Misafir seyrekler Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2007 22 TEMMUZ tatile geliyor,fakat ben ve tüm laik,demokrasiden yana ve ülkenin Atatürk'e borçlu olduğunu bilenler ve tüm yakınlarımız,oy vereceğiz. Ben bu seçimlerde mutlaka oy kullanacağım... Neden mi? Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı...! * Çocuklarım benim yaşıma geldiğinde, ülkemin her karışında hâlâ bayrağımız dalgalansın diye. * Kızlarımız isterlerse başlarını örtsünler ama isterlerse de mayo ile denize girebilsinler diye. * Oğullarımız, Universitlerde oruç tutmadıkları için dayak yemesinler diye. * Ülkemizin yeraltı ve yerüstü kaynakları, ülkemiz mühendisleri tarafından çıkarılıp, ülkemiz insaninin yararına kullanılsın diye. * Adı "Türk" ile başlayan ulusal şirketlerimiz, yabancılara satılmasın ve yönetiminde "Jan" lar "Paul" ler, "Moris" ler olmasın diye. * Bundan sonra ülkemde hiç bir başbakan, hiç bir vatandaşına, "Anan* Da Al Git " diyemesin diye. * Bundan sonra ülkemde hiç bir Başbakan, bir şehit anasına, "Askerlik Yan Gelip Yatma Yeri Değildir" diyemesin diye. * Bundan sonra ülkemde hiç bir Başbakan, hiç bir Genel Kurmay Başkanına , "Hocam" diye hitap edemesin diye. * Bundan sonra ülkemde hiç bir Milli Eğitim Bakanı " Çanakkale Savası'nda Bal gibi Yenildik" diyemesin diye. * Bundan sonra ülkemde Büyük Türk Millet Meclisi çatısı altında, hiç bir Meclis Başkanı "Şeyini Seyettigimin Şeyi" diyemesin diye. * Her santimetrekaresinden kültür ve turizm değeri fışkıran ülkemize, bir daha sürekli uyuyan bir Kültür ve Turizm bakanı gelmesin diye. * Bundan sonra ülkemde, Büyük Millet Meclisi Genel Kurul Salonunda, ayakkabısını çıkarıp, ayağını kaşıyan, Milletvekilleri olamasın diye. * Vatan toprağını kanıyla sulayan dedelerim " Soykırımcı " damgası yemesin diye. * Her zaman onurumuz, gururumuz, gözbebeğimiz olduğunu söylediğimiz askerimizin başına bir daha çuval geçirilmesin diye. Hangisi olursa olsun , lütfen oyunuzu kullanın* Çocuklarınız için* Alıntı
Misafir ali0_1 Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2007 Seçim propagandası!!! Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2007 22 TEMMUZ tatile geliyor,fakat ben ve tüm laik,demokrasiden yana veülkenin Atatürk'e borçlu olduğunu bilenler ve tüm yakınlarımız,oy vereceğiz. Ben bu seçimlerde mutlaka oy kullanacağım... Neden mi? Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı...! * Çocuklarım benim yaşıma geldiğinde, ülkemin her karışında hâlâ bayrağımız dalgalansın diye. . . . Hangisi olursa olsun , lütfen oyunuzu kullanın* Çocuklarınız için* 22 Temmuzda tatilde olmayacağım, mutlaka oy kullanacağım. ve söylediklerine aynen katılıyorum... Alıntı
Misafir diktas Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2007 bende oy kullanacağım üstelik bu ilk olacak benm için ayrı bir önemi var. bende güzel ülkemde halkın iradesini istemeyenlerin ordan uzaklaşması için,devletimin paraları derneklere peşkeş çekilmemesi için, terörüstlerin affedilmemesi için, ülkemin satılmaması için,ülkemin özgürlükler ülkesi olması için oy kullanacağım selametle Alıntı
