, ona muhalif ses cıkınca ilk tepki veren Abd oluyor, ab ulkeleri hergun acıklama yapıp, avrupa ulkeleirni devlet medyasını yayın organları surekli acıklama yapıp akpyi destekliyor... barzani ve talabani acıklama yapıp tayyibe destek olma zamanı diyor... ve siz akp yandasları sizinle birlikte odeyecegi vergiyi yarı ayrıya indiren satılık medya var... hala 11 milyonuz diyorsunuz 22 temmuzda o onbirmilyon gomucek sizi sandıga.. siz ab abd barzani talabani rumlar ermeni diasporası ab ulkeleri akp ve siz akp yandasları amerikadaki destekcilerinizide sayın kac kişisiniz? Biz 70 milyon Türkiye Cumhuriyeti Vatandasıyız..!!!! işinize gelmiyormu sayılar... Buyrun sizi destekleryenlerin yanına gidin.. Bu ulke birlik ve butunlugunu tehdit eden, bu ulkenin analarına söven, bu ulkenin sehitleriyle dalga gecen, bu ulkenin 80 yıldır insa ettigi degerleri bir bir satan, ab kapısında köpek yapan, her fırsatta icten ve dıstan saldırabildigi kadar saldıranlara karsı biz varız... Simdi sayın arkadasım siz hangi taraftaysanız acıkca soyleyin.. Biz 70 Milyon Türkiye Cumhuriyeti Vatandasıyız. 90 yıl once yaptıgımız gibi 22 temmuzda da denize dökecegiz bu cagdısı kalmız karanlık zihniyeti, bu ab-abd-pkk işbirlikcilerini... Sayın bakalım göz kararı kac kisiyiz biz? Sizin sayınızı biz biliyoruz saymaya tenezzül bile etmeyiz... Bagımsızlıgımızıa kastedenlere gerekn cevabı her kosul ve her sartta her yerde gereken cevap verilecektir... Tadını cıkartın demokrasi tramvayındaki son gunlerinizin tadını... 22 Temmuzda o tramwayın altında kalacaksınz...!!! Alıntı
Φ LostsouL Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2007 nasıl bir surattırki bu aylardır meydanlarda milyonlarca tokat yiyor milyonlarca insan ******* yagmur yağdı sanıp hala yarabbi şükür diyor... Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2007 Heeyyytt be coşmuş vatandaş işi gücü bıramış o mitingde kaç kişi bu mitingde kaç kişi sayıp duruyor... Bence acele etmeyin sayma konusunda nasılsa sandıktan çıkanlar sayılmayacakmı?Sayenizde AKP meclise tek başına girecek o zamanda meclisteki koltukları sayarsınız. Nedir bu ya sizler kimsiniz AKP ajanlarımısınız?görmüyormusunuz her yaptığınız bu partiye oy olarak gidiyor başbakan geçenlerde buraya geldi Ordu'dan Artvin'e oluşan konvoy ve insan kalabalığını görseydiniz kaç kişi olduklarını tahmin edebilirmiydiniz acaba benim şahsen nutkum tutuldu gördüğüm dehşetengiz manzara karşısında. Kimin yüzünden her daim susmayan borozanların yüzünden,ne adam gibi bir muhalefet var ülkede,nede doğru dürüst şeylere tepki gösteren halk,millet kendine eğlence bulmuş o miting senin bu miting benim koşturuyorlar eğlenin bakalım yanınızda bizleride yakıyorsunuz farkında bile değilsiniz.. Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2007 Heeyyytt be coşmuş vatandaş işi gücü bıramış o mitingde kaç kişi bu mitingde kaç kişi sayıp duruyor...Bence acele etmeyin sayma konusunda nasılsa sandıktan çıkanlar sayılmayacakmı?Sayenizde AKP meclise tek başına girecek o zamanda meclisteki koltukları sayarsınız. Nedir bu ya sizler kimsiniz AKP ajanlarımısınız?görmüyormusunuz her yaptığınız bu partiye oy olarak gidiyor başbakan geçenlerde buraya geldi Ordu'dan Artvin'e oluşan konvoy ve insan kalabalığını görseydiniz kaç kişi olduklarını tahmin edebilirmiydiniz acaba benim şahsen nutkum tutuldu gördüğüm dehşetengiz manzara karşısında. Kimin yüzünden her daim susmayan borozanların yüzünden,ne adam gibi bir muhalefet var ülkede,nede doğru dürüst şeylere tepki gösteren