Φ sardunyam Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 ANGELina...ben angel kısmına katılmak istiyorum... melek demek te oy oy oy kim gelmiş meleğim gelmiş teşekkür ederim bitanem, Angel'ın olayım ben senin sen estikçe forum titrer Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 tesbıh elınde gezer anladın sen onu Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 kayıpkelebek miss faithful... oy oy oy kim gelmiş meleğim gelmiş teşekkür ederim bitanem, Angel'ın olayım ben senin sen estikçe forum titrer ben geldim annecim... sen zaten benim Angel'ım(meleğim)sin... mummy... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 kara bastım ız oldu karnımda sancı oldu Alıntı
Misafir NightWish Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 Mandalina_balığı.. Çok renkli bir balıktır.. Alıntı
Misafir NightWish Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 Dolmayı_SARDINYA.. Alıntı
Misafir NightWish Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 Çiçekli dilber.. Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 kürsü ayartan zilli... Alıntı
Misafir NightWish Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 Kürsünün pineklemesini isteyen kokuşmuş.... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 Marti_Sahanda taş_kafalı (aman kızdınmı gözüme uyku gırmeyecek şinci) Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 Tavada zıplayan hamsi ..... Alıntı
Φ Taş_Yürekli Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 taş_kafalı (aman kızdınmı gözüme uyku gırmeyecek şinci) meyve veren kafa taşlanır kızmadım korkma sallalina neydi eskilerden nostaljik bir nick Tavada zıplayan hamsi ..... yüzüklerin_ağasi Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 taşı sıkıp suyunu çıkaran ağır abi.... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.