Misafir diktas Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2007 Alın bir tane daha, kimin hırsız olduğunu bildiği halde saklama telaşına düşmüş buraya gelip takiye yapıyor.... Hırsızlar mecliste Cumhurabaşkanı olacaktı yeşil dolarları cebe indirdiler Mısırcılar çarşısında mısır satarak bakan oğlu olup köşeyi dönenler Benim paramla Amerikada çocuk okutan başbakan bu listeyi uzatalımmı... Hırsızlar hakkında konuş Donkişotun yeldeğirmenleri hakkında değil.... Demokrat olacaksan sapına kadar olacaksın takiye ile değil... Saygılar benim oy tercihim sizi niye bu kadar kızdırdı anlamadım?isterseniz siz söyleyin hepimiz ona atalım.öyle cehape de cumhurbaşkanını biz seçelim diyo siz de aynı fikirdesiniz.üstelik ben hırsızlar derken iki kesimi kastettim.lütfen sağlıklı bir şekilde yorumlatın.bir de sakin olun:) selametle Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2007 22 TEMMUZ tatile geliyor,fakat ben ve tüm laik,demokrasiden yana veülkenin Atatürk'e borçlu olduğunu bilenler ve tüm yakınlarımız,oy vereceğiz. Ben bu seçimlerde mutlaka oy kullanacağım... Neden mi? Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı...! * Çocuklarım benim yaşıma geldiğinde, ülkemin her karışında hâlâ bayrağımız dalgalansın diye. . . . Hangisi olursa olsun , lütfen oyunuzu kullanın* Çocuklarınız için* Sizi ancak alkislayabilirim.. Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2007 bende oy kullanacağım üstelik bu ilk olacak benm için ayrı bir önemi var.bende güzel ülkemde halkın iradesini istemeyenlerin ordan uzaklaşması için,devletimin paraları derneklere peşkeş çekilmemesi için, terörüstlerin affedilmemesi için, ülkemin satılmaması için,ülkemin özgürlükler ülkesi olması için oy kullanacağım selametle Nerede Atatürkcülük nerede Laiklik nerede Cumhuriyet,yoksa bunlari bilincli olarakmi ilave etmediniz. Ben beklerdim ki ülkenizin bagimsizligida sizi ilgilendirsin ama heralde unuttunuz bagimsizligi özgürlükler daha önemliydi sizin icin.Ama özgürlükler ancak bagimsiz olmakla elde edilir. saygilarla Alıntı
Misafir seyrekler Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2007 Alın bir tane daha, kimin hırsız olduğunu bildiği halde saklama telaşına düşmüş buraya gelip takiye yapıyor.... Hırsızlar mecliste Cumhurabaşkanı olacaktı yeşil dolarları cebe indirdiler Mısırcılar çarşısında mısır satarak bakan oğlu olup köşeyi dönenler Benim paramla Amerikada çocuk okutan başbakan bu listeyi uzatalımmı... Hırsızlar hakkında konuş Donkişotun yeldeğirmenleri hakkında değil.... Demokrat olacaksan sapına kadar olacaksın takiye ile değil... Saygılar Sn.Erdoğan; Müsade ederseniz bir eklemede ben yapmak istiyorum. Bu maaşla geçinemiyorum,çocuklarımı burs'la okutuyorum diyen başbakan RTE. 2,5 milyon dolara oğluna gemi alıyor,ve hala onun arkasından gidenler var. Bizim halkımız bukadar ..?.. demekki. Tüm TC.vatandaşlarına,tüm yurtseverlere diyorumki;Oyunuzu vermeden önce birdaha,birdaha düşünün lütfen. Tüm yorumcu arkadaşlara teşekkürler. Saygılarımla. Alıntı
Misafir diktas Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2007 hala demokrasiyi hazmedememiş insanlar görüyorum.hala kendilerinden farklı düşünenleri kabullenemeyen insanlar var.ben ülkem satılmasın istiyorum dedim zaten.ülke satılmazsa bağımsızlık da gitmez.sanki biri diğerinden iyiymiş gibi iyi düşünün diyolar bide.sanki cehape gelse bu ülkeyi satmayacak.cehape emin olun akpden daha çok özelleştirir ülkeyi. seçimi iple çekiyorum keşke gelse de halk hemen şu halkın iradesinden korkanlara sille i millet bir tattırsa.az kaldı bekleyin GELİYORUZ İNŞALLAH!!! selametle Alıntı
Φ DİPNOT Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2007 22 TEMMUZ tatile geliyor,fakat ben ve tüm laik,demokrasiden yana veülkenin Atatürk'e borçlu olduğunu bilenler ve tüm yakınlarımız,oy vereceğiz. Ben bu seçimlerde mutlaka oy kullanacağım... Neden mi? Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı...! * Çocuklarım benim yaşıma geldiğinde, ülkemin her karışında hâlâ bayrağımız dalgalansın diye. . . . Hangisi olursa olsun , lütfen oyunuzu kullanın* Çocuklarınız için* Paylaşım için çok teşekkürler sevgili seyrekler... Emeğine ve yüreğine sağlık... Bende bu düşünce ve duyguların altına imza atarak her zaman olduğu gibi mutlaka oyumu kullanacağımı belirtmek istiyorum... Sevgiler... Alıntı
