Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

TESETTÜR GIYIM KEMIK ERIMESI YAPIYOR


mara bulge

Önerilen İletiler

  • 2 hafta sonra...
  • Cevaplar 125
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Güneşten alınan D vitaminini illa kafadan mı almak gerekir?

El, yüz insanın açıkta olan her organından bu ihtiyaç alınabilir

Aynı rapor başka bir sitede yayınlanmıştı bu vesile ile bir uzman doktora sormuştum yukarıda belirtilenleri organlardan alınabileceğini ondan öğrenmiştim.

 

Ancak raporun istanbul belediyesine dayandırılması bence manidardır

Çünkü orası güya dincilerin/türbanlıların elindedir bu da sizinkilerin raporudur falan.....

Oysa orada eskiden kalma ne kadar rüşvetçi ve din düşmanının bulunduğu cümle alemin malumu...

 

Ancak türban takmayanlar gavurdur diye kimsenin bir iddiası olamaz

Gavurluk/küfür Allahı yalanlamakla meydana gelir

Yoksa Allahın bir emrini yapmamak veya tehir etmek olsa olsa cezası gerektirir

Ancak hangimizin kusurları ve günahları yok ki...Allah affetsin bizi

 

Herkese selamlar

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 2 hafta sonra...

güneşteki d vitamini ellerin güneşe temas etmesiyle bile alına biliyor tıbben bu böyledir. kadınların dizaltlarının açık olması selülitin öncelikli sebebidir göbek ve karın bölgelerinin açık olması böbrek rahatsızlıklarına sebebolur...

sedatın dediği gibi veren allah yasaklayan allah sebepsiz hiçbirşey olmaz

diğer konulardan farklı hassaz birkonu dikkatli olmakta yararvar mazallah sarfedilecek yanlış bir sözün telafisi olmaya bilir.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

iyi d vitamini almıyor diye dinden imandan çıkalım.

 

:lol:

 

konu çoktan kapandı arkadaşlar. zaten kimse de kemikleriniz eriyor hemen açılın demedi. istanbul belediyesi bir araştırma yapmış biz de geldik yazdık buraya. dinden imandan çıkalım şeklinde yazı yazacağınıza neden yanlış olduğunu belirtseniz daha çok katkıda bulunmuş olursunuz.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

benim anlıyamadığım bu tavır ve agresiflik ne. neticede hekimler bir araştırma sonucu yayınlamış, bunun yanlış olduğunu düşünen kendi doğrusunu yazari doğru olduğunu düşünende kendi doğrusunu. yaz sende yanlış görüyorsan doğrusunu sana göre. o kadar basit.

 

"ben doktor değilim git bunun cevabını onlara sor" diyorsun, e zaten sana illa cevap ver diyen olmadı ki.

 

varsa bir iddia oturursunuz cevabını verirsiniz. "bir takım şeylere çok sinirlenmiş yazar" triplerine girmeye gerek yok.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

mara buLGE Bİ TOPİÇ AÇ WE içki SİGARA WE UYUŞTURUCUNUN ZARARLARINI ANLAT NEDEN İlla tesettürlü GİYİNME SONUCUNDA KEMİK ERİMESİ SANKİ BİR KASIT ima WAR...

 

 

bu ve bunun gibi iletiler..

 

tek kelimeyle yuh yani..

 

ya vallahi bizim millet bi hoş ya ACIKCA BELİRTMİŞ ALINTI diye..

 

ne bu sinir agrasiflik bu kin.. birazdaha tartıssanız kız vatan haini felan cıkacak :D

 

Takma mara bulge zaten ben buraya bi şey yazmaya ve topic acmaya cekiniyorum artık abartı sekline dönüştü

 

olaylar :)

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

ya bir haberi bir tespiti almış mara bugle buraya yazmış, e çıkmış katılamyan arkadaşlar d vitamini şöylede alınır, illa baştan alınmasına gerk yok demiş. başkası hayır yalnız baştan alınmalı demiş. neticede herkes bu konudaki bilgisini duyduğunu yazmış. doğru olanda bu.

 

"kasıt mı var ima mı var . bu topic niye kilitlenmemiş hala." bunlara gerek yok ki.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Gerçekten çok kırıcı arkadaslar var bakıyorumda..

 

butür konular yüzünden cok kişinin kalbi kırılıyo gerçekten çok üzülüyorum..

 

kaç yıllık arkadaslar ya politika bilimi Topiciginde yada Dini konularda Yada bu tür farklı görüşlere dayalı konulardan ayrılıyorlar..

