Φ Radya Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2008 yani benim de demek istediğim bu. yapma!!! zaten ne demişler "Diyet mi önemli Niyet mi? " Olarrr, peki, anlaştık Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2008 Olarrr, peki, anlaştık sen uyma ona bir kahve bile yapamıyor daha nerden bilsin rejim mejim o Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2008 sen uyma ona bir kahve bile yapamıyor daha nerden bilsin rejim mejim o bak bak bak alla alla ya nereden biliyon sen ben çok güzel kahve yaparım aslında da sen beğenmiyon Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2008 bak bak bak alla alla ya nereden biliyon sen ben çok güzel kahve yaparım aslında da sen beğenmiyon amannnn güzel yaparmış hıhh senin kahveden fal bile bakılmıyor ki Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2008 Benmi göremiyorum yoksa yoksunmu ortalıklarda Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2008 Benmi göremiyorum yoksa yoksunmu ortalıklarda Canımm,yayamazımm buralardayım aslında Sadece denk gelemiyoruz galiba Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2008 bende burdayım aslında... Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2008 bende burdayım aslında... hani kahveeee ya ne tembelsin sen Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2008 hani kahveeee ya ne tembelsin sen kahve kesmiyor bugünlerde gozdi başka birşey içmek lazım aslında. Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2008 Keçilerden selam getirmişem.. Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2008 Keçilerden selam getirmişem.. Hoşgeldin diloşum yaa gözüm hep yollardaydı,nasıl sevindim anlatamam tekrar geçmiş olsun canım Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2008 Canımm,yayamazımm buralardayım aslında Sadece denk gelemiyoruz galiba Merabaaaaa.............efet ya denk gelemiyorus olsun ama önemli olan anımsıyoruz,düşünüyoruz.... Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2008 kahve içmeye gelmiştim de Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2008 kahve içmeye gelmiştim de Fal da isterim amaaa Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2008 Fal da isterim amaaa ama ben zeynepin yerini sevmedim ayşenin yerine gidelim orda bakarım tabi Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2008 ama ben zeynepin yerini sevmedim ayşenin yerine gidelim orda bakarım tabi şimdi yandın sen aaaa zeynep bitane ya bakacaksan bak,naz yapma işte Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2008 şimdi yandın sen aaaa zeynep bitane ya bakacaksan bak,naz yapma işte ben hiç naz yapar mıyım bilmem öyle şeyler ben bakarım ama birazdan cıkacam aonra bakarım yazarım sana Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2008 kııııı neredesin saat kaç oldu ben gidiyom bakkk. Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2008 kııııı neredesin saat kaç oldu ben gidiyom bakkk. Burdaaaa Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2008 abooo Hııııı hoşbulduk godzicim Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2008 benı mısafır olarak kabul eder mısın ablam ben geldımmm nerdesın ablam goremıyorum uzun zamandır senı yoksa ben mı gorunmuyorum orası mechul tabı :D kendıne cok ıyı bak ablam... Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2008 busercan bence sen gözükmüyorsun ama tam gözükmeye başladın bu seferde Radya gözükmemeye başlayacak ki başladı bile Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2008 Radya bak sana ne gietirdim..artıkben bunu sürekli yemem gerek ya onunla ne yapılabilir diye araştıymasına girdim Ben artık heh keçiboynusu pekmesi yemem gerek miş... bak sana pekmesli kaşık helvası yaptım ....................tencereler sen geldiginde kulanılacak..ama işime yarıyacak o kesin Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2008 benı mısafır olarak kabul eder mısın ablam ben geldımmm nerdesın ablam goremıyorum uzun zamandır senı yoksa ben mı gorunmuyorum orası mechul tabı kendıne cok ıyı bak ablam... Bursercan hoşgeldin ablacım,ben de hoşgeldim Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.