Φ AynRand Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2007 22 TEMMUZ tatile geliyor,fakat ben ve tüm laik,demokrasiden yana veülkenin Atatürk'e borçlu olduğunu bilenler ve tüm yakınlarımız,oy vereceğiz. Ben bu seçimlerde mutlaka oy kullanacağım... Neden mi? . . . Hangisi olursa olsun , lütfen oyunuzu kullanın* Çocuklarınız için* Halkımız yıllardır bunlar olmasın diye oy kullandı zaten..Ne değişdi..Her seçimde bir umudla parti değiştirerek oy kullanmadı mı?Hangi hükümet bir diğerinden ne kadar farklı ki? Zaten hakkı ile yönetebilmiş bir hükümet gelseydi zaten şuan bunları tartışıyor olmayacaktık.. Kimse kendini farklı görmesin.. Yağ gibi üste çıkmaktan başka birşey değil.Bir reklam vardı yağ demişken. Fark görebılıyor musun?tabıkı sağdaki Ben fark göremiyorum ... Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2007 malesef ben kullanamıyacagım askerde er olanlara kullandırmıyolar galıba Alıntı
Misafir seyrekler Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2007 malesef ben kullanamıyacagım askerde er olanlara kullandırmıyolar galıba Önemli değil sn.jön. Nede olsa, yönlendirebileceğiniz bir çevreniz vardır. Bu yönlendirme gerçekleşebilirse,sizin kullanacağınız oy'dan daha çok yarar sağlayacaktır. Saygılar. Alıntı
Φ denizz Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2007 22 TEMMUZ tatile geliyor,fakat ben ve tüm laik,demokrasiden yana veülkenin Atatürk'e borçlu olduğunu bilenler ve tüm yakınlarımız,oy vereceğiz. Ben bu seçimlerde mutlaka oy kullanacağım... Neden mi? Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı...! . . . * Vatan toprağını kanıyla sulayan dedelerim " Soykırımcı " damgası yemesin diye. * Her zaman onurumuz, gururumuz, gözbebeğimiz olduğunu söylediğimiz askerimizin başına bir daha çuval geçirilmesin diye. Hangisi olursa olsun , lütfen oyunuzu kullanın* Çocuklarınız için* aynen katılıyorum seyrekler.dahası bu seçimde hepimiz, kendi oyumuzun dışında en az 1 oyu demokratik laik cumhuriyeti temsil eden partilere kazandırmamız lazım. Alıntı
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2007 Avrupada daha önce,ki secimlerde .... Fazilet partisi olsun ,,aKp olsun belli dernekler vakiflar araciligiyla bindirilmis secim kitalari olusturarak Milleti bedava ucak bileti dagitarak..gidis dönüs,lü olarak Bir oy bir oy,dur....simdiye kadar bunu cok iyi kullandilar..hersey bedava hatta her sehirden otobüsler...kaldiriyorlardi... Fazlasi var azi yok daha neler neler vaat ediyorlardi..kimse cikip bu bindirimis oy kitalarini yalan diyemez... Bizlermi ..isin farkina varamadik öyle ya ..kötü niyet yok demokrasilerde her parti basa gelebilir,, fakat ..isin püf noktasi...öyle degilmis.. Bu bindirilmis kitalar bosuna bindirilmemis..bosuna bir hafta oyla tatil kazanmamislar... evet ya,,, her gecen gün ...bir katakülle isleri aklima geliyor.. karagözle hacivat hesabi ...cocuklugumdan beri sevmem karagözle hacivat....oyunlarini Nasrettin hocamiz o ayri büyük deger...onun bir denize yogurt calmasi yeter... Bizlermi nasil gelecegiz ...tabiki cumhuriyet mitingleri gibi kendi gücümüzle gelebilirsek gelecegiz... Saygilar yamyam frankfurt Alıntı
