Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

yaza kadar zayıflayın..........

Önerilen İletiler

Misafir kleopatra.07
Gönderi tarihi:

:clover::) haydi hep beraber kilolarımızı kontrol edelim.. :):clover:

sevgili arkadaşlar bu topiği açmak suheda'nın bloğunu okuyunca aklıma geldi.....yarından başlamak üzere kendince fazla kilosu olduğunu düşünenler diyete başlasın...ve her hafta sonu veya belirli bir günde buraya ne kadar kilo verdiğimizi yazıp paylaşalım..........katılmak isteyenler belirtirse iyi olur ...... ;)

• Cevaplar 60
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:
:clover::) haydi hep beraber kilolarımızı kontrol edelim.. :):clover:

sevgili arkadaşlar bu topiği açmak suheda'nın bloğunu okuyunca aklıma geldi.....yarından başlamak üzere kendince fazla kilosu olduğunu düşünenler diyete başlasın...ve her hafta sonu veya belirli bir günde buraya ne kadar kilo verdiğimizi yazıp paylaşalım..........katılmak isteyenler belirtirse iyi olur ...... ;)

Bugün benim ikinci günüm 64 kilo ile diyete başladım hedefim bir ay içerisinde 6 kilo bakalım başarabilecekmiyim.

Sizi bilgilendireceğim anacığım beni izleyin.

Misafir kleopatra.07
Gönderi tarihi:

bende işten gelince kendime koca bir tabak yağsız tuzsuz salata yaptım onu yedim..... :( hiç daha önce diyet yapmadım ...allah bana sabır ve az iştah versin diyorum.. :( suheda bir ayda 6 kilo biraz fazla..ideali 3-4 kilodur..ayrıca çabuk verilen çabuk alınır... :excl: dikkatli olmak lazım... vücut direncinin düşmesi iyi olmaz...sporda yapmak lazım..... :clover:

lütfen birileride şu iştahım konusunda bana destek olsun :P:lol::lol:

Misafir Süper Kız Çocuğu Özo
Gönderi tarihi:

Kendime Engel Olamıyom Paso Yemek Yiyom :blushing:

Biri Beni Durdursun :w00t::w00t:

Misafir kleopatra.07
Gönderi tarihi:

dur kıs.. :angry: bak bi şişko sen kalıcan.. :lol::P ben şimdi spor yapmaya gidicem...sonra görüşürüz :)

Gönderi tarihi:
dur kıs.. :angry: bak bi şişko sen kalıcan.. :lol::P

anam engel olamıyom şu an bile löp löp leblebi yutuyom :w00t::w00t:

Yemeğe verdim kendimii

Gönderi tarihi:

anam engel olamıyom şu an bile löp löp leblebi yutuyom :w00t::w00t:

Yemeğe verdim kendimii

heh aferinnn sana.....

kuşum böyle durumlarda genelde yemeden içmeden kesilirler.

sana ters etki yaptı sanırım.. :D

yeme kuşum yeme sen sonra çok kızarsın kendineee :clover:

Gönderi tarihi:
heh aferinnn sana.....

kuşum böyle durumlarda genelde yemeden içmeden kesilirler.

sana ters etki yaptı sanırım.. :D

yeme kuşum yeme sen sonra çok kızarsın kendineee :clover:

Süper Kız Çocuğu Özo'nun bitanecik Süper Ablası :sorcerer:

Valla bende anlamadım :unsure:

Acımı ondan çıkarıyom ne yapıym elimde diill

Szlerinde desteğiyle formda kalcam işallahh :thumbsup:

Gönderi tarihi:
lütfen birileride şu iştahım konusunda bana destek olsun :P:lol::lol:

kleocum,canımcım azıcık dayan.

ben başlayalı 3 hafta olacak başlarda iştahımı ne yapıcam diye düşünüyordum.

