Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:
Ayşegüllllll, teşekkür ederimmmmmmm :stuart::sorcerer:

Bodrumlu, olmamışşşşş :w00t:

Leyla'cığım benim, önce geleceğimizle ilgili söylediklerin konusunda haklısın, kesinlikle müthiş torunlarımız olacak ben de bundan adım kadar eminim :hug: Cevaplarına gelince, olmamış ama yaklaşmışsın tatlım, devammmm :clover:

beni dövdüğün için seni seviyorum deseydin bir cevabı olurdu. sevmiyorum deyince cevap çoook... :unsure:

espirilimi olacak cevap acaba? :unsure:

• Cevaplar 164
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

Ayşegül'ün sorusunun cevabı: kamyon tekerinden büyük olan, kamyondur... ceviz kabuğundan küçük olan, cevizin kendisidir... zürafa yavrusundan uzun olan, zürafanın kendisidir... ve kibrit kutusundan kısa olan da kibritin kendisi....

ya da şöyle de diyebiliriz;

kamyon, tekerinden büyüktür.

ceviz, kabuğundan küçüktür.

zürafa, yavrusundan uzundur.

kibrit, kutusundan kısadır...

(Ammannnn virgüllere dikkat :w00t::P )

Bodrumlu olmuyoooo devammmm :w00t:

Gönderi tarihi:
gloria tebrikler...sarımsak olabilir mi acaba sorunun cevabı?

neden olmasın kiii :w00t: sen iste oldururum ben... Bak oldurdummm bile :D

tebrikler canım...

ben yatıyorum, sana iyi geceler... :kiss::hug:

Gönderi tarihi:
keçe! :angry:

uğraşmaaaa cevap geldi, aldım ben cevabımı :D:lol::w00t:

Gönderi tarihi:

layla yanlış cevap ....dersine iyi çalışmamışsın....glorya kibim çalışkan kıs ol bakem :w00t:

Gönderi tarihi:

yaw saat onikiyi geçti diye sen demedin mi,ne dersi bu saatte kafam çalışmıyor benim :grin: gerçi bu şimdi dünkü dövülen şey sorusu gibi takılıp beni uyutmaz,gece aklıma bir cevap geldi yazmaya geldim baktım Ayşegül doğru cevabı vermiş :P

Gönderi tarihi:

diğer derslerine giremez, doğal olarak geri kalır... di mii Leyla sen kal bedende, ben kimyaya gidiyommm :w00t: yoksa fizik miydi ders hıı? :unsure: ben hala burda mıyım yawwww... tutmayın benii, ben gidiyommmm :shuriken::online2long:

Gönderi tarihi:
kıs senin zekanı yirim :hug: sen iki dersi birden de halledersin :rolleyes:

iyi ben sorayım,okulda birisi yangın dolabını açarsa ne olur?

Yang' ın dolabı açıldığında Yang bu duruma çok kızar... Sadece yang degil aslında Ying de kızar, Yong da kızar hepsi kızar zatiii bu çinliler bi enteresanlar... Ne varsa sanki altı üstü bi dolap işteee... :w00t:

Gönderi tarihi:
beden dersi yapar işte.

üf ya! gloria ben yine geç kalmışım....neyse ben de sizlere bilmece sorabilmek için kitap aldım. veeee soruyorum.

aşağıdaki mesleklerden hangisi diğerlerinden farklıdır?

a)doktor b)ressam c)mimar d)öğretmen e)solist f)laborant g)simsar

kim bilirse çokonat var... :unsure:

Gönderi tarihi:
üf ya! gloria ben yine geç kalmışım....neyse ben de sizlere bilmece sorabilmek için kitap aldım. veeee soruyorum.

a)doktor b)ressam c)mimar d)öğretmen e)solist f)laborant g)simsar

hepsi :unsure:

Gönderi tarihi:

a)doktor B)ressam c)mimar d)öğretmen e)solist f)laborant g)simsar

pardon sonradan gördüm doğru yanıt öğretmen olacak çünkü ayrı telden çalıyor :w00t:

Gönderi tarihi:
yangın çıkar, gider dolaptan :stuart:

yine geç kalmış :w00t:

pardon sonradan gördüm doğru yanıt öğretmen olacak çünkü ayrı telden çalıyor :w00t:

oOoOoOoOo tebriklerrrrrrrrrrrr efendimmmmmmm... Biyrinn çikolatınızı burdan yakınnn :w00t:

Cokonat.jpg

Gönderi tarihi:
Uyduruverem mi.. :sweatingbullets:

Babasına anne diyene ne denir..? ;)

:) babasına anne demek oyle ender karşılaşılan durumlardandır... mesela baba, cinsiyet değiştirme ameliyatı gerçekleştirmişir ve görüntü itibariyla artık anne gibidir. Bu duruma kendisine anne dedirtmeyi de tercih eder sanırım... Ama bu durumda cocuga ne denir bilemeyeceğim, hani soylesem de kufur gibi olur, bunu demek istemeyebilirim bu nedenle :w00t: ama kibarca bülent ersoy'un çocuğu falan denebilir :unsure:

tabii bi kaç ihtimal daha var:

mesela, babalar artık bir gün doğurmaya başlarlarsa, bu durum yine oluşabilir... O zaman çocuk yine babasına anne diyecektir... Bu durumda babasına anne diyene, "dünya tersine döndü çocuğum ne yapalım" denir...

Bir başka ihtimal, anne çalışıyordur, baba da evde oturup yemekleri yapıyor, temizlik yapıyordur... Bunun cocvugu da babasına anne der, bu durumda da babasına anne diyene, "hayat şartları çocuğum ne diyeyim" denir.

Anne, baba ayrıdır, ya da anne yoktur, çocuk hiç anneyi gormemiştir, bu durumda baba ona hem annelik hem de babalık yapmış olduğundan dolayı, çocuk babaya anne der, böyle oluyorsa da buna da "kader böyleymiş ne edelim" denir

bi de şu var, deniz atlarının erkeği doğurur diye bilirim... bu durumda deniz atı, babasına anne der :w00t: o zaman da babasına anne diyen deniz atına "junior deniz atı" denir, yok yok deniz tayı denir :w00t:

düşünim belki bi iki bişi daha gelir aklıma...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.