Φ muki Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2007 Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı...! * Çocuklarım benim yaşıma geldiğinde, ülkemin her karışında hâlâ bayrağımız dalgalansın diye. . . . Hangisi olursa olsun , lütfen oyunuzu kullanın* Çocuklarınız için* Butun bunların yanı sıra; hem kendisine, hem cevresine yarar saglar diye adam kayırıcılıktan, rusvetten ve kendisini ve sulalesini dusunmekten dolayı vatanı ve milleti unutan, unutmalarına ragmen onların sırtından oy toplamaya calısan politikacıların dokunulmazlıklarını kaldıracak yigit, mert, durust politikacıların basa gelmesini temenni ederim. Oglum da ilk defa secime katılacak. Ve bunu gerceklestirebilmesi icin onu ucaga bindirip sınır kapısına gonderecegim, bir gunluk olsa dahi. Alıntı
Misafir bilimselci Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2007 22 TEMMUZ tatile geliyor,fakat ben ve tüm laik,demokrasiden yana veülkenin Atatürk'e borçlu olduğunu bilenler ve tüm yakınlarımız,oy vereceğiz. . . . Hangisi olursa olsun , lütfen oyunuzu kullanın* Çocuklarınız için* Görüşlerini destekliyorum sayın Seyrekler. Yazını çevreme okutuyorum ayrıca. Teşekkürler. Alıntı
Misafir seyrekler Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2007 Görüşlerini destekliyorum sayın Seyrekler.Yazını çevreme okutuyorum ayrıca. Teşekkürler. Ben teşekkür ederim sn.Bilimselci. Nekadar seçmene ulaştırabilirsek,okadar katkı sağlamış oluruz. Saygılar. Alıntı
Φ bencil Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2007 22 TEMMUZ'da: LİDER VEKİLLERİNE OY YOK..! Doğru tercih:YANLIŞLARI seçmemektir. Memleket güzel lakin siyaset ve bürokrasi rezalet. Çünkü potansiyel tehlike, adi bir mafya çetesi değil: Devletçi zihniyetlerdir..! Hangi mafya çetesi doları 5 liradan 15 liraya çıkarıp 10 lira zarara sokabilir milleti? Hangi hırsız, yeşil alanları keyfince imar alanlarına çeviriverebilir? Hangi haydut, çete üyelerini milletvekili olarak seçtirebilir...? Lider sultalarının seçtikleri,kendi robotlarına oy vermekmidir demokrasi? İlkesiz ittifakları kabullenmekmidir seçim? İşte yine, yeni bir seçim arifesinde bizden YANLIŞLAR arasında bir tercih yapmamız isteniyor. Üstelik bunu da vatandaşlık görevi olarak ilan ederek...! Yanlışlardan birisi ni seçmekmidir görevimiz? Aksine yanlışlara HAYIR demekdir,bizce VATANDAŞLIK GÖREVİMİZ.. Alıntı
Misafir aslan34 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2007 Türkiye 1980’den beri cunta kurumlarıyla yönetiliyor. Siyasi Partiler mevcut yapıyı hiçbir zaman sorun etmediler. Gerçek anlamda siyasi parti olsaydılar bu kepazeliğe razı olmaları mümkün olmazdı. Aslında kendileri de bir bakıma cuntanın eseridirler ve işlevleri taşeronluktan ibarettir. İnsanların kaderi TBMM’de değil, küresel plütokrasinin karar merkezlerinde, çokuluslu dev şirketlerin yönetim bürolarında, İMF’de, Dünya Bankası’nda, Dünya Ticaret Örgütü’nde, Washington’da, Brükselde, DAVOS’ta, vb. belirleniyor... Bu süreçte yerli unsurlar da uyum işine koşulmuş durumdadırlar... İnsanlar oy veriyor ama oy verdikleri kişiler onları temsil etmiyor. Söz konusu olan tam bir ‘katılım’ ve ‘temsil’ yanılsaması, sefil bir oyundan başka birşey değildir... Velhasıl seçenler seçmiyor ama seçiyormuş gibi yapıyor, seçilenler de temsil etmiyor ama temsil ediyormuş gibi yapıyor... Öyleyse iki şey: ya bu sefil oyuna dahil olup aldatılmaya, itilip-kakılmaya, aşağılanmaya razı olunacak, ya da mevcut durumun radikal bir eleştirisi yapılarak, gerçekten söz konusu olanın ne olduğunun bilincine varılacak. Elbette ideolojik-entellektüel müdahale araçlarının [akademi, Medya, estetik alan, vb.] hızla metalaşıp soysuzlaştığı koşullarda, anlama eylemi daha da zorlaşıyor. Lâkin çürüme sonsuz ve sınırsız değildir. Anlama eylemiyle değiştirme eylemi arasında da