Φ sardunyam Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2007 Sevgili Taurusmutis, Bir saat sonra ayın 2'si... Yaşlandın bir yıl daha... Değerli arkadaşım, biricik oğlun Ege'nle ve sevdiklerinle bir ömür boyu mutlu, sağlıklı, huzurlu ve umutlu yaşa... Hayat yolun açık olsun... Seni Seviyorum canım arkadaşım... İyiki varsın... Doğum Günü Doğum günün kutlu olsun sevgili çocuk Söylemesi güç olsa da Nice nice yıllara... Büyüyeceksin çocuk "Kocaman" olacaksın amcan kadar Çözeceksin Anlam veremediğin sözlerini amcacığının Küçük olmayı istediğin gün yeğenlerin kadar Ve diyeceksin birilerine: "Doğum günün kutlu olsun sevgili çocuk, Söylemesi güç olsa da, Nice nice yıllara"... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2007 gerçi aradım ama uykulu gözlerle sarı laleler alıyodu çıçek pasajından canım abicim benim,her zaman yanımda olan ve tüm içtenliğimle abicim dediğim insan. benım abim yok ama sen benim abımsın seni çok sevıyorum iyiki doğmuşsun iyi ki varsın.hayatımın sonuna kadar da abim olarak kalman dileğiyle canım benimmmmmm Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2007 Bir kivilcim duser once Buyur yavas yavas Bir bakarsin volkan olmus Yanmissin arkadas Dolduramaz boslugunu ne ana ne kardas Bu en guzel bu en sicak duygudur arkadas Ortak olmak her sevince her derde kedere Ve yurumek bir omur boyu beraberce elele Olmasin hic o ta icten gulen gozlerde yas Bir gun gelip ayrilsak bile seninle arkadas Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2007 Nice yıllara sevgili dostum, yüreğinden gülümseme hiççç eksik olmasın...Eşinle ve paşanla hep mutlu ve sağlıklı yaşa...Hayat rüzgarı dilediğin her şeyi önüne katarak getirsin sana... Kızımın doğum gününe kendi ellerimle yaptığım pastayı sana da sunuyorum, afiyet olsun.... Sevgilerimle Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2007 Mutlu yıllar canım arkadaşım, iyi ki doğdun... Seni çok seviyorum Sarı Lale Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 sardunya ablam benden önce davranmış, geceden göndermiş doğum günü mesajını abicim, piyanistim, şantörüm doğum günün kutlu olsun, sağlık, mutluluk ve huzur hiç bir zaman senin, ailenin ve biricik Ege'mizin peşini bırakmasın herşey gönlünce ve dilediğince olsun seni seviyoruz ARKADAŞLAR YILDIZLAR GİBİDİR, ONLARI HER ZAMAN GÖREMEZSİN AMA SENİN İÇİN HER DAİM VAROLDUKLARINI VE SENİ DÜŞÜNDÜKLERİNİ BİLİRSİN. BUGÜN BENİ GÖREMEZSEN DE BİL Kİ YANINDAYIM! DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN... İYİ Kİ VARSIN VARSIN.. BİRLİKTE DAHA NİCE YAŞLARA... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 Sevgili Taurusmutis, Bir saat sonra ayın 2'si... Yaşlandın bir yıl daha... Değerli arkadaşım, biricik oğlun Ege'nle ve sevdiklerinle bir ömür boyu mutlu, sağlıklı, huzurlu ve umutlu yaşa... Hayat yolun açık olsun... Seni Seviyorum canım arkadaşım... İyiki varsın... Doğum Günü Doğum günün kutlu olsun sevgili çocuk Söylemesi güç olsa da Nice nice yıllara... Büyüyeceksin çocuk "Kocaman" olacaksın amcan kadar Çözeceksin Anlam veremediğin sözlerini amcacığının Küçük olmayı istediğin gün yeğenlerin kadar Ve diyeceksin birilerine: "Doğum günün kutlu olsun sevgili çocuk, Söylemesi güç olsa da, Nice nice yıllara"... Yaşlandığımı hatırlattığın için çok teşekkür ederim.. Şaka şaka,hatırlayıp kutlaman güzel.Tekrar teşekkürler arkadaşım.