halk,millet kendine eğlence bulmuş o miting senin bu miting benim koşturuyorlar eğlenin bakalım yanınızda bizleride yakıyorsunuz farkında bile değilsiniz.. Halki böyle önemsemediginiz icin gercekleri görmekten kacmaktasiniz,sizler icin o mitinglerde bayrak sallayanlar gercek halk degildir onlar sadece örgütlerdir,sizler icin halk Ordudan Artvine kadar kuyruk olan halktir.Iste insanlari ancak böyle ikiye bölüp onlar halk degil bunlar halktir diyebilirsiniz. Halk bence ülkesinin milli degerlerine bayragina üniter yapisina,yeralti yeryüzü zenginligine atasina cumhuriyetine dinine sahip cikanlardir.Halka karsi olanlarda bütün yukarda saydigim degerlere saygi gösteremeyenler hatta önem vermeyenlerdir. Siz AKP gelecek diye mutlu olabilir bayramda edebilirsiniz,hatta tek basina geldiginde birkacta deve kurban edebilirsiniz.Ama unutmayin ki AKP asla Türkiyenin iktidari olmak gibi bir degere sahip degildir o ancak Türkiye üzerinde emelleri olanlarin yolunu acan bir iktidar olmaktan öteye gecemez.Halk istedigi kadar yollari doldursun onu görmek icin birbirini ezsin secimden sonra aglayacak olan yine o birbirini ezen halk olacaktir.Ve siz yine inkar edeceksiniz gercekleri.Ve o yollari dolduran halk yine 4 yil bekleyecek bir carpi isareti yapip egemen oldugunu gösterebilmek icin, halkin egemenligi bir carpi isaretidir,ondan sonra ancak Tayyip gibilerin düdügü ötmeye baslar maalesef. Ben serefli ordumla gurur duymaktayim ve o oldugu sürece Tayyip gibiler bu ülkede asla bbalarinin ciftlikleri gibi at kosturamayacaklardir.Tek baslarina bile iktidar olsalar ülkemin yilmaz bekcilerinin nefesini enselerinde hissedeceklerdir,bundan asla süpheniz olmasin ve simdi bayram hazirliklarina baslayabilirsiniz. saygilarla Alıntı
Φ AynRand Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2007 Neyin kaç kişi olduğunu veya halkın neyi istediğini seçim başında hepimiz göreceğiz ..Çoğu kez hiçbirşey göründüğü gibi sonuçlanmayabiliyor.O nedenle haticeden çok netice önemlidir.. Alıntı
Misafir ali0_1 Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2007 Neyin kaç kişi olduğunu veya halkın neyi istediğini seçim başında hepimiz göreceğiz ..Çoğu kez hiçbirşey göründüğü gibi sonuçlanmayabiliyor.O nedenle haticeden çok netice önemlidir.. İşte bu kadar;ne gerek var seçim propagandalarına burada... Saygılar... Alıntı
Φ dinazor Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2007 Artık parti propagandası, sadece AKP ve onun kara sevdalıları tarafından yapılmaktadır. Türk bayrağı partiler üstü değerlere sahiptir. Kim hakını veriyorsa bayrak onundur. İzmir bir büyük meydan ki partizanlar içinde eriyip gider. Orada olmak benim için kıvanç kaynağı oldu. Artık daha mutlu ve partisizim. Türk bayrağı onun değerini bilenlerin elinde yükseliyor. Daha coşkulu daha güzel günler geliyor. Bahar temizliği devam ediyor... Alıntı
Misafir ali0_1 Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2007 Gerisini size bırakıyorum Saygılar Gerisini halka bırakın da ne olacaksa olsun artık... Bu tür "çığırtkanlık"larla bir yere varılmaz... Alıntı
Misafir ali0_1 Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2007 Seçtirmeyenler chp ve yandaşlarıydı; erken seçim de bunun doğal sonucu oldu... Şimdi bana şunu bir kez olsun sloganvari konuşmadan söyleyebilecek misiniz bakalım:Benim bu olayda korkmama neden olacak ne oldu;bir grup insanın fazlaca bağırması mı,kriz rüzgarı estirilmeye çalışılması mı??? Sadece tepkim var bilinçsize etrafa saldıranlara;bilmediği işlerin piyonu olanlara... Alıntı
