Φ diloş Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2008 Radyacım görüşemiyoruz nicedir.. SEVİ ANITI Silinir sokaklardan her geçen bin adım Adımlardan, biri, bir adım kazılıverir Binlerce davranışın kargaşasında bir sus Gürültülü bir başkaldırışla yazılıverir Sevginin adına aranan sevgililer Gürültüler arasında bir bir, kaçamak belirlenir Hep kabadır kalabalıklar meydanlarda sokaklarda Adı kalır, karınca eziliverir Özdemir Asaf Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2008 ablacıgıma uzun süredir ugrayamıyordum bide baktım onu cok özlemişim :wub:ugramak istedim .bir de minik bir hediye getirdim gelirken senin icin umarım hersey senin istedigin gibidir ...ve umarım iyisindir özletme kendini bu kadar Alıntı
Φ DeepBlue Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 EEEEEEEEEEE geziyorsunuz ama hic anlatmiyorsunuz olmaz arkadasim olmazzzzzzzzzzzzz Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 Ayyy ben çok tembellik etmişim gene yaa Gloria sana bişey sölememe gerek var mı Kıs bak aklıma bişey geldi geçende;şimdi ben kedileri çok seviyorum ya, ama onlarda beni çok seviyor inanki,nereye gitsem etafım kedi dolar benim. Hep bu yüzden acaba daha önceki hayatımda kedimiydim ki sorusu kafama takılır durur Söle şimdi:Kedi olsaydım da severmiydin beni? Diloşşşş,ne kadar hayırsız olsamda bıkmadan uğruyosun buraya,seni seviyorum Zeynepcim bende ki yerini biliyosun sen ve alayışın için teşekkür ederim Denizkızı geçtiiiiiii bizden sevgililer günü tatlım ama sen hatırladığın için teşekkürler, Ayrıca hediyene de bayıldım Deepblue,öle suçluluk duyuyorum ki nasıl anlatcam bilemiyom. Gak dedikçe yedik guk dedikçe yedik sonra yattık. Sonra bidaha,bidaha yedik. Sakın ısrar etme yediklerimi kesinlikle sölemem orada hayatta bulamazsın çünkü. Çok pişmanım yaa,3günde 3kilo almışımdır kesinnn Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 Ayyy ben çok tembellik etmişim gene yaa Gloria sana bişey sölememe gerek var mı Kıs bak aklıma bişey geldi geçende;şimdi ben kedileri çok seviyorum ya, ama onlarda beni çok seviyor inanki,nereye gitsem etafım kedi dolar benim. Hep bu yüzden acaba daha önceki hayatımda kedimiydim ki sorusu kafama takılır durur Söle şimdi:Kedi olsaydım da severmiydin beni? Diloşşşş,ne kadar hayırsız olsamda bıkmadan uğruyosun buraya,seni seviyorum Zeynepcim bende ki yerini biliyosun sen ve alayışın için teşekkür ederim Denizkızı geçtiiiiiii bizden sevgililer günü tatlım ama sen hatırladığın için teşekkürler, Ayrıca hediyene de bayıldım Deepblue,öle suçluluk duyuyorum ki nasıl anlatcam bilemiyom. Gak dedikçe yedik guk dedikçe yedik sonra yattık. Sonra bidaha,bidaha yedik. Sakın ısrar etme yediklerimi kesinlikle sölemem orada hayatta bulamazsın çünkü. Çok pişmanım yaa,3günde 3kilo almışımdır kesinnn ne demek bizden gecti olmaz öyle gecti falan kabul edemem ablaların güzeli hediyemi begenmene sevindim özlemiştim seni geldim sana bi de bizsiz yersen tabi kilo alırsın Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 ne demek bizden gecti olmaz öyle gecti falan kabul edemem ablaların güzeli hediyemi begenmene sevindim özlemiştim seni geldim sana bi de bizsiz yersen tabi kilo alırsın Hoşgeldinnnn Bu gece gelenlere türk kahvesi ikram ediyorum Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 vaffff ablacım fincan takımını yeni almış hava da atıyor tabi gezdigin yerlerden demi gözlerimi alamadım fincandan tamam bu güzel kahven her şeye tüm yorgunluga degdi