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 gerçi aradım ama uykulu gözlerle sarı laleler alıyodu çıçek pasajından canım abicim benim,her zaman yanımda olan ve tüm içtenliğimle abicim dediğim insan. benım abim yok ama sen benim abımsın seni çok sevıyorum iyiki doğmuşsun iyi ki varsın.hayatımın sonuna kadar da abim olarak kalman dileğiyle canım benimmmmmm Bir kivilcim duser onceBuyur yavas yavas Bir bakarsin volkan olmus Yanmissin arkadas Dolduramaz boslugunu ne ana ne kardas Bu en guzel bu en sicak duygudur arkadas Ortak olmak her sevince her derde kedere Ve yurumek bir omur boyu beraberce elele Olmasin hic o ta icten gulen gozlerde yas Bir gun gelip ayrilsak bile seninle arkadas Sen benim canımsın ya.. Sen diledikçe yanındayım,hatırladığın için ve bu güzel şarkı sözüne teşekkür ederim.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 Nice yıllara sevgili dostum, yüreğinden gülümseme hiççç eksik olmasın...Eşinle ve paşanla hep mutlu ve sağlıklı yaşa...Hayat rüzgarı dilediğin her şeyi önüne katarak getirsin sana... Kızımın doğum gününe kendi ellerimle yaptığım pastayı sana da sunuyorum, afiyet olsun.... Sevgilerimle Güzel kızına hazırladığın pastayı bana layık gördüğün için teşekkür ederim sevgili yardım meleğimiz.. Aynı dilekler benden sana arkadaşım.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 Mutlu yıllar canım arkadaşım, iyi ki doğdun... Seni çok seviyorum Sarı Lale Sarı lalem;Gerçi şimdi görünmüyor ama sakın üzülme,ben gece hazırladığın iletiyi gördüm.Çok güzellerdi.Yanımda olduğun ve sevgini hissettirdiğin için teşekkür ederim arkadaşım.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 sardunya ablam benden önce davranmış, geceden göndermiş doğum günü mesajını abicim, piyanistim, şantörüm doğum günün kutlu olsun, sağlık, mutluluk ve huzur hiç bir zaman senin, ailenin ve biricik Ege'mizin peşini bırakmasın herşey gönlünce ve dilediğince olsun seni seviyoruz ARKADAŞLAR YILDIZLAR GİBİDİR, ONLARI HER ZAMAN GÖREMEZSİN AMA SENİN İÇİN HER DAİM VAROLDUKLARINI VE SENİ DÜŞÜNDÜKLERİNİ BİLİRSİN. BUGÜN BENİ GÖREMEZSEN DE BİL Kİ YANINDAYIM! DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN... İYİ Kİ VARSIN VARSIN.. BİRLİKTE DAHA NİCE YAŞLARA... Ah güzel gelinim,bende sizi,hepinizi seviyorum.. O güzel dileklerin için çok teşekkür ederim.. Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 doğum günün kutlu olsun taurus abicim, inşallah sevdiklerinle mutlu huzurlu bir yaşam sürersin ömrünün sonuna kadar Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 Doğumgününüz kutlu olsun.Sevdiklerinizle birlikte sağlıklı ve mutlu bir ömür diliyorum Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 Bazen ; Yıldızları süpürürsün farkında olmadan...Güneş kucağındadır,bilemezsin... Bir çocuk gözlerine bakar,arkan dönüktür...Ciğerinde kuruludur orkestra,duymazsın... Koca bir sevdadır yaşamakta olduğun,anlamazsın... Uçar gider,koşsan da tutamazsın.... W.Shakespeare Abicim doğum günün kutlu olsun..Rabbim sana bir ömür boyu mutluluk,sağlık,başarı,huzur ve sevdiklerinle birlikte nice hayırlı ömürler nasip eylesin...Doğum günün kutlu olsun...Nice hayırlı yıllara...İyi ki varsın ve iyi ki tanıdık seni...Seni seviyorum abicim... Abicim bu arada Hatay'a varmışken Adanaya kadar da uğrayıver Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 mutlu yillar abicim hersey gönlünce olsun sevgiler Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 abılerın bı taneceık abısı dogum gunun kutlu olsun bır omur boyu sevdıklerınde mutlu bır yasam dılegımle Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 abicim doğum günün kutlu olsun... ALLAH ailene ve sana hayırlı sağlıklı ömürler versin... salı günü görüşürüz.