Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

• Gizli üye nedir?
  • Bir insan neden gizlenir?
  • Gizleyecek birşeyi varsa, burada işi nedir?
  • Kaldı ki forumun amacı gizli saklı hiçbirşeyin kalmaması, herkesin ve her konunun aydınlatılması değil midir?
  • Gizlendiği yerde oturup, hiçbir kelam etmeyecekse buraya neden gelmiştir?
  • Yok yazacak birşeyleri var ve gizleniyorsa, devekuşundan farkı da olmayacaktır.

Saygı ve sevgilerimle.

• Admin
Gönderi tarihi:
  • Gizli üye nedir?
  • Bir insan neden gizlenir?
  • Gizleyecek birşeyi varsa, burada işi nedir?
  • Kaldı ki forumun amacı gizli saklı hiçbirşeyin kalmaması, herkesin ve her konunun aydınlatılması değil midir?
  • Gizlendiği yerde oturup, hiçbir kelam etmeyecekse buraya neden gelmiştir?
  • Yok yazacak birşeyleri var ve gizleniyorsa, devekuşundan farkı da olmayacaktır.

Saygı ve sevgilerimle.

Buna gizli giren üyeler yanıt verirse daha iyi olur diye düşünüyorum ama genede ben genel olarak Forum mantığı üzerinden, programcıların bu özelliği neden eklediğini size anlatayım...

1. Gizli üye nedir?

Programcı gözünde sistemde olan (tam olarak herşeyi yapabilecek durumda olan) fakat diğerleri tarafından görülemeyen üyedir...

2.Bir insan neden gizlenir? (Bunun o kadar çok nedeni olabilirki bilinenleri yazayım)

Öncelikle bu dünyada sadece ben yokum veya siz yoksunuz burada yazılacaklar sizde olamayabilir ama birilerinde var olabilir...

-o gün kimseyle konuşmak istemiyordur. sadece okumak ve çıkmak istiyordur.

-özel durumlarda bir şahısla problemi vardır ve kimseye görünmeden girip çıkmak istiyordur, olay çözülene kadar.

-anında girip çıkmak istiyordur veya bir çok arkadaşı vardır ama o an bir şey yapmadan veya mesaj almadan girip çıkmak istiyordur.

3.Gizleyecek birşeyi varsa, burada işi nedir?

Sanalın kendisi gizlilik üzerine kurulduğu için bu soruyu es geçiyorum...

4.Gizlendiği yerde oturup, hiçbir kelam etmeyecekse buraya neden gelmiştir?

Daha önce dediğim gibi: Kullanıcıların gizli olanları çoğunlukla ileti postalaynlardan oluşuyor. Bunu ben gördüğüm için size söyleyebilirim. Çoğunlukla rahatsız edilmeden ileti postalamak istiyorlar (ama diyeceksinizki ben öyle değilim dediğim gibi oralarda bir yerde birisi vardır böyle olan ve seviyordur öyle olmayı)

5.Yok yazacak birşeyleri var ve gizleniyorsa, devekuşundan farkı da olmayacaktır.

Bu biraz ağır olmuş ama genede düşünce düşüncedir ama derim ki farklılıklara hoşgörü ile yaklaşmak güzellik getirir...

Saygılar

Gönderi tarihi:

Gizli üye giz'i, gizemi seviyor olabilir..:)

Birde görünmezlik modülü isteği vardırki gerçekten bazı insanların organizmalarında bu istek baskındır ve etkindir.

Reeldede görünmez adam olma hevesi insanın doğasında vardır..

Daha gerçekçi bir bakış açısı getireyim ve şunu ekliyim..

Başkaları tarafından "on-line olanları gör" butonundan o kişinin başkaları yada birileri tarafından görünmek istemediği bir topici okumak istemesi yada gizli girip takip etmek istediği bir kişiyi takip etmek istemeside olabilir, ki, zannediyorum bu kuvvetle muhtemeldir.... :)

Ayrıca Adminimizin belirttiği şeylerde doğrudur ve haklıdır...

Saygılar..

Gönderi tarihi:
Gizli üye giz'i, gizemi seviyor olabilir.. :)

Birde görünmezlik modülü isteği vardırki gerçekten bazı insanların organizmalarında bu istek baskındır ve etkindir.

Reeldede görünmez adam olma hevesi insanın doğasında vardır..

Daha gerçekçi bir bakış açısı getireyim ve şunu ekliyim..

Başkaları tarafından "on-line olanları gör" butonundan o kişinin başkaları yada birileri tarafından görünmek istemediği bir topici okumak istemesi yada gizli girip takip etmek istediği bir kişiyi takip etmek istemeside olabilir, ki, zannediyorum bu kuvvetle muhtemeldir.... :)

Ayrıca Adminimizin belirttiği şeylerde doğrudur ve haklıdır...