tşk ederim ve harika olmuş ellerine saglık ablaların güzeli fallarda benden olsun Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 vaffff ablacım fincan takımını yeni almış hava da atıyor tabi gezdigin yerlerden demi gözlerimi alamadım fincandan tamam bu güzel kahven her şeye tüm yorgunluga degdi tşk ederim ve harika olmuş ellerine saglık ablaların güzeli fallarda benden olsun Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 Gloria sana bişey sölememe gerek var mı Kıs bak aklıma bişey geldi geçende;şimdi ben kedileri çok seviyorum ya, ama onlarda beni çok seviyor inanki,nereye gitsem etafım kedi dolar benim. Hep bu yüzden acaba daha önceki hayatımda kedimiydim ki sorusu kafama takılır durur Söle şimdi:Kedi olsaydım da severmiydin beni? sen ne demek istiyorsun hııııı? Yoksa sen bana bir kedi oldugunu mu soylemeye calışıyorsun, yoksa yoksa, sen bu zamana kadar beni hep kandırdın mı? bana hep kandırık mı attın, naptınnnn soyle sen, naptınnnnnn Kedi misinnnn hııı sen kedi misinnnnnn? Kediysen de severimmmmmm ben seni yaaaaaa... KEDİYSEN BİLE SEVERİM KEDİ OLSAN BİLE SEVERİM SENİ BEN ÇOK SEVİYORUMMMMMMMMMMMMMMMMMM Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2008 Bunlara bayıldımmm Radyacığımmmm bakar mısın şıklığaa yaaaa Al canım sana hediye aldımmmm bunları, ben gelince kahvemi bunlarla içmek isterim ama ona gore haaa Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2008 E hadi kurabiye de getirdim bize bi kahve yapıver, ama makine olmasın bak kendi ellerinleeee Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2008 Bunlara bayıldımmm Radyacığımmmm bakar mısın şıklığaa yaaaa Al canım sana hediye aldımmmm bunları, ben gelince kahvemi bunlarla içmek isterim ama ona gore haaa Amanda aman çokta ince zevkleri vardır benim tatlımın bayıldım kıs bayıldımmmmm Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2008 Kahve hazırlayacaksın ya bu yeni fincanlarımızla bize masamıza da bu çiçeği koy olur mu? Böyle gözümüz gönlümüz açılsın ayyy pek güzel oldular beeeee Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2008 bende süper yaa gloriada güler görse Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2008 hala gülmeye devam ediyom Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2008 bende gördüm gülmeye başladım aklıma nedense radya ablam geldi Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2008 öyle bir geçiyordum buralardan uğrayım dedim canım Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2008 bende süper yaa gloriada güler görse güldümmmm hem de çok güldüm, çok süper bişi bu yaaa... bi an kediyle birlikte radyayı canlandırdım gözlerimde, bu kedideki bakışları radyanın suratına oturttum, daha da bi güldüm... alemsin valla çok güzel yahuu Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2008 bende görür görmez sen bi de radya geldi aklıma daha cok güldüm sizin icin gönderdim zaten Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 3 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2008 radyacım ne msn den nede burdan sana cevap verebildim.. ama geldim işte ..bu arada yeni görevin hayırlı olsun bidenem.. Karanlık sözler yazıyorum hayatım hakkında öyle yoruldum ki yoruldum dünyayı tanımaktan saçlarım çok yoruldu gençlik uykularımda acılar çekebilecek yaşa geldiğim zaman acıyla uğraşacak yerlerimi yok ettim. Ve şimdi birçok sayfasını atlayarak bitirdiğim kitabın başından başlayabilirim. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.