Φ ...:::samuray:::... Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 arkadaşlar burada herkez bildiği bilmeceyi yazsın bizde eğlenip öğrenelim Alıntı
Φ 8373w Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 arkadaşlar burada herkez bildiği bilmeceyi yazsın bizde eğlenip öğrenelim arkadaşlar ben bu sitede yeniyim eeeleneceeimden eminim we bu da bilmecem: bir küçücük mil taşı dolaşır dağı taşı? Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 arkadaşlar ben bu sitede yeniyim eeeleneceeimden eminim we bu da bilmecem: bir küçücük mil taşı dolaşır dağı taşı? göz ilan-ı aşk ve ilan-ı harp arasında ne gibi bir benzerlik vardır Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2007 ikiside ilan edilince çarpışma başlar... Hostesler neden havada dedikodu yaparlar ? Alıntı
Φ 8373w Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2007 göz ilan-ı aşk ve ilan-ı harp arasında ne gibi bir benzerlik vardır ehh dooru cewap.sasırdım diyemem doorusu bu soruya ilk senin cewap wereceeni tahmin etmiştim :)dier bilmecelerdeki hızın ve arastırmacılıın beni kendine we zekana hayran bıraktı gercekten seninki gibi zekam olsun isterdim Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2007 ikiside ilan edilince çarpışma başlar... Hostesler neden havada dedikodu yaparlar ? Eee..Yerin kulağı var dimi.. Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2007 Eee..Yerin kulağı var dimi.. böylece lafları havada kalır hoca ramazan günü göl kenarında yoğurt yerken yoldan geçen biri: -neden oruç tutmuyorsun utanmıyorsun hoca deyince, hoca ne cevap vermiş? Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2007 ehh dooru cewap.sasırdım diyemem doorusu bu soruya ilk senin cewap wereceeni tahmin etmiştim :)dier bilmecelerdeki hızın ve arastırmacılıın beni kendine we zekana hayran bıraktı gercekten seninki gibi zekam olsun isterdim çooooook teşekkür ederim, hakkımda yazdıkların inan beni çok mutlu etti ama utandırdı da keşke senin gibi zekam olsa demişsin ama ben eminim ki sen de çok zekisin... Soruları cevap verdikçe bu dediğimin ne kadar doğru olduğunu anlayacaksın Tekrar teşekkürler... Aramıza hoşgeldin, kardeşim böylece lafları havada kalır hoca ramazan günü göl kenarında yoğurt yerken yoldan geçen biri: -neden oruç tutmuyorsun utanmıyorsun hoca deyince, hoca ne cevap vermiş? YA TUTARSAM demiş... Çok güzel bir soru bu yaaaa eğer cevap buysa, çok da güldümmmm cevabınaaaaa bir zenci koluna bakmış ve kendisini görmüş, niyeküneee? Alıntı
Φ 8373w Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 çooooook teşekkür ederim, hakkımda yazdıkların inan beni çok mutlu etti ama utandırdı da keşke senin gibi zekam olsa demişsin ama ben eminim ki sen de çok zekisin... Soruları cevap verdikçe bu dediğimin ne kadar doğru olduğunu anlayacaksın Tekrar teşekkürler... Aramıza hoşgeldin, kardeşim YA TUTARSAM demiş... Çok güzel bir soru bu yaaaa eğer cevap buysa, çok da güldümmmm cevabınaaaaa bir zenci koluna bakmış ve kendisini görmüş, niyeküneee? kolu güneşten parladıı için aynaya bakmış gibin olmuşşşşş (parlamasının sebebi kolunun kara olması ) Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 kolu güneşten parladıı için aynaya bakmış gibin olmuşşşşş (parlamasının sebebi kolunun kara olması ) cıx olmamış Alıntı
Φ St.Tayyar Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 Slm arkadaşlar ben siteye yeni kaydoldum.doum tarihimi yazdım ama yaşımı nasıl belirteceemi bilmiyorum,we resmimin görünüp görünmediinide herhangibirinis bana yardım ederse cok minnettar kalırım Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 çooooook teşekkür ederim, hakkımda yazdıkların inan beni çok mutlu etti ama utandırdı da keşke senin gibi zekam olsa demişsin ama ben eminim ki sen de çok zekisin... Soruları cevap verdikçe bu dediğimin ne kadar doğru olduğunu anlayacaksın Tekrar teşekkürler... Aramıza hoşgeldin, kardeşim YA TUTARSAM demiş... Çok güzel bir soru bu yaaaa eğer cevap buysa, çok da güldümmmm cevabınaaaaa bir zenci koluna bakmış ve kendisini görmüş, niyeküneee? karakolda ayna var... tey teyy... çok iyi göbek atan kazana ne denir? Alıntı