Saygılar..

Kırmızılar... Kırmızılar...

Bakalım başka ne itiraflar gelecek :)

Teşekkürler xlark tades

Gönderi tarihi:
Buna gizli giren üyeler yanıt verirse daha iyi olur diye düşünüyorum ama genede ben genel olarak Forum mantığı üzerinden, programcıların bu özelliği neden eklediğini size anlatayım...

1. Gizli üye nedir?

Programcı gözünde sistemde olan (tam olarak herşeyi yapabilecek durumda olan) fakat diğerleri tarafından görülemeyen üyedir...

2.Bir insan neden gizlenir? (Bunun o kadar çok nedeni olabilirki bilinenleri yazayım)

Öncelikle bu dünyada sadece ben yokum veya siz yoksunuz burada yazılacaklar sizde olamayabilir ama birilerinde var olabilir...

-o gün kimseyle konuşmak istemiyordur. sadece okumak ve çıkmak istiyordur.

-özel durumlarda bir şahısla problemi vardır ve kimseye görünmeden girip çıkmak istiyordur, olay çözülene kadar.

-anında girip çıkmak istiyordur veya bir çok arkadaşı vardır ama o an bir şey yapmadan veya mesaj almadan girip çıkmak istiyordur.

3.Gizleyecek birşeyi varsa, burada işi nedir?

Sanalın kendisi gizlilik üzerine kurulduğu için bu soruyu es geçiyorum...

4.Gizlendiği yerde oturup, hiçbir kelam etmeyecekse buraya neden gelmiştir?

Daha önce dediğim gibi: Kullanıcıların gizli olanları çoğunlukla ileti postalaynlardan oluşuyor. Bunu ben gördüğüm için size söyleyebilirim. Çoğunlukla rahatsız edilmeden ileti postalamak istiyorlar (ama diyeceksinizki ben öyle değilim dediğim gibi oralarda bir yerde birisi vardır böyle olan ve seviyordur öyle olmayı)

5.Yok yazacak birşeyleri var ve gizleniyorsa, devekuşundan farkı da olmayacaktır.

Bu biraz ağır olmuş ama genede düşünce düşüncedir ama derim ki farklılıklara hoşgörü ile yaklaşmak güzellik getirir...

Saygılar

bizde gizlendiğimizi sanıyorduk.. :lol::lol::)

Gönderi tarihi:

aa...kleoo..nasıl unutursun...bizi görüyolar...biz kafaları sokuyoruz ya kuma.... -_-

itiraf bbeklendiyse...bunu dille getirmek niye... :grin: ben bişey söylemek istemiyorum..

ama yakıştırmalarınıza dikkat ederseniz sevinirim...!!rahatsız olabilirsiniz....biz de rahatsız oluyoruz demek ki bişeylerden...ama devekuşu ne demek anlamadım...anlamak için kafa da yoramam...canım hayvanlarım... :wub: onlar da bi canlı....yakıştırılma amacı bile yakışmıyor yaa...!

(yönetim gizli koltukları komforlu hazırlamış...kleo ve ben de koltuk arkadaşıyız....ve çok rahat...mutluyuz...) :lol: demi kıss... :w00t:

Misafir H@Y€LP€R€
Gönderi tarihi:

şahsen bende dediğim gibi gizli üyeliğe karşı idim ama gerekli bişi :D

Gönderi tarihi:

hazır yeri gelmişken sevgili Adminimize ben sormak isterim bir gizli üye olarak... B)

gizli olarak girdiğimde:

1-genelde 2 yada 3 kez denedikten sonra..çoğunlukla ikinci seferde foruma giriş yapabiliyorum.....

2-bir ileti yazdığımda tam cevabı gönderirken.. hayda giriş yapmadınız lütfen giriş yapınız diyen bir yazı çıktığında karşıma acayip sinirleniyorum...tekrar tekrar tekrar.... :sweatingbullets:

yani sayın taylan abi hiçte kolay şartlarda gizlenemiyoruz... :lol:

merakınızıda gidermek isterim kendi adıma... böyle bir hak verilmişse forum tarafından kullanıp kullanmamak kişinin tercihine kalmıştır..siz lütfen rahatsızlık duymayınız...

Gönderi tarihi:
hazır yeri gelmişken sevgili Adminimize ben sormak isterim bir gizli üye olarak... B)

gizli olarak girdiğimde:

1-genelde 2 yada 3 kez denedikten sonra..çoğunlukla ikinci seferde foruma giriş yapabiliyorum.....