Misafir ali0_1 Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2007 "Halk" mı değil mi bunu göreceğiz sandıktan çıkacak sonuçla;ben de onu diyorum, erken konuşmalarınızı da bu yüzden propagandist slogandan öteye koyamam;koyulamaz... Bekleyelim seçimi;buradan sizin gibi düşünmeyen bir çok insana laf atmakla halk temsilcisi gibi olunmaz... Bu arada Emperyalist bir özellik nerede;gösterir misiniz;ne dedim size de buna karar verdiniz??? Alıntı
Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2007 Seçtirmeyenler chp ve yandaşlarıydı; erken seçim de bunun doğal sonucu oldu... Sayın ali0_1, sayın erdogan'ın "halk hareketini küçük görmek"ten kastı, yukarıdaki cümlenizdir. Seçtirmeyenler diye tanımladığınız grup, iktidara oy vermeyen %66'dır. Bunu indirgeyerek, sözcüklerle minimize ederek vardığınız nokta emperyalist davranışa örnek oluşturur. Çünkü emperyalizmde gücü kullanan kaynak kendisini hak,hukuk ve adalet merkezi addederek, diğerlerinin üzerinde olmayı görev sayar. Kendi gibi olmayanı görmez, görse bile onlar hep önemsizdir. Sizin "seçtirmeyenler"i CHP ile sınırlandırmanız da buna örnektir. Alıntı
Misafir ali0_1 Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2007 Sayın ali0_1, sayın erdogan'ın "halk hareketini küçük görmek"ten kastı, yukarıdaki cümlenizdir. Seçtirmeyenler diye tanımladığınız grup, iktidara oy vermeyen %66'dır. Bunu indirgeyerek, sözcüklerle minimize ederek vardığınız nokta emperyalist davranışa örnek oluşturur. Çünkü emperyalizmde gücü kullanan kaynak kendisini hak,hukuk ve adalet merkezi addederek, diğerlerinin üzerinde olmayı görev sayar. Kendi gibi olmayanı görmez, görse bile onlar hep önemsizdir. Sizin "seçtirmeyenler"i CHP ile sınırlandırmanız da buna örnektir. Bakın süreçte halk oylaması falan olmadı;toplananlar mı Türkiye'nin %66 dası??? Anketler öyle demiyor;etrafımda kendi gördüklerim öyle demiyor;abartı geliyor bu tavırlar bana... Ben bu yüzden halktan yana olmayan görürüm hareketi... O zaman hala AKP yi oyca önde gören anketlere bakışınız da emperyalist... Ya da hepsini geçelim beni ve sizden olmayan herkesi suçlayarak nereye kadar gidebilirsiniz; bırakalım seçim olsun;sonuçlara göre yeni hükümet gelsin... Alıntı
Misafir aslan34 Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2007 BU ÜLKENIN SAG DUYUSU HIC BIR ZAMAN KAYBOLMAZ Sayin Aslan kardesim ,,bu ülkenin gercek sahiplerinin sag duyusu hic bir zaman kaybolmamistir Bizlerde buna, Saygilar yamyam frankfurt sevgili efendi kardeşim; bu ülkenin gerçek sahipleri var, birde 'sahte' sahipleri var, öylemi? 'bu ülkenin gerçek sahipleri' diye başlayan bir zihin sagduyusunu baştan tehlikeye atmıştır. daha dikkatli konuşalım, bir ülkenin 'gerçek' sahibi olmanın kriterleri nedir?. yeryüzü Allah'ındır, insanlarda Allah'ın yarattıklarıdır... ben böyle inanıyorum. selametler. Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2007 Gerisini halka bırakın da ne olacaksa olsun artık... Bu tür "çığırtkanlık"larla bir yere varılmaz... Sokaklarda sikmabaslilar ve cember sakallilar yürüse ve yesil bayraklarla naralar atsalardi eminim onlari halk diye yerlere göklere cikarirdiniz ve yine elestirenleri örgütler diye adlandirirdiniz.Cigirtkanlik yapanlar sizlersiniz,dincilik cigirtkanligi,ordu laiklik ve Atatürk düsmanligi sergileyenler sizlersiniz.Türk bayraklaeini haznedemeyenler sizlersiniz,sizlere ancak yesil bayrak gerekir,yani Taliban bayragi. Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2007 sevgili efendi kardeşim; bu ülkenin gerçek sahipleri var, birde 'sahte' sahipleri var, öylemi? 