Φ St.Tayyar Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 karakolda ayna var... tey teyy... çok iyi göbek atan kazana ne denir? oynakazan?? Alıntı
Φ 8373w Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 bu bilmece deil ama yinede soruyum dedim inşallah baskası daha önce sormamıştır BEŞİKTAŞ = 3 FENERBAHÇE = 1 GALATASARAY = 0 TRABZONSPOR = ? İSTANBULSPOR = 1 GENÇLERBİRLİĞİ = 5 Soru işaretinin yerine hangi rakam gelmelidir? Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2007 karakolda ayna var... tey teyy... çok iyi göbek atan kazana ne denir? Cevabın doğru SEN ESTİKÇE'M... Tebrik ediyorum Meleğim Senin sorduğun sorunun cevabı: İyi olan kazansın *** bu bilmece deil ama yinede soruyum dedim inşallah baskası daha önce sormamıştır BEŞİKTAŞ = 3 FENERBAHÇE = 1 GALATASARAY = 0 TRABZONSPOR = ? İSTANBULSPOR = 1 GENÇLERBİRLİĞİ = 5 Soru işaretinin yerine hangi rakam gelmelidir? daha önce sorulmamıştı cevap bence 0(sıfır) mantığım da şu: beŞİktaŞ : 3 adet noktalı harf fenerbahÇe : 1 adet noktalı harf galatasaray : 0 adet noktalı harf trabzonspor : 0 adet noktalı harf İstanbulspor : 1 adet noktalı harf genÇlerbİrlİĞİ : 5 adet noktalı harf sankiii doğru gibi amaaa *** Ayrıca, 8373w, forumun doğum günleri kısmında bugün doğanların içinde adının geçtiğini farkettim... Eğer bilgilerin doğruysa arkadaşım, doğum günün kutlu, mutlu, sağlıklı ve başarılı geçsin inşallah... Şu alttaki de benden sana doğum günü hediyesi *** Bu da benim sorum fıkradan aşırdım ama haaa Çalışmadan sınava giren öğrenci, soruları cevaplamak için zar atmaya karar vermiş ve; 1 gelince A, 2 gelince B, 3 gelince C, 4 gelince D, 5 gelince E'yi işaretleyip, 6 gelince de tekrar atıyormuş... Dokuzuncu soruya kadar herşey yolunda gitmiş ve dokuzuncu soruyu cevaplayabilmek için zarı atmış, 6 gelmiş, yine atmış, yine altı gelmiş, sonra yine atmış, sonra yine altı gelmiş, bir daha atmış, bir daha altı gelmiş, son defa şansını denemek üzere yine atmış fakat o da ne zar yine altı gelmiş... Bunun üzerine öğrenci ne demiş? Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2007 Cevabın doğru SEN ESTİKÇE'M... Tebrik ediyorum Meleğim Senin sorduğun sorunun cevabı: İyi olan kazansın Bu da benim sorum..... fıkradan aşırdım ama haaa ..... Çalışmadan sınava giren öğrenci, soruları cevaplamak için zar atmaya karar vermiş ve; 1 gelince A, 2 gelince B, 3 gelince C, 4 gelince D, 5 gelince E'yi işaretleyip, 6 gelince de tekrar atıyormuş... Dokuzuncu soruya kadar herşey yolunda gitmiş ve dokuzuncu soruyu cevaplayabilmek için zarı atmış, 6 gelmiş, yine atmış, yine altı gelmiş, sonra yine atmış, sonra yine altı gelmiş, bir daha atmış, bir daha altı gelmiş, son defa şansını denemek üzere yine atmış fakat o da ne zar yine altı gelmiş... Bunun üzerine öğrenci ne demiş? ben de seni kutlarım ablacım... sarı lalem... iyi oynayan kazansın ama olan da olur.... senin sorunun cevabı da.... bu soru çok zormuş geçeyim.....! demiştir çocuk..... kopmuştum ben bunaa yaa..... benim sorum da şu.... adamın birii banyoya gider...ancak saçlarını ıslatmadan şampuanlamaya kalkar... niye kii?? Alıntı
