Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 22 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 22 Mart , 2008 Aaaaaaaaa maraspoli böceği gelmiş Sen nerdesin bakiyim hiç gelmez oldun Sen gelmez oldun,sen gelmez oldun Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 25 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2008 radya ablacım cevap ver ne yaptın mehmete Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 25 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2008 radya ablacım cevap ver ne yaptın mehmete Yedimmmm Alıntı
Misafir spices Gönderi tarihi: 25 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2008 malum biri sensin ama diğerini tanıyamadım Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 25 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2008 malum biri sensin ama diğerini tanıyamadım Özel hayatla ilgili sorular sormayınız lütfen Kendimden korkmaya başladım,yakında miyavlatacasınız beni Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 28 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2008 Yedimmmm zavallı mehmet tarih seni affetmiycek abla Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 31 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 31 Mart , 2008 sarışın olmasa Alp dicem ama :lol: :grin: Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 31 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 31 Mart , 2008 Alp görmesin bu resmi zeynep valla bana bu kıyafetten yarattırır şimdi Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2008 evet neden gittin iyi mi ettin ? Alıntı
Φ KiRaZ Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2008 Ra_dya'dan Sevgili Forum üyeleri,çok değerli arkadaşlarım;(RADYA) kendi seçimim neticesinde üyeliğimi sildirdim. Buna çok ani karar verdiğim için sizlere birşey yazmaya fırsatım olmadı. Değerli forum yönetimini bu sorularla başbaşa bırakmak istemediğimden kızımın rumuzuyla bir açıklama yapmam gerektiğini hissettim. İnanın hepinizi çok seviyorum ama böyle olması gerekiyordu tekrar dönmem diye kestirip atmıyorum. Birgün dönersem hepinizin haberi olur zaten,sizleri çok seviyorum,sizi izliyor ve okuyor olucam beni unutmayın olurmu... Allaha emanet olun. Saygılar,sevgiler Alıntı
Φ ELiFLE Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2008 Sevgili Ra_dya umarim dönersin bir sekilde tekrar, bu sitede güzel paylasimlarda bulunan yazilairni zevkle takip ettigim birisin ve yine paylasimlarini okumayi ümit ediyorum,sevgiler,elifce.... Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2008 Ablacım boşver sen... Burası da güzeldi belki ama hayat daha dolu... Yani burada yazıyorsun, okuyorsun falan ama kalem kağıt kullanmak gibi... Eski defterlerimin hiçbirisi yok yanımda mesela... En fazla elektrikler kesilmediği sürece gerçeğiz ve çoğu insan gerçekte de böyle zaten... Aynada bile göremiyorlar kendilerini, salla, ki zaten sallantıdayız... Her neyse... Gitme zamanı geldiğinde ama geri döneceksen, elveda demenin ne anlamı kalır ki? Ee sen elveda demedin gibime geldi... Bilmiyorum... Burada ya da değil, nasıl olsa benim hayatımda hep varsın ablacım... Bi o kadar gerçeksin... Eyv... Alıntı
Misafir gelincik Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2008 Sevgili ra_dya, neden böyle bir karar almak gereği hissettin bilmiyorum. Ama bir yere mod olmak, çok ta önemli bir şey değil bana göre. Çok önemli bir hata bile yapmış olsan, sonunda ölüm yok. Üyeliğini -eğer neden buysa- sildirmen gerekmiyordu. Umarım bir gün geri dönersin. Önemli olan hayatında ciddi hatalar yapmaman . Ama yapsan bile bu hatalar, sana tecrübe olarak geri dönecektir.Aslolan ders çıkarabilmektir. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2008 Sağlığın ve huzurun yerindeyse,gerisi çok önemli değil sevgili Ra..Hakkında hayırlısı neyse o olsun.. Elbet görüşürüz.. İyi ve mutlu kal arkadaşım.. Alıntı
Misafir YARASA Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2008 Ra dya nın varlığını bilmek bile güzel... Varsın forumlarda olmasın. Oksijenler ortak sayılır Başka ne söylenebilir ki? Sevgiler Ra dya... Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2008 Bir ses kimi zaman uzaktan, o kadar yankisini vurur ki istemeden. Kulaginin dibin de sesleneni duyamazsin. Öyle bir hayal dünyasin da yasariz ki kimi zaman....gercekten var olanlar i göremeyiz o an. Senden imzami okumani istiyecgim Radya, umarim ki .. dogruyu duyar, demek istediklerimi anlar ve gercekletirirsin...sen anladin beni Yareni öp benim icin lütfen, dur ufakligi da kiskanmasin ... Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2008 ablaların en güzeli sana neden gittin demiyorum cünkü hep yanımızdasın ve sen bizsiz yapamazsın biz alıştık birbirimize ve sen burdasın . bir süre olmayabilirsin ama tamamen terk etmeyecegini biliyorum. sadece şunu bil gercek olarak yanında olamayan ama seni gercekten seven cok kişi var .beni bu forma alıştıran ilk insan sendin ve benim icin farklısın .sen burda olmayabilirsin ama okuyorsun bunları ve unutma sen geri döneceksin aramıza ... Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2008 RA_dya buradan ayrıldığını bilmiyordum ! yorumları okuyunca öğrendim. umarım herşey gönlünce olur.seni tekrar burada görebiliriz. ama önemli olan tabiki senin için iyi olan neyse o olsun .kendine iyi bak....! Alıntı
Φ maraspoli Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2008 Eski evimde bir komşum vardı.Çok görmüş çok yaşamış. evlenip yeni geldiğim yıllardı. Yeni çevre,yeni insanlar.Ama kısa sürede tanıştım kaynaştım,arkadaşlarım oldu.O yıllarda kırılıp kırılıp çok kabuğuma çekildiğim zamanlar oldu.İnsanların derdi imanı para,pul ,çaput.Dedikodu desen gırla.İşte o zaman o dostum gelir şöle derdi bana; ............. sen küsüp arkanı döndüğünde bu insanlar kaybolmayacak.Sadece sen arkanı döndüğünde onları görmeyeceksin ama aynı zamanda arkanı döndüğün güzellikleride göremiyeceksin.Bilmem anlatabildim mi .. bana bir zamanlar bu mesajı birisi göndermişti..ben seninde okumanı istedim.. Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2008 Eski evimde bir komşum vardı.Çok görmüş çok yaşamış. evlenip yeni geldiğim yıllardı.Yeni çevre,yeni insanlar.Ama kısa sürede tanıştım kaynaştım,arkadaşlarım oldu.O yıllarda kırılıp kırılıp çok kabuğuma çekildiğim zamanlar oldu.İnsanların derdi imanı para,pul ,çaput.Dedikodu desen gırla.İşte o zaman o dostum gelir şöle derdi bana; ............. sen küsüp arkanı döndüğünde bu insanlar kaybolmayacak.Sadece sen arkanı döndüğünde onları görmeyeceksin ama aynı zamanda arkanı döndüğün güzellikleride göremiyeceksin.Bilmem anlatabildim mi .. bana bir zamanlar bu mesajı birisi göndermişti..ben seninde okumanı istedim.. Beni kendi kelimelerimle canevimden vurdum sen Kırkyıl düşünsem kendi yazdığım birşeyin bana bu şekilde geri döneceğini düşünmezdim Sen yokmusun sennnn.Seni çok seviyorum :gul: BEN BİRYERE GİTMEDİN BEE BURDAYIM!!! Defterime,bloglara yazan tüm dostlara teşekkürler,hepiniz iyiki varsınız :clover: Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.