2-bir ileti yazdığımda tam cevabı gönderirken.. hayda giriş yapmadınız lütfen giriş yapınız diyen bir yazı çıktığında karşıma acayip sinirleniyorum...tekrar tekrar tekrar.... :sweatingbullets:

O zaman niye gisli üye olarak girip kendine esiyet ediyosun Frosenim :w00t::lol::stuart:

• Admin
Gönderi tarihi:

gizli olarak girdiğimde:

merakınızıda gidermek isterim kendi adıma... böyle bir hak verilmişse forum tarafından kullanıp kullanmamak kişinin tercihine kalmıştır..siz lütfen rahatsızlık duymayınız...

Sevgili Frozen,

Bu tamamen senin browser'ından (tarayıcından) kaynaklanmaktadır... Tarayıcının bütün cache boşalt ve forum tarafından oluşturulan çerezleri yok et ve tekrar dene veya tarayıcının versiyonunu yükselt...

Saygılar

Gönderi tarihi:
Sevgili Frozen,

Bu tamamen senin browser'ından (tarayıcından) kaynaklanmaktadır... Tarayıcının bütün cache boşalt ve forum tarafından oluşturulan çerezleri yok et ve tekrar dene veya tarayıcının versiyonunu yükselt...

Saygılar

teşekkür ederim... :clover:

Gönderi tarihi:

ben bi bilsem yapmayacam ama... :wassat: bağımlılık yaptı kurtar beni gecem.. :w00t:

Sevgili Frozen,

Saygılar

Sayın Admin gerekli açıklamayı yapmış Frosenim -_- Artık kurtuldun :w00t::lol::stuart::clover:

Gönderi tarihi:

Kazanılmış haklara karşı duruşum yok arkadaşlar. En tabii hakkınızdır, şahsıma münhasır meraklarımdan dolayı sormuştum o soruları. Ve yazıştıkça farkediyorum ki, işiniz gerçekten zormuş :)

Sevgi ve saygılarımla.

• Admin
Gönderi tarihi:

Taylan'ın haklardan çok bahsettiği konu neden gizli girilir konusu..!

Hakkınız olduğunu oda görüyor ama size neden gizli girme isteği duyuyorsunuz diyor...

Açıklamalar bu yönde olursa daha doyurucu olur....

Saygılar

• 1 ay sonra...
Gönderi tarihi:

Hakikaten kıs :grin:

Bazen çok işe yarıo bu gisli giriş öle demeyin :D

• 3 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

Sevgili Admin,

Sana bu mektubu salondan yazıyorum. Bilirsin ben "gizli üye"lere kılım. Zaman geçse de değişecek bir durum değil zannımca. Demem o ki, "gizli" olarak giren üyeleri ertesi gün bile olsa deşifre etsek bir yerde? Olma mı?

Ama sen çıkıp diyeceksin ki "Taylan Abi, aslında çok kolay bişey ama serverlar filan yükleniyo, küresel ısınma, enflasyon börtü böcek şeysi" diyeceksin biliyorum. Ama olmaz mı yahu? Benim kanım iliğim çekiliyo bunları görünce :grin:

Gönderi tarihi:
:wacko::blink::blush::glare::pinch::asagi:

:unsure: sevgili adminimiz biz naptık ki size böyle.. :lol:

ben deşifre edeyim kendimi taylan abi..ben şu an gizliyim.. B) ayrıca deşifre ettiğimiz bir yer var..bu hizmeti forum oyunlarındaki gizli üyeyi söyle adlı başlıktan alabilirsiniz.. :huh:

Gönderi tarihi:
Sevgili Admin,

Sana bu mektubu salondan yazıyorum. Bilirsin ben "gizli üye"lere kılım. Zaman geçse de değişecek bir durum değil zannımca. Demem o ki, "gizli" olarak giren üyeleri ertesi gün bile olsa deşifre etsek bir yerde? Olma mı?

Ama sen çıkıp diyeceksin ki "Taylan Abi, aslında çok kolay bişey ama serverlar filan yükleniyo, küresel ısınma, enflasyon börtü böcek şeysi" diyeceksin biliyorum. Ama olmaz mı yahu? Benim kanım iliğim çekiliyo bunları görünce

valla biz gizli üyelerde size gıcığız Taylan Abü.. :w00t: her an soluğunu ensemizde hissetmek işkillendirici..kaşındırıcı bi etki yaratıyor bünyelerde.. :grin: misal egzorsist seni görünce kurdeşen döküyormuş.. :w00t: bizzat şahsen kendisi söyledi.. :huh::P

kısacası duygularımız karşılıklıdır.. <_<

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.