Φ 8373w Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2007 Cevabın doğru SEN ESTİKÇE'M... Tebrik ediyorum Meleğim Senin sorduğun sorunun cevabı: İyi olan kazansın *** daha önce sorulmamıştı cevap bence 0(sıfır) mantığım da şu: beŞİktaŞ : 3 adet noktalı harf fenerbahÇe : 1 adet noktalı harf galatasaray : 0 adet noktalı harf trabzonspor : 0 adet noktalı harf İstanbulspor : 1 adet noktalı harf genÇlerbİrlİĞİ : 5 adet noktalı harf sankiii doğru gibi amaaa *** Ayrıca, 8373w, forumun doğum günleri kısmında bugün doğanların içinde adının geçtiğini farkettim... Eğer bilgilerin doğruysa arkadaşım, doğum günün kutlu, mutlu, sağlıklı ve başarılı geçsin inşallah... Şu alttaki de benden sana doğum günü hediyesi *** Bu da benim sorum fıkradan aşırdım ama haaa Çalışmadan sınava giren öğrenci, soruları cevaplamak için zar atmaya karar vermiş ve; 1 gelince A, 2 gelince B, 3 gelince C, 4 gelince D, 5 gelince E'yi işaretleyip, 6 gelince de tekrar atıyormuş... Dokuzuncu soruya kadar herşey yolunda gitmiş ve dokuzuncu soruyu cevaplayabilmek için zarı atmış, 6 gelmiş, yine atmış, yine altı gelmiş, sonra yine atmış, sonra yine altı gelmiş, bir daha atmış, bir daha altı gelmiş, son defa şansını denemek üzere yine atmış fakat o da ne zar yine altı gelmiş... Bunun üzerine öğrenci ne demiş? doum günümü kutladıın için tşkkrlr gloria we sorunun cevabını da dooru wermişşin seni tebrik ederim Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2007 ben de seni kutlarım ablacım... sarı lalem... iyi oynayan kazansın ama olan da olur.... senin sorunun cevabı da.... bu soru çok zormuş geçeyim.....! demiştir çocuk..... kopmuştum ben bunaa yaa..... benim sorum da şu.... adamın birii banyoya gider...ancak saçlarını ıslatmadan şampuanlamaya kalkar... niye kii?? şampuan kuru saçlar içinmiş gloria her zamanki gibi doğru cevabı vermişsin Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2007 doum günümü kutladıın için tşkkrlr gloria we sorunun cevabını da dooru wermişşin seni tebrik ederim rica ederim ne demek... ben de seni kutlarım ablacım... sarı lalem... iyi oynayan kazansın ama olan da olur.... senin sorunun cevabı da.... bu soru çok zormuş geçeyim.....! demiştir çocuk..... kopmuştum ben bunaa yaa..... benim sorum da şu.... adamın birii banyoya gider...ancak saçlarını ıslatmadan şampuanlamaya kalkar... niye kii?? tebriklerrrr tatlişkommmm doğru cevapppp senin sorunun cevabı da : çünkü şampuan kuru saçlar içinmiş ya şampuan yağlı saçlar için olsa ne olacaktı (bu soru değildi haaa) sorum : inekler neden kuyruklarını sallar YAAA BODRUMLU SEN HANGİ ARADA GELDİN YAWWWW Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2007 kuyruk inegi sallayamaz da ondan.. tilkiler dort yasindan sonra ne olur? Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2007 rica ederim ne demek...tebriklerrrr tatlişkommmm doğru cevapppp senin sorunun cevabı da : çünkü şampuan kuru saçlar içinmiş ya şampuan yağlı saçlar için olsa ne olacaktı (bu soru değildi haaa) sorum : inekler neden kuyruklarını sallar YAAA BODRUMLU SEN HANGİ ARADA GELDİN YAWWWW kuyrukları inekleri sallıyamadığı için (çokmu salladım ) ben çok aralara giriyom yaww düzeltmelerde ortalık karışıyo... Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2007 kuyruk inegi sallayamaz da ondan.. tilkiler dort yasindan sonra ne olur? bu işin kurdu olurlar (tecrübe bakımından öhööö...) Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2007 kuyruk inegi sallayamaz da ondan.. tilkiler dort yasindan sonra ne olur? cevabın doğru şekercimmmm 5 yaşında mı olurlar bodrumlu, çekil bakim aradan sen, sağa çekkkk!!! Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2007 guzel cevap bodrumlu ama dogru degil allahim araya giren girene tebrikler Gloriacim hic sasirmadim Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2007 cevabın doğru şekercimmmm 5 yaşında mı olurlar bodrumlu, çekil bakim aradan sen, sağa çekkkk!!! 4 ten sonra kaç geliyordu yaff ana okuluna giderler tamam tamam çektim sağa toz şeker kesme şekere ne demiş? Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.