'bu ülkenin gerçek sahipleri' diye başlayan bir zihin sagduyusunu baştan tehlikeye atmıştır. daha dikkatli konuşalım, bir ülkenin 'gerçek' sahibi olmanın kriterleri nedir?. yeryüzü Allah'ındır, insanlarda Allah'ın yarattıklarıdır... ben böyle inanıyorum. selametler. Bu ülkenin gercek sahipleri Türkiyede teröristlere arka cikmayanlardir yani kimlik tartismasi yapmayanlardir.Bu ülkenin gercek sahipleri Atatürkün izinden gidenlerdir,bu ülkenin gercek sahipleri Laiklige saygili olanlardir bu ülkenin gercek sahipleri ülkenin düzenini bozmaya calismayanlardir yani bu ülkenin gercek sahipleri tarikat kuyruklarinda Taliban eteklerinde Fetulahin izinde olmayanlardir.Bu ülkenin gewrcek sahipleri Türk bayragini eline alarak meydanlari dolduran 7 den 70 e herkestir.Bu ülkenin gercek sahibi olmanin kriteri birilerinin hesabina yasalar cikartmak birilerinin hesabina Atatürkcü kalleri zaptetmek degildir.Bu ülkenin gercek sahipleri Allah diye diye ückagitcilik yapmayanlardir.Allahi isin icine katiyorsaniz yukardaki tanimlama sizide kapsar. saygilarla Alıntı
Misafir ali0_1 Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2007 Sokaklarda sikmabaslilar ve cember sakallilar yürüse ve yesil bayraklarla naralar atsalardi eminim onlari halk diye yerlere göklere cikarirdiniz ve yine elestirenleri örgütler diye adlandirirdiniz.Cigirtkanlik yapanlar sizlersiniz,dincilik cigirtkanligi,ordu laiklik ve Atatürk düsmanligi sergileyenler sizlersiniz.Türk bayraklaeini haznedemeyenler sizlersiniz,sizlere ancak yesil bayrak gerekir,yani Taliban bayragi. Ağır ithamlarda bulunuyorsunuz... Bunları isteyeceğime dair bir kanıtınız var mı sözlerimde??? Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2007 Anketler öyle demiyor;etrafımda kendi gördüklerim öyle demiyor;abartı geliyor bu tavırlar bana... anketler...medya öyle demiyor evet haklısınız....siz anketlere göre seçim sonuçlarına güvenmeye devam edin... bende..LAİK ve TAM BAĞIMSIZ bir ülkede yaşamak isteyen....ben ve benim gibi düşünen milyonlara güveniyorum.. Alıntı
Misafir ali0_1 Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2007 anketler...medya öyle demiyor evet haklısınız....siz anketlere göre seçim sonuçlarına güvenmeye devam edin... bende..LAİK ve TAM BAĞIMSIZ bir ülkede yaşamak isteyen....ben ve benim gibi düşünen milyonlara güveniyorum.. Güvenin;güvenme deyip de kahinlik mi yapayım şimdi;sorun ne??? Alıntı
Misafir aslan34 Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2007 Bu ülkenin gercek sahipleri Türkiyede teröristlere arka cikmayanlardir yani kimlik tartismasi yapmayanlardir.Bu ülkenin gercek sahipleri Atatürkün izinden gidenlerdir,bu ülkenin gercek sahipleri Laiklige saygili olanlardir bu ülkenin gercek sahipleri ülkenin düzenini bozmaya calismayanlardir yani bu ülkenin gercek sahipleri tarikat kuyruklarinda Taliban eteklerinde Fetulahin izinde olmayanlardir.Bu ülkenin gewrcek sahipleri Türk bayragini eline alarak meydanlari dolduran 7 den 70 e herkestir.Bu ülkenin gercek sahibi olmanin kriteri birilerinin hesabina yasalar cikartmak birilerinin hesabina Atatürkcü kalleri zaptetmek degildir.Bu ülkenin gercek sahipleri Allah diye diye ückagitcilik yapmayanlardir.Allahi isin icine katiyorsaniz yukardaki tanimlama sizide kapsar. saygilarla kusura kalma politaka kardeşimm; bu usluba cevap vermek bana göre gereksiz bir ugraş. fikir yok burada slogan var. selametler. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.