Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2007 Ayşegüllllll, teşekkür ederimmmmmmm Bodrumlu, olmamışşşşş Leyla'cığım benim, önce geleceğimizle ilgili söylediklerin konusunda haklısın, kesinlikle müthiş torunlarımız olacak ben de bundan adım kadar eminim Cevaplarına gelince, olmamış ama yaklaşmışsın tatlım, devammmm beni dövdüğün için seni seviyorum deseydin bir cevabı olurdu. sevmiyorum deyince cevap çoook... espirilimi olacak cevap acaba? Alıntı
Φ ayşegül Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2007 kamyon tekerinden büyük ceviz kabuğundan küçük zürafa yavrusundan uzun kibrit kutusundan kısa kim bilcek bakalım. Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2007 deri mi acaba? tabak sevdiği deriyi yerden yere vururmuş.derler sevmediği bir deri olabilirmi acaba? Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2007 Ayşegül'ün sorusunun cevabı: kamyon tekerinden büyük olan, kamyondur... ceviz kabuğundan küçük olan, cevizin kendisidir... zürafa yavrusundan uzun olan, zürafanın kendisidir... ve kibrit kutusundan kısa olan da kibritin kendisi.... ya da şöyle de diyebiliriz; kamyon, tekerinden büyüktür. ceviz, kabuğundan küçüktür. zürafa, yavrusundan uzundur. kibrit, kutusundan kısadır... (Ammannnn virgüllere dikkat ) Bodrumlu olmuyoooo devammmm Alıntı
Φ ayşegül Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2007 gloria tebrikler...sarımsak olabilir mi acaba sorunun cevabı? Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2007 gloria tebrikler...sarımsak olabilir mi acaba sorunun cevabı? neden olmasın kiii sen iste oldururum ben... Bak oldurdummm bile tebrikler canım... ben yatıyorum, sana iyi geceler... Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 neden olmasın kiii sen iste oldururum ben... Bak oldurdummm bile tebrikler canım... ben yatıyorum, sana iyi geceler... keçe! Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 keçe! uğraşmaaaa cevap geldi, aldım ben cevabımı Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 Can, bedenden çıkmayınca ne olur.......??? Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 layla yanlış cevap ....dersine iyi çalışmamışsın....glorya kibim çalışkan kıs ol bakem Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 yaw saat onikiyi geçti diye sen demedin mi,ne dersi bu saatte kafam çalışmıyor benim gerçi bu şimdi dünkü dövülen şey sorusu gibi takılıp beni uyutmaz,gece aklıma bir cevap geldi yazmaya geldim baktım Ayşegül doğru cevabı vermiş Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 diğer derslerine giremez, doğal olarak geri kalır... di mii Leyla sen kal bedende, ben kimyaya gidiyommm yoksa fizik miydi ders hıı? ben hala burda mıyım yawwww... tutmayın benii, ben gidiyommmm Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 kıs senin zekanı yirim sen iki dersi birden de halledersin iyi ben sorayım,okulda birisi yangın dolabını açarsa ne olur? Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 kıs senin zekanı yirim sen iki dersi birden de halledersin iyi ben sorayım,okulda birisi yangın dolabını açarsa ne olur? Yang' ın dolabı açıldığında Yang bu duruma çok kızar... Sadece yang degil aslında Ying de kızar, Yong da kızar hepsi kızar zatiii bu çinliler bi enteresanlar... Ne varsa sanki altı üstü bi dolap işteee... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2007 evet çok doğru ne var sanki,tuhaf çinliler,mesela ben senin dolabını açıyorum her istediğimde ve merak ettiğimde sen hiç kızıyor musun..kızmıyorsun Alıntı
Φ ayşegül Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2007 Can, bedenden çıkmayınca ne olur.......??? beden dersi yapar işte. Alıntı
Φ ayşegül Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2007 beden dersi yapar işte. üf ya! gloria ben yine geç kalmışım....neyse ben de sizlere bilmece sorabilmek için kitap aldım. veeee soruyorum. aşağıdaki mesleklerden hangisi diğerlerinden farklıdır? a)doktor b)ressam c)mimar d)öğretmen e)solist f)laborant g)simsar kim bilirse çokonat var... Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2007 kıs senin zekanı yirim sen iki dersi birden de halledersin iyi ben sorayım,okulda birisi yangın dolabını açarsa ne olur? yangın çıkar, gider dolaptan Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2007 üf ya! gloria ben yine geç kalmışım....neyse ben de sizlere bilmece sorabilmek için kitap aldım. veeee soruyorum. aşağıdaki mesleklerden hangisi diğerlerinden farklıdır? a)doktor b)ressam c)mimar d)öğretmen e)solist f)laborant g)simsar kim bilirse çokonat var... hepsi Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2007 üf ya! gloria ben yine geç kalmışım....neyse ben de sizlere bilmece sorabilmek için kitap aldım. veeee soruyorum. aşağıdaki mesleklerden hangisi diğerlerinden farklıdır? a)doktor ressam c)mimar d)öğretmen e)solist f)laborant g)simsar kim bilirse çokonat var... pardon sonradan gördüm doğru yanıt öğretmen olacak çünkü ayrı telden çalıyor Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2007 yangın çıkar, gider dolaptan yine geç kalmış pardon sonradan gördüm doğru yanıt öğretmen olacak çünkü ayrı telden çalıyor oOoOoOoOo tebriklerrrrrrrrrrrr efendimmmmmmm... Biyrinn çikolatınızı burdan yakınnn Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2007 Uyduruverem mi.. Babasına anne diyene ne denir..? Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2007 Uyduruverem mi.. Babasına anne diyene ne denir..? babasına anne demek oyle ender karşılaşılan durumlardandır... mesela baba, cinsiyet değiştirme ameliyatı gerçekleştirmişir ve görüntü itibariyla artık anne gibidir. Bu duruma kendisine anne dedirtmeyi de tercih eder sanırım... Ama bu durumda cocuga ne denir bilemeyeceğim, hani soylesem de kufur gibi olur, bunu demek istemeyebilirim bu nedenle ama kibarca bülent ersoy'un çocuğu falan denebilir tabii bi kaç ihtimal daha var: mesela, babalar artık bir gün doğurmaya başlarlarsa, bu durum yine oluşabilir... O zaman çocuk yine babasına anne diyecektir... Bu durumda babasına anne diyene, "dünya tersine döndü çocuğum ne yapalım" denir... Bir başka ihtimal, anne çalışıyordur, baba da evde oturup yemekleri yapıyor, temizlik yapıyordur... Bunun cocvugu da babasına anne der, bu durumda da babasına anne diyene, "hayat şartları çocuğum ne diyeyim" denir. Anne, baba ayrıdır, ya da anne yoktur, çocuk hiç anneyi gormemiştir, bu durumda baba ona hem annelik hem de babalık yapmış olduğundan dolayı, çocuk babaya anne der, böyle oluyorsa da buna da "kader böyleymiş ne edelim" denir bi de şu var, deniz atlarının erkeği doğurur diye bilirim... bu durumda deniz atı, babasına anne der o zaman da babasına anne diyen deniz atına "junior deniz atı" denir, yok yok deniz tayı denir düşünim belki bi iki bişi daha gelir aklıma... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.