 

yazık yani..

 

 

Dini konular ve Politika bilimi konularını kapatın bence :D

 

 

:clover::clover::clover:

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

hero seni bu foruma üye olmaya yada, insanlarla fikirlerini paylaşmaya falan bir zorlayan olmadı dimi. yani kendi isteğinle geldin buraya. o halde buranın kurallarını baştan kabul etmişsin demektir.

 

bu forumda sen rahatsız oldun diye bir topic kapanmaz. topic başlığında ya da içeriğindeki konuyla ilgili görüşlerini yazarsın, katılırsın katılmazsın.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

HERO:

 

sen: "iyi d vitamini almıyor diye dinden imandan çıkalım." demişsin.. ben de cevaben;

 

"konu çoktan kapandı arkadaşlar. zaten kimse de kemikleriniz eriyor hemen açılın demedi. istanbul belediyesi bir araştırma yapmış biz de geldik yazdık buraya. dinden imandan çıkalım şeklinde yazı yazacağınıza neden yanlış olduğunu belirtseniz daha çok katkıda bulunmuş olursunuz." demişim..

 

arkasına bana " konu kilitli değil maşallah herkes admin kesildi başımıza. ben doktor değilim git bunun cevabını onlara sor .nasıl yorum yapacağım yanlız beni ilgilendirir ben böyle düşünüyorum yani gereksiz işler "ay aman kemiklerimiz eriyor öleceğiz" deyipte başını açan olmaz .yani ne diyim şimdi açmak isteyen varsa buyursun açsın .tesettürün alet edildiği herşey canımı fazlasıyla sıkıyor sağlıklı bir tartışma ortamı istiyorsan alaycı tavrına son ver istersen. şu gülen yüzler acayip sinirimi bozuyor" demişsin..

 

Lütfen söyler misin?

 

1) Ben seninle alay ettim mi?

2) Agresif olan kim?

3) Sana kasten yapılmış bişe var mı?

 

Neden anlaşılmıyor yani çok zor değil söylediğim.. İstanbul Belediyesi bir araştırma yapmış, bana saçma geldi ben de burda fikir almak için yazdım. Bu yazı nasıl dönüyor dolaşıyor bana geliyor anlamıyorum?

 

Cyrano, Kedim 7 Beni teşekkür ederim..

 

Hero kimse burda benim avukatım değil. Bir önyargıyı engellemek için yazılmış olanları yanlış anlama. Burda kimse kimseye saldırmıyor, avatarından fazla etkilenmişsin.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

1)evet alay ettin tabi kendince.o güleryüz ne oluyordu dostluğumuzun simgesi.

2)tabiki sensin.benim yazdığım ilk mesajda sadece kendi fikirlerimi beyan ettim.tabi sen benim yazdığım insancıl yazıdan anlamadığın için birden saldırmaya başladın.senle cyrano nın başaka işi yok zaten forumda.ama forumdakilere saldırmayı çok iyi biliyorsunuz.konuyla ilgili bir şeyde yazmıyorsun yeterki saldırmak olsun.

3)sen ya yazdıklarını unutuyorsun ya da yazıcak birşey bulamayınca biraz saçmalayım diyorsun.ayrıca o gülücük ne oluyordu.

yazının sana falan geldiği yok ama sen kendine getirmeye çalışıyorsun "aman biri bana bişey yazsada tartışsak"diye bakıyorsun tabi burada tartışacaksın ama konu hakkında ve seviyeli . bu iki kritere uymazsan senin yaptığın gibi sevyesizce bir yazı ortaya çıkar.burada kimse kimseye saldırmıyor(sen ve cyrano hariç).ayrıca ben hayalperes bir insan değilim.ne dayanışma ama yıktınız şimdi beni yazacak gücüm kalmadı artık. :lol::lol::lol:

 

arkadaş bu topice hiç yorum yapmamışsın nickine baktım en baştan sona kadar okudum yaptığın tek yorum iyi dinden imandan mı çıkalım olmuş.. beni nerden tanıyorsun da benim sana nasıl bir tavrım olduğunu biliyorsun ki seni tanımam etmem bile. gülücük atarken sana soracak değilim içimden gülmek geldi güldüm ne diye üzerine alınıyorsun ki? ben o yazının arkasına bile sana siz diye hitap etmişim bu bir saygıdır. beni ya da cyrano'yu ne kadar iyi tanıyorsun? geçelim bunları lütfen. bana ön yargılı yaklaşıp direk suçlamaya geçmişsin ki seninle hiç bir muhabbetim olmamış. saygını koru.