diyalektik bir bütünlük ve tamamlayıcılık ilişkisi mevcuttur... İnsanların bu kapsamlı bir saldırı karşısında tepkisiz kalması da mümkün değildir. Böylesi tarihsel dönemler radikal eleştiriyi zorunlu hale getiriyor ve “radikal olmak demek sorunları kökeninde ele almaktır” denmiştir. Unutmamak gerekir ki, politika alternatiflerin her zaman mümkün olması demektir. O halde sorun politikanın gereğini yapma iradesini ortaya koyup koyamamakla ilgilidir... Bunun için politikayı kaşarlanmış profesyonel ‘siyaset erbabından’ kurtarıp asıl bulunması gereken zemine çekmek gerekiyor... Fikret Başkaya (Kaynak: Özgür Üniversite) Alıntı
Φ dream1907 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2007 hala demokrasiyi hazmedememiş insanlar görüyorum.hala kendilerinden farklı düşünenleri kabullenemeyen insanlar var.ben ülkem satılmasın istiyorum dedim zaten.ülke satılmazsa bağımsızlık da gitmez.sanki biri diğerinden iyiymiş gibi iyi düşünün diyolar bide.sanki cehape gelse bu ülkeyi satmayacak.cehape emin olun akpden daha çok özelleştirir ülkeyi.seçimi iple çekiyorum keşke gelse de halk hemen şu halkın iradesinden korkanlara sille i millet bir tattırsa.az kaldı bekleyin GELİYORUZ İNŞALLAH!!! selametle Arkadaşım bu demokrasiyi hazmedememek veya başka düşüncede olanları kabul etmemek değil maalesef gördüğümüz Akp yi sütten çıkmış akkaşık misali hatta sütte leke vardır onlarda yoktur pahasına koruma ve kollama gayretinize anlam getiremiyoruz bu nasıl bir taraf olma bu nasıl bir bağlılık şimdi sıra sıra yazsam çok uzun olacak ki sende biliyorsun ama yok sizin için bunlar olmadı hayal safsata ben biraz sayayım bu yere göğe sığdıramadığınız Ahakapeyi (cehape değil chp bunu düzelteyim ) Dış borcumuz 2002 de 130 milyar dolardan 2006 sonu itibari ile 206 milyar dolar düzeyine çıktı sıcak para oluk oluk akıyor bilirmisin sıcak parayı acaba neden bize geliyor ihracat rekor düzeyde arttı baktınmı ithalattaki rekorlara cari açık her ay artıda bilirmisin aman boşver sıcak para var faizler düştü bak faizlere %19 larda bak sen nekadarda düşmüş enflasyon kaç tı aradaki farkı çıkar acaba %60 lardayken mi daha fazla faiz veriyorduk şimdimi düştü ama düştü düştü asgari ücret anormal arttı 400 ytl müthiş ekonomi süper milyonlarca işsiz var boşver inadına akp esnaf kan ağlıyor çık sor işlerin durumunu kaç tanıdığım kepenk kapadı ülkem bölünmeye gidiyor terör en üst seviyede hergün şehit üstüne şehit nerde Irak politikası ya Irak politamız ın ne olduğu Dış işlerinin ne gibi çalışmalara yaptığını bilen varmı Allahaşkına bilen söylesin Türban Devletin en üst makamına yola çıkmış bunların tek derdi bunu başarmak aman ne ırağı Dindar cumcurbaşkanı seçilsinde boşver ama bölünme yok merak etme iticai tehlike hiç yok olurmu öyle şeyler devlet okullarında düzenlenen birkaç dini içerikli etkinliğin okullarda namaz kılınmaya başlanmasının laikliğin yeniden tanımlanmasında ne sakınca var Buarada yine şehit verdik Az önce şırnakta Bir yarbay Bir binbaşı bir er yan gelip yatıyorlardı ya i kelle hesabıydı ya Genelkurmay istese hemen verecekler izni ama yazıl versin yazıya döksün Biryandanda G.Kurmay hükümete bağlı Ama onlar yazılı versin Kim kime bağlıydı pardon Senin Politikan nerde Senin kararlılığın nerde Sen Demiyecekmisin Güvenlik güçlerine şunu yapın Diye sana bağlıydı ya sen karar vereceksin Güvenlik güçleride uygulayacaktı ya Karar ???? yazılı versinler vay vay vay Koş koş inandına akp Bu arada hayırlı olsun Burak beyin gemisi gemide nerden çıktı burak ta kim tanırsın tanırsın Burak Erdoğanın Oğlu Gemi almış çok para değil 2 trilyoncuk