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 doğum günün kutlu olsun taurus abicim, inşallah sevdiklerinle mutlu huzurlu bir yaşam sürersin ömrünün sonuna kadar Egzo'cum;Teşekkür ederim.. Doğumgününüz kutlu olsun.Sevdiklerinizle birlikte sağlıklı ve mutlu bir ömür diliyorum Teşekkür ederim arkadaşım.. Bazen ; Yıldızları süpürürsün farkında olmadan...Güneş kucağındadır,bilemezsin...Bir çocuk gözlerine bakar,arkan dönüktür...Ciğerinde kuruludur orkestra,duymazsın... Koca bir sevdadır yaşamakta olduğun,anlamazsın... Uçar gider,koşsan da tutamazsın.... W.Shakespeare Abicim doğum günün kutlu olsun..Rabbim sana bir ömür boyu mutluluk,sağlık,başarı,huzur ve sevdiklerinle birlikte nice hayırlı ömürler nasip eylesin...Doğum günün kutlu olsun...Nice hayırlı yıllara...İyi ki varsın ve iyi ki tanıdık seni...Seni seviyorum abicim... Abicim bu arada Hatay'a varmışken Adanaya kadar da uğrayıver Hatay konusunu anlayamadım ama güzel mesajın için teşekkür ederim Gece'm.. mutlu yillar abicim hersey gönlünce olsun sevgiler Ooo hemşerim doğumgünümü kutlamaya gelmiş.. Çok teşekkür ederim Gülsün'cüm.. abılerın bı taneceık abısıdogum gunun kutlu olsun bır omur boyu sevdıklerınde mutlu bır yasam dılegımle KArdeşlerin en karizmatiği;teşekkür ederim.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 abicim doğum günün kutlu olsun... ALLAH ailene ve sana hayırlı sağlıklı ömürler versin... salı günü görüşürüz.. Erbay'ım;İyi dileklerin için teşekkür ederim.. İnşallah görüşücez.. Alıntı
Misafir NightWish Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 Canım babacım... Öncelikle bana, sana baba deme şerefini sunduğun için tşk ediorum.. Bir babanın, kızının yanında olduğu kadar yanımdaydın.. Senin öğütlerini dinlemeyi seviorum babacım.. Hayat, bundan sonraki yaşgünlerini de hepbirlikte kutlamayı nasip eder inşallah... Doğumgünün kutlu olsun babacım.. Nice yıllara... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 al sana bir bahar çocuğu daha.. nasıl da belli ediyor kendini insanlar..ruhları nasıl da taşıyor kelimelerinden.. sende böylesin işte Taurusmutis..ruhunu bütün aleniyetiyle görebildiğim ender insanlardan birisin..gerçi ruhumuz çalkantılı bir denizdir kimi zaman..dalgalanıp dalganıp durulur.. dilerim içindeki çocuk, en dalgalı zamanlarında bile kendine bir yol bulur..güneşli, güzel bir limana çıkarır seni..kıyısında sevdiklerin ve paşan yakamozlara karşı gülümsersiniz.. senin için dileğim budur.. mutlu yıllar arkadaşım.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 Hatay konusunu anlayamadım ama güzel mesajın için teşekkür ederim Gece'm.. Abicim yaş 31 olmuş Eee Hatay da 31 plaka Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 kıss Gecem yalan söylüyor bak nostalji topicinde yazmış yaş otuzbeş olmuş aslında... Güccük görünsün isteyi daaa. Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 taurus abim... bana kelebek yakıştırmasını ilk yapan sendin... ve adım öylece kaldıı....memnunum da... öncelikle teşekkürler....sadece bunun için değil..sıcak kalbinden dolayı... doğum günün kutlu olsun abicim.... Allah bitanecik yavrun tatlı kardeşim Ege'yle sizi hiç ayırmasın...sevdiklerinle beraber nice nice mutlu ömürler... mumların tükenmesin abicim... (mutluluk,sağlık,sevgi ve Ege ile birlikte) Alıntı
Φ ayşegül Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 Doğum günün kutlu olsun Taurusmutis kardeşim.Uzun yıllar sevdiklerinle mutlu yaşa. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.