şimdi canım hiçbir şey yemek istemiyor. hemencecik alışacaksın bak gör :)

Gönderi tarihi:

Aaaa sen ne zaman başladın rejime!Niye benim haberim yok :unsure:

Kıss söle daha neler saklıyon benden :angry: İnsan söyler! manevi destek olurdum :D

Aşık olun iştahınız kesilir :P

Gönderi tarihi:

yok yok asıl aşık olun bide askere gönderin :D

bak o zaman nasıl zayıflanıyor :lol::lol:

Misafir kleopatra.07
Gönderi tarihi:

anam engel olamıyom şu an bile löp löp leblebi yutuyom :w00t:

Yemeğe verdim kendimii

:( bu löp löp atıştırmalar bana birini hatırlattı :lol::lol::lol:

şimdi canım hiçbir şey yemek istemiyor. hemencecik alışacaksın bak gör

nasıl :(

bak o zaman nasıl zayıflanıyor

:lol::lol::lol:

Gönderi tarihi:

Kıss söle daha neler saklıyon benden :angry: İnsan söyler! manevi destek olurdum :D

Aşık olmak mı Aman Allah korusun

Dertsiz başıma dert mi acam kız :stuart::stuart:

Böle iii

Gönderi tarihi:

Ben iki sene önce askere gitmeden önce 72-74 kilo kadar tombik bişeydim.

Askerde ekmek yemeyi bıraktım.

Zaten 6-7 yıldır hiç margarin yemiyorum.

Sabahları zeytinyağı, ekmek, yumurta, peynir, domates...

Akşamları yemek ama azıcık ekmek...

Askerdeykende spora verdim kendimi.

Düzenli olarak 10 kilo verdim.

Ve askerden geleli 1 sene oldu tam tamına, yaklaşık 1buçuk senedir de 63-65 kilodan aşağı düşmüyorum ve yukarı çıkmıyorum.

Tek yapmanız gereken bir yemek alışkanlığı kazanmak.

Mesela ben artık tıka basa yemek yiyemiyorum.

Mesela çok yemiyorum ve yemekten sonra mutlaka su içiyorum.

Biraz da nefes alabileyim diye rahat bırakıyorum mideyo, çok doldurmuyorum.

Ne kilo alıyorum, ne veriyorum...

Gönderi tarihi:
bende işten gelince kendime koca bir tabak yağsız tuzsuz salata yaptım onu yedim..... :( hiç daha önce diyet yapmadım ...allah bana sabır ve az iştah versin diyorum..suheda bir ayda 6 kilo biraz fazla..ideali 3-4 kilodur..ayrıca çabuk verilen çabuk alınır... dikkatli olmak lazım... vücut direncinin düşmesi iyi olmaz...sporda yapmak lazım..... :clover:

lütfen birileride şu iştahım konusunda bana destek olsun

Kendime Engel Olamıyom Paso Yemek Yiyom

Biri Beni Durdursun :w00t::w00t:

Kıss söle daha neler saklıyon benden :angry: İnsan söyler! manevi destek olurdum

Aşık olun iştahınız kesilir

Güzellerim ben daha önce bir ayda 8 kilo verdim ama spor destekli ve hepsini geri aldım Kleomun dediği gibi,şimdi spor yapmıyorum çünkü sporu bırakınca geri alıyorsun.

Herşeyi yiyin fakat az yiyin yani masadan kalkarken aç kalkın birde ekmek bir dilim kahvaltıda onun dışında yok,zaten tokluk hissi beyne 15-20 dk içerisinde ulaşıyor az sabır yani ne kadar az yersek yiyelim 15 dk sonra tok hissediyoruz,bol sıvı ve meyva tüketin sakın aç kalmayın intihar rejimi yapmayın çünkü o şekilde sizlerde biliyorsunuz eriyen yağlar değil kaslar.

Herşeyden yiyoruz ama az yiyoruz ok.

RA dya,aşk insanı zayıflatmıyor ancak aşık olup karşılık görmesek zayıflarız,öbür türlü daha çok iştah açılıyor mutlu oluyoruz yememize engel yok,platonikmi takılsak ne??

Gönderi tarihi:

Bol Bol Suyu İhmal Etmeyin :flowers::flowers:

Gönderi tarihi:
RA dya,aşk insanı zayıflatmıyor ancak aşık olup karşılık görmesek zayıflarız,öbür türlü daha çok iştah açılıyor mutlu oluyoruz yememize engel yok,platonikmi takılsak ne??

bak o zaman nasıl zayıflanıyor :lol::lol:

suhedammmm , platonikte olur mu bilmem ama yukarıda yazdığım test edip onaylanmıştır yani belirtmek isterim. :D;)

özlemek iyi bir yol yani :thumbsup:

ama dur yaaaa !!!! biran düşündümde kesin sonuç verse dahi yinede tavsiye etmem. kıyamam sizlere ...

çünkü özlemek karşılıklı bile olsa

üzülüyor insan :unsure:

iyisimi rejim ve spora devam edilsin. yeterki üzülünecek şeyler olmasın....