babasının borcu varmış o borcu almış 25 lik burak kardeşimiz ha sevim tanyürek tanırmısın Bizim Burak kardeşimizin Karıştığı Bir kazada öldü Ama Sevim Tanyürek 8/8 kusurlu bulundu Burak kardeşimiz Hatasızdı Ceza Almadı Bunla ilgili bir araştırma yap neler göreceksin tefaratu çok uzun nerde kalmıştık birde avrupa birliğine gidelim Hiçbir ülkeye getirilmeyen şartlar önümüze getirldi ucu açık müzakere aaaaa nedemek ucu açık 2050 ye kadar sürsede görüşmeler sonuçta alınmayabiliriz yaşasın kabul kabul Kıbrısı Tanımak zorundayız Yaşasın Limanlarıda açmalıyız kabul kabul şimdi sonuç ne hani birzmanlar havai fişekler atılmıştı ankarada Avrupa birliğine girdik diye girdik girdik koşun akp ye Anamızıda alıp gideceğiz Avrupaya Öyle Dedi Muhterem Ananıda al git dedi Bir gecede satıldı tüpraşın %10 u kimsenin haberi olmadan ne şeffaf be Türk Telekom satıldı aaaaa Daha sonra kurumlar vergisi düştü en büyük kurum kimki acaba en çok kime yaradıki acep bu arada sağlık alanında büyük reformlar yapıldı sağlık karnesi yok artık direkt gidiyoruz hastaneye diyoruz ki biz ssk lıyız onlarda bize hoşgeldiniz önden buyrun diyorlar heryerde tedavi oluyoruz şakamı diyenler evet şaka eğitim alanındaki reformlardan bahsedeyim en büyük reform artık Okul müdürleri sınavla belirlenmeyecek milli eğitim bakanı atayacak istediğini istediği yere eşitlik ne sınavıda kim icat etmiş istediğimiz yere istediğimiz müdürü atarız hele Dindarı çok makbul ama yiğidi öldürürüp hakkınıda verelim çok iyi alt yapı çalışması yaparlar istanbuldan bilirim yollar üst geçitler kavşaklar Karadeniz otoylu misal belediyecilik mesleğimizdir çok şükür bazı ihalerde ihaleyi alan firmalar istanbulda küçük kızın ölümüyle sonuçlanan (mazgala Düşen ) işle uzaktan yakından alakası olmazlar yol nasıl yapılır bilmezler ama ihaleyi kaznırlar yuppi yaşasın ama onlar bu işi yapamazlar çünkü bilmezler sadece tabeldır şirketleri onlarda bu ihaleyi yarı fiyatına başka bir firmaya verirler bu işi yapanlara sonra ölümler olur ortaya çıkar durum aaa yandaş mıy dı yoksa bunlar ama olamaz bu belediye böyle şeyler yaparmı ne yandaşı ehlimüslüman haram a dokunurmu hiç yalandır yalan valla yazmaktan yoruldum daha nekadar çok yazacak şey var hemde nekadar çok ama senin baktığın açıdan bunlar birer hayal ürünü safsata yalan sütte leke olur bunlarda olmaz kendimden şüphe ederim ama onlardan asla bunları benim inandığım parti yapacak aynen yukardaki gibi bakarım yokmudur onlarda da çiğ süt emmiş vardır elbet orada onlarda olmazmı olur ama biz arkasında olmayız ozaman herşey süper inadına inadına diye tutum içinde asla olmayız Objektiflik bu işte sözümü bitiriyorum dostum ünlü bir sözle Düşüncelerine katılmıyorum ama onları özgürce söylemen için elimden geleni yapacağım işte Demokrasiden anlayışım bu sende biraz objektif bir bak ülke yönetmek belediye yönetmeye benzemez takım tutmuyoruz geleceğimizi emanet edeceğimiz bir yönetim seçiyoruz seçmek zorundayız inatla değil inadına değil geleceğimiz için ülkem için vatanım için Büyük önder Atatürkün Küllerinden yarattğı Bir cumhuriyeti bir ülkeyi korumak için Onu muasır medeniyet seviyesine yükseltmek için işte bu yüzden iyi düşün deniliyor ama sen son beş yılda yükseldil yükseldik hatta fezayı bile aştık diyorsan ben sustum kal sağlıcakla Alıntı
