Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Ben ve su koskoca kapanasica cenem yokmu :w00t:

• Cevaplar 140
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

elin daha agir ama ossun eline alismisim pek sorun yapmaz :D bisi sorucam sen body e filanmi gidiyorsun yoksa agirlik filan calisip kasmi yapiyorsun :unsure::D d:

Gönderi tarihi:
ben bu sefer...tamamen şöyle yapıştırıyım diyorum onu oraya... :grin: kurtuluruz hemm...maşadan hem.... :whistling: neyse.... :lol::shifty:

ne diyonuz siz agedeşle eyiceme saçmaleivemişiniz gari. :lol: size en iyisi kızılcık saplı elentrik zoppası lazım :w00t::w00t:

saçmalacekseniz benim gibi saçmalein... hadi dondurmam gaymaaak :w00t::w00t:

Gönderi tarihi:

bi cinnet herşiyi halledivirir agedeşim biliğ misin... ? :w00t: benim saçmalayıvermiş halimi gördünmü de konuşiyin...gari benden günah gidi agedeşim... :lol: tutmayin beniiiiiiiiiiiii :grin::shifty: saçmalık mı istersin...al sana saçmalık.... :P

'Nasip dondurmaları...lezzetin adı...kaymağın tadı!'

yeni nesil çocuk...

-hadi leynn..sallıyoo... :lol: gelin oğlum gelin....magnum alalım şurdan...karizma çizilmesin...külah falan,,kızların yanına gitçez hemide...havamız olsun...amcam sustur şunu kafam şişti... :wacko:-_-

ahh ahh.... !anlayıverdin gari sen beni... :w00t:

Gönderi tarihi:
örtmenim moturumu vemiyler.magnum yiyemmdiyiyler.gaç defa söğlecem bunlaa gıda boyası şekeee :w00t::w00t:

heee şimci anladımm bizim dondurmacı dükkanı niye bu gunlerde iş yapmiii? Kim demiş onlar gıda boyası deyyiiii, yalaaaannnn, inanman oyle herşeyeee.. kandirilerrr sizi

Gönderi tarihi:
heee şimci anladımm bizim dondurmacı dükkanı niye bu gunlerde iş yapmiii? Kim demiş onlar gıda boyası deyyiiii, yalaaaannnn, inanman oyle herşeyeee.. kandirilerrr sizi

bikerem şalep vamı şalep :w00t:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.