:clover::clover::clover:

Misafir kleopatra.07
Gönderi tarihi:
Güzellerim ben daha önce bir ayda 8 kilo verdim ama spor destekli ve hepsini geri aldım Kleomun dediği gibi,şimdi spor yapmıyorum çünkü sporu bırakınca geri alıyorsun.

Herşeyi yiyin fakat az yiyin yani masadan kalkarken aç kalkın birde ekmek bir dilim kahvaltıda onun dışında yok,zaten tokluk hissi beyne 15-20 dk içerisinde ulaşıyor az sabır yani ne kadar az yersek yiyelim 15 dk sonra tok hissediyoruz,bol sıvı ve meyva tüketin sakın aç kalmayın intihar rejimi yapmayın çünkü o şekilde sizlerde biliyorsunuz eriyen yağlar değil kaslar.

Herşeyden yiyoruz ama az yiyoruz ok.

:) bir defasında hergün bir arkadaşımla sabah saat 6 da kalkıp uykularımdan feragat edip yaklaşık 7 km olan bir saatlik yürüyüş yaptık....ama diyet yok ..aynen eskisi gibi yedim..kilo problemim yoktu ....arkadaşımda diyet yapmadı...o bir ayda 4 kilo verdi..ben 2 kilo aldım.. :clover:

Bol Bol Suyu İhmal Etmeyin

evet ssusuz kalmayalım :D

suhedammmm , platonikte olur mu bilmem ama yukarıda yazdığım test edip onaylanmıştır yani belirtmek isterim.

özlemek iyi bir yol yani

ama dur yaaaa !!!! biran düşündümde kesin sonuç verse dahi yinede tavsiye etmem. kıyamam sizlere ...

çünkü özlemek karşılıklı bile olsa

üzülüyor insan

iyisimi rejim ve spora devam edilsin. yeterki üzülünecek şeyler olmasın...

:) hayat boyu spor yapmak gerek.. :clover:

Gönderi tarihi:

Suheda,ben de bir tuhaflık var sanırım :lol: Aşk ben de ters etki yapıyor çünkü :blushing:

Mutluyken aklıma yemek içmek gelmiyor nedense...Şu an ben aç bitah geziniyorum ortalıkta mesela ;)

Gönderi tarihi:
Suheda,ben de bir tuhaflık var sanırım :lol: Aşk ben de ters etki yapıyor çünkü :blushing:

Mutluyken aklıma yemek içmek gelmiyor nedense...Şu an ben aç bitah geziniyorum ortalıkta mesela ;)

sende bi alemsin valla abla......

herhalde yaniii aşık adamın aklına yemek yemek gelir mi hiççççç ????

başta mutluktan gelmez. o kadar mutlusundur ki yemekte neymiş umurunda olmaz insanın.

sonunda da üzüntüden,sıkıntıdan yenmez. canımız o kadar sıkılırki yemek dahil hiçbir şeyi görmek iztemez gözümüz.

sen böyle gezmeye devam et bir şeycik olmaz mutlu aşk yemekten daha güzel bir gıdadır ;)

Gönderi tarihi:
sende bi alemsin valla abla......

herhalde yaniii aşık adamın aklına yemek yemek gelir mi hiççççç ????

başta mutluktan gelmez. o kadar mutlusundur ki yemekte neymiş umurunda olmaz insanın.

sonunda da üzüntüden,sıkıntıdan yenmez. canımız o kadar sıkılırki yemek dahil hiçbir şeyi görmek iztemez gözümüz.

sen böyle gezmeye devam et bir şeycik olmaz mutlu aşk yemekten daha güzel bir gıdadır ;)

Alem olduğumu ancamı anladın :D

Aman üzülmeyeyim Allah korusun!O zaman mutfak faresi olup çıkıyorum,ne var ne yok dolapta silip süpürüyorum :( Evet ben böyle mutlu mutlu gezeyim : :P

Misafir kleopatra.07
Gönderi tarihi:
hadi kızlar görelim sizi.. forumumuzda formlu bayanların olması ii olacak.. verin kiloları kurtunlun artık yaza şurda ne kaldı ki...

sen sussan olmaz sanki.......... -_-

Misafir kleopatra.07
Gönderi tarihi:
niye bu bölüm herkese açıkta banamı yasak..

oldumu şimdi yani :(

:online2long: james espirilisin ama bazen espiriden anlamıyorsun...... :angry::(:P zaten aç geziyorum, birde açıklama istiyon iyice kötü oluyorum..... -_-:stuart:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.