Φ sedat sencan Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 PARTİ DEĞİŞTİRENLER Kendi siyasi görüşüme uygun A partisine oy vermişim. Oy verdiğim A partisine mensup milletvekilleri mecliste görev yapıyor. Derken bir tanesi istifa edip B partisine geçiyor. B partisinin sandalye sayısı artıyor.Benimkisi ise azalıyor. B partisi şimdi sahip olduğu sandalye sayısı kadar oy almamıştı ki. Şimdi, oy verdiğim A partisi sandalye sayısından fazla oy almış durumda kalıyor. Tabii ki birtakım varsayımlar ileri sürmek mümkündür. Oy verdiğim parti ,oluşan yeni bir politik durumla karşı karşıya kalmış olabilir. Parti yetkililerinin verdiği kararı beğenmeyen milletvekili istifa etmiştir. Ama o kişi benim gibi seçmenlerin vekili değil mi? Bizlere mi danışarak partisinden istifa ediyor? Daha da karışık ve garip oluşumlara şahit olabiliriz. Diyelim ki C partisi seçimlerde % 0,5 oy aldı. Dolayısı ile meclise giremiyor. Meclisteki bir partiden 5,diğerinden 15 milletvelili istifa ettiler. Gidip % 0,5 oy alan C partisine kayıt oldular. Şimdi mecliste grup kurmuş haldeler. Kısacası seçimlerde yok sayıda oy almış bir C partisi vardı. Şimdi ise meclis komisyonlarında söz sahibi. Milletvekillerinin partilerinden istifa etmeleri konusu için bir yaptırım gerek miyor mu? Alıntı
Misafir seyrekler Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2007 " Huseyin her zaman oldugu gibi sabah ezaniyla uyandi. Karisi kendinden once kalkmis ve salonu sabah namazi icin hazirlamisti. Bazi sabahlar uykularina doyamayip namaza kalkamiyorlardi, ama cevrelerindekilere kildiklarini soylemek zorunda olduklari icin, o zaman da vicdan azabi cekiyorlardi. Uykulu gozlerle Huseyin'in imamliginda namazlarini kildilar. Gunes de yavas yavas kendini gostermeye baslamisti. Ayse gidip kizi Kubra ve oglu Furkan'i uyandirdi. Yavrucaklarin sabahin bu saatinde kalkmalari onu uzuyordu, ama Islam Devrim Konseyi ilkokullarin sabah alti bucukta egitime baslamasi kararini aldigindan beri, baska sanslari kalmamisti. Henuz yedi yasinda olan Furkan her sabahki gibi, aglamakli aglamakli kalktiginda on bir yasinda olan Kubra kahvaltiyi hazirlamakta annesine yardim etmeye baslamisti bile. Aile sessizce kahvaltilarini ederken TRT 1'de yayinyanan 'Islam'in Sabahi'programini seyrettiler. Zaten fazla bir sanslari yoktu, cunku Turk-Islam devrimi gerceklestigi gunden beri tum radyo ve televizyonlar devletlestirilmisti ve Anadolu ve Trakya Islam Federasyonu sabah saatlerinde dini programlar disinda yayinlara izin vermiyordu. Gerci gun icinde de durum cok farkli degildi, ama hic olmazsa arada bir, korsan filmcilerden aldiklari Islam devrimi oncesi Turk filmleri veya yeni Amerikan filmleri seyrederek eglenebiliyorlardi. Ayse kizi Kubra'nin carsafini giydirirken bir an cocuklugunu hatirladi. Annesi her sabah okul onlugunu giydirdikten sonra upuzun saclarini guzelce tarar ve kizini opup koklayarak okula ugurlardi. Oysa Kubra'nin okulda carsaf giyme zorunlugu oldugu icin, ne sacini uzatmasinin bir anlami vardi, ne de guzel onlukler giymesinin.. . Kizini hazirladiktan sonra Ayse kendi carsafini da giydi ve ailece evden ciktilar. Once Furkan devlet kresine, sonra Kubra okula birakildi ve kari koca da calistiklari devlet dairelerine gittiler. Huseyin sakallarinin biraz fazla uzadigini ve kisaltmasi gerektigini fark etti is yerine varinca. Tamam, sakal birakmak zorunluydu; ama fazla uzadigi zaman da amirleri hemen uyariyorlardi. Ogle namazi saatinde her zamanki gibi okullar ve devlet daireleri tatile girdi. Ayse calismakta oldugu bakanlikta, Huseyin ogretmenlik yaptigi okulda, Kubra da okulunun mescidine giderek ogle namazlarini kildilar. Furkan ise henuz namaz yasinda olmamasina ragmen, kres egitmeninin denetiminde abdest almasini ve namaz kilmasini ogrendigi kisa bir derse tabi tutuldu. Aksam ezani saatinde devlet daireleri ve okullarda mesai saatleri bittigi icin tum