Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2010 15 yıl belki bir sonrakine yemek yeriz ne dersin. Gel biz şu masaya oturalım...allaaaa çok da açım zaten...yanlız onlar sütse içemem,ayransa içerim... Çattık ki ne çattık ee gerisi,beni uyku tutmaz lütfen yani...
Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2010 15 yıl Yazar Gel biz şu masaya oturalım...allaaaa çok da açım zaten...yanlız onlar sütse içemem,ayransa içerim... Çattık ki ne çattık ee gerisi,beni uyku tutmaz lütfen yani... şimdi o ayranları içelim paşalar gibi uyuruz ....
Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2010 15 yıl şimdi o ayranları içelim paşalar gibi uyuruz .... gaz yapmasa bari...
Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2011 14 yıl Canım feci şekilde elmal kurabiye istedi...hemen yapmam lazım...
Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2011 14 yıl Bizim birde yemekhanimizmi vardi ilk defa goruyorum, Bende dondurmali kadaip reca edeyim gari
Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2011 14 yıl Yazar MELEK, bilmem kahve severmisin ama şuan sana bir kahve ismarlak istedim, kahve içermiyiz.? afiyet olsun
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.