Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

***ÇANKAYA'DAN ADD'YE MİTİNG YARDIMI***

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:
arkaşım kanıtlayın o zman bu adamın dürüstlüğünü.neymiş türkiyenin en dürüst insanıymış.sadece gülüyoruz bunlara.hiçbir kanıt yok sadece laf var.bekliyoruz dört gözle kanıtlarınızı.bizi de inandırın sezerin dürüst olduğuna.

arkadaşım dürüstlük belge ile kanıtlanmaz, dürüstlük bir karakterdir, görünür yada görünmez... yalanın, sahtekarlığın, hilekarlığın, yolsuzluğun belgesi olur...

dürüstlük için yeterli olan hakkınızda iftiralarda bulunsa asla gerçek anlamda herhangi bir yolsuzluğa adınızın karışmamış olmasıdır... dürüstlüğün belgesi tabirininde sizden duyuyorum... mahkemelerde kullanılır bişey mi bu? muhtarlıktan mı çıkartılıyor, ikamet ilmuhaberi gerekiyor mu? :)

Sezer ADD'ye bağış yapmış, bizim vergilerimizle yapmış, ADD kimin için var, bizim... ama siz kimlerdensiniz hala öğrenemedim...

• Cevaplar 79
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:
gazetenin adını da alırsak sevinicez...

birde Org. Büyükanıt'ın bu konu hakkında yaptığı yorumdan haberin var mı? onuda öğrenmek isterim...

Taylan'ında ifade ettiği gibi, duydum, dediler, rivayet böyle ifadeleri ile ancak dedikodu yapılmış oluyor... İddialarımızı belgeleri ile ortaya koyuyoruz, karşılığında şuydu, buydu, falanca böyle rivayet ettiydi... çok mesnetsiz, dayanaksız açıklamalar bunlar...

Asıl sizlerin söylemleriniz rivayetten öteye gitmiyor sayın arkadaşlar yaptığınız mitingi Türk halkının geneline maletmeye çalışıyorsunuz ama alakası bile yok.

arkadaşım dürüstlük belge ile kanıtlanmaz, dürüstlük bir karakterdir, görünür yada görünmez... yalanın, sahtekarlığın, hilekarlığın, yolsuzluğun belgesi olur...

dürüstlük için yeterli olan hakkınızda iftiralarda bulunsa asla gerçek anlamda herhangi bir yolsuzluğa adınızın karışmamış olmasıdır... dürüstlüğün belgesi tabirininde sizden duyuyorum... mahkemelerde kullanılır bişey mi bu? muhtarlıktan mı çıkartılıyor, ikamet ilmuhaberi gerekiyor mu? :)

Sezer ADD'ye bağış yapmış, bizim vergilerimizle yapmış, ADD kimin için var, bizim... ama siz kimlerdensiniz hala öğrenemedim...

Sayın sezerin tekelindemi bizim vergilerimizden bağış yapmak.Şehit aileleri derneğine yapsın birazda ozaman bir nebze olsun acılarını hafifletsin biliyorsunuzki geçenlerde yakalanan terörist af ile salıverilmişti.

Gönderi tarihi:

bakın dürüstlüğün belgesi olmazsa siz de tayyibe ve ekibine bişey söyleyemezsiniz onlar da dürüst o zman.ayrıca o vergilerin hepsi sizin değil bu bir, bağış yapmamış yanlısı olduğu siyasi görüşü savunan bir örgüt ya da siz dernek diyosunuz ona bizlerin de parasını ***** ******* bu iki.biz sizden değiliz siz kendinizi nereye koyuyosanız koyun ben benm gibi düşünenler sizden değil.ayrıca espri yapmaya çalışmışsınız heralde

Gönderi tarihi:
Asıl sizlerin söylemleriniz rivayetten öteye gitmiyor sayın arkadaşlar yaptığınız mitingi Türk halkının geneline maletmeye çalışıyorsunuz ama alakası bile yok.

Sayın sezerin tekelindemi bizim vergilerimizden bağış yapmak.Şehit aileleri derneğine yapsın birazda ozaman bir nebze olsun acılarını hafifletsin biliyorsunuzki geçenlerde yakalanan terörist af ile salıverilmişti.

Rivayet söylenti ile olur, sen görmezden gel bakalım nereye kadar?

Şehit ailelerine destek olmadığını nereden biliyorsun, çünkü seni rahatsız eden ADD'ye yapılan destek... Oysa devlet alınan vergilerden şans oyunlarından pek çok gelirden onlara destek oluyor, zaten Şehit ailelerine fon ayrılmalı ve onlar mağdur edilmemeli, yani şehit annesi, eşi maaşa bağlanmalı, bildiğim kadarı ile de bağlanıyor...

bakın dürüstlüğün belgesi olmazsa siz de tayyibe ve ekibine bişey söyleyemezsiniz onlar da dürüst o zman.ayrıca o vergilerin hepsi sizin değil bu bir, bağış yapmamış yanlısı olduğu siyasi görüşü savunan bir örgüt ya da siz dernek diyosunuz ona bizlerin de parasını ***** ******* bu iki.biz sizden değiliz siz kendinizi nereye koyuyosanız koyun ben benm gibi düşünenler sizden değil.ayrıca espri yapmaya çalışmışsınız heralde

aman bizden olmayın, kimden olmak istiyorsanız onlardan olun...

Dürüstlüğün belgesi olmaz dedim arkadaş, sahtekarlığın belgesi olur, bu ikisi çok farklı şeyler, bilmem anlatabildim mi? :)

Gönderi tarihi:

A.D.D ile ne sorunu var bu insanların anlaşılır gibi değil, sessiz, susmuş, pusmuş, herşeyden bihaber bir toplummu görmek istiyorlar, Atatürk ve onun ilkeleri ile başları belada olanların oyunları bunlar.

Benim naciz bedenim elbet birgün toprak olacaktır, ama Türkiye Cumhuriyeti ilelebet yaşayacaktır. M.Kemal ATATÜRK.

Atatürk demek, Cumhuriyet demek, bağımsızlık demek, biz demek.

Biz demek Atatürk demek, bütün kemalistleri öldürmedikçe kemalizm emperyalizmin baş düşmanı olmaya devam edecek. ve onun kuklalarının.

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.