aile yeniden evde toplandilar. Herkes kendine gore yorgundu. Ozellikle Ayse'nin cani cok sIkkindi. Birkac hafta icinde Ramazan baslayacakti ve midesindeki rahatsizlik nedeniyle oruc tutmakta zorlandigi icin, Ramazanlar'i artik sevmiyordu Ayse. Oysa devlet dairesinde calistigi ve ozellikle de Ramazan aylarinda tum devlet isleri namazlara ve iftar saatlerine gore ayarlandigi icin, gunluk hayat Ayse icin iyice guclesiyordu. Islam devriminden once oldugu gibi, cani isteyenin orucunu Allah rizasi icin tuttugu, istemeyeninse keyfi istedigi gibi tutmadigi gunleri dusundu. Oysa simdi oruc tutmamak neredeyse dine karsi cikmak gibi bir seydi ve bu da olacak sey degildi. Ayse yattigi yerde bunlari dusunurken, Huseyin ise coktan uyumaya baslamisti ve ruyasinda babasini goruyordu. Babasi genelde oldugu gibi evde aksam rakisini iciyor ve cakirkeyif oldukca da Anadolu turkuleri soyluyordu. O anda birden ruyasinda dairesindeki amirini gordu. Amiri her zamanki asIk suratiyla gunde en az uc kere verdigi vaazlarindan birini veriyor ve ickinin, hatta muzigin ne kadar gunah oldugunu soyluyordu? " Yukarida siradan bir Turk ailesinin Islam devrimi yapildiktan sonra yasayacagi siradan bir gunun ozetini okudunuz. Bu size bir sey ifade etti mi? 'Komik' mi dediniz, 'sacma' mi dediniz, 'hadi canim sen de' veya 'yok devenin basi' mi dediniz? Siz ne dediniz bilmiyorum, ama oturdugunuz yerde surdurdugunuz bu gaflet uykusuna devam ederseniz, uc-bes yil icinde bir sabah boyle bir Turkiye'ye uyanacaksiniz. Begenin veya begenmeyin! Bu tur laflari 'laiklik paranoyasi' olarak gorenlere ise Iran Islam devriminin ardindan ulkesinden kacmak zorunda olan bir aydinin su sozlerini hatirlatmak isterim: 'Sah Pehlevi'nin Amerikanci ve emperyalist rejiminden o denli bezmistik ki Islami seriat bile gelse, bundan beter olamaz diyorduk. Iran Komunist Partisi (TUDEH) bile Pehlevi'ye karsi, prensipte bile olsa, Ayetullah Humeyni'yi destekler hale gelmisti. Oysa Humeyni gelip de Islam devrimi gerceklestirildikte n sonra, Islami seriat baskisi altinda yasamanin ne demek oldugunu ancak o zaman gorebildik. Sansli olanlarimiz ulkeden kacti, o kadar sansli olmayanlarimiz ise su anda ulkemizin topraklarinin altinda yatiyorlar! ' AKP hukumetinin basindan beri bir yalan ruzgâri olan ve Turk ordusunu zapt u rapt altina almaktan baska hicbir seyi hedeflemeyen AB (Avrupa Birligi) politikasi da artik AB (Arap Birligi) politikasina donustugune gore, bu adamlarin artik nesini istiyorsunuz? Kafasi turbanli cumhurbaskani eslerini mi, 'Islam hakki icin caizdir' deyip ulkeyi her acidan soyup sogana cevirmelerini mi, yoksa uluslararasi havaalani apronunda deve kesen (ve yakalaninca once gorevden alinip, sonra terfian Londra'ya tayin edilen) burokratlarini mi? BU SON SANSINIZ TURKIYE! Bu secimde de 'Hicbirine oy vermeye degmez' diye sandiga gitmeyip, uykuya dalarsaniz, uyandiginizda adim adim yaklasan seriatin artik dortnala kostugunu goreceksiniz. SIYASI FIKRINIZ NE OLURSA OLSUN, YAKLASAN SECIMDE MUTLAKA VE MUTLAKA OY VERIN VE TURKIYE'YI ORTACAG KARANLIGINA DONDURMEYE HEVESLENEN AKP KADROLARININ HEVESLERINI KURSAGINA TIKIN! Bu mesaji yedi kisiye gonderirseniz, yedi gun icinde bir dileginiz elbette gerceklesmeyecek, ama bu mesaji iletebildiginiz kadar kisiye iletir ve uyarabildiginiz kadar insani uyarirsaniz, erkek cocuklarinin 14 yasindan itibaren namaz kilmak ve kiz cocuklarinin 12 yasindan tibaren kara carsaf giymek zorunda oldugu bir Turkiye'den belki kurtulabiliriz. BU SON SANSIN TURKIYE, INAN BANA EN SON SANSIN! Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.