 

bu ve bunun gibi iletiler..

 

tek kelimeyle yuh yani..

 

ya vallahi bizim millet bi hoş ya ACIKCA BELİRTMİŞ ALINTI diye..

 

ne bu sinir agrasiflik bu kin.. birazdaha tartıssanız kız vatan haini felan cıkacak :D

 

Takma mara bulge zaten ben buraya bi şey yazmaya ve topic acmaya cekiniyorum artık abartı sekline dönüştü

 

olaylar :)

 

işte bu konuda haklısın... isteyen istediği yakıştırmayı yapabilir.

 

beni tanıyan herkes kimseyi aşağılama ya da kimseyle dalga geçme gibi bir niyetim olmadığını bilir.

 

eğer karşı çıktığım bir yazıyı burya taşıdığım için bu kararı destekliyor ve insanlara dayatmaya çalıştığım düşünülüyorsa hiç mi hiç üzülmem aksine bana hakaret eden arkadaşlara gülerim ;)

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

bana ön yargılı yaklaşıp direk suçlamaya geçmişsin ki seninle hiç bir muhabbetim olmamış. saygını koru.öncelikle saygı hakedilir lakin seni buna layık görmesemde olabildiğince saygılı davrandım ama sana değil kendime olan saygımdan ötürü.birde konuyu başlattım diye herkese cvp yazmak zorunda değilsin yani

sana ne doğrudan ne dolaylı bir laf etmedim ne bu sinir seninle kavga etmek istemiyorum bir sonuca bağlayamıyoruz çünkü

 

yahu sinirli olan ben değilim ki.. ben senin eskiden mühendis olduğunu nereden bilim? konuya yeni dahil oldun sandım ve tartışmanın sonu gelmediği için de bittiğini ima ettim sen kalktın bana kendini admin zannediyorsun, gülücüklerin sinirimi bozuyor dedin. hem ilk başta sinirlenip bana laf ediyosun hem de ben cevap verdim diye beni suçluyorsun.

 

artık gerçekten sıkıldım. kendimi anlatmaktan dilimde tüy bitti. bana tesettürün kemik erimesi yaptığı saçma geliyor dememe rağmen hala bana laf ediyorsunuz. kafanıza göre takılın. kimsenin lafı ile kötü olmayacağım en azından ben kendimi biliyorum.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

bütün dinleri kabul etmek demek bütün dinlerin varlığına inanmak demek değildir. benim kastettiğim evet, dinler gönderilmiş fakat ben uymayı reddediyorum. çünkü bana göre dinler o zamanda yaşayan insanlara mecburen doğruyu bulamaları için gönderilmiş. şu an ise doğruyu bulmamızı sağlayacak çok fazla bilgi var, o zaman yokmuş. bu yüzdendir ki hiç bir dine bağlı olmayı istemiyorum. fakat bu din yoktur gelmemiştir demek değildir. benim düşüncem bu.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Kızma ama" ben dinsizim" de ve dini olanları da anlayışla karşılıyorum,kibarcası bu değil mi?

 

Eğer Allah varsa kendini gerçek bir dinle insanlara bildirmiştir sizce bu hangisidir? Veya size mantıklı gelen hangisidir veya mantıksızı....

 

selam

 

bakın kibarcasını ya da kabacasını bilmem fakat evet ben dinsizim ve inanın bu beni ilgilendirir. çevrem de dostlarım da ailem de bu konuda beni bilgilendirdi fakat ben bu yolu seçtim. düşüncelerim budur. beimle aynı fikirde olanlara da olmayanlara da saygım sonsuzdur.

 

allahın kendisini bildirmesine gelince, onu zaten kabul ettiğimi, o dönem insanına da zaten bunun gerektiğini yazmıştım..

 

mümkünse bu topicte benim dinlere olan inancım yerine tesettürün kemik erimesine yol açıp açmadığını tartışalım. sonuçta o benim kişisel durumum.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

bakın kibarcasını ya da kabacasını bilmem fakat evet ben dinsizim ve inanın bu beni ilgilendirir. çevrem de dostlarım da ailem de bu konuda beni bilgilendirdi fakat ben bu yolu seçtim. düşüncelerim budur. beimle aynı fikirde olanlara da olmayanlara da saygım sonsuzdur.

 

allahın kendisini bildirmesine gelince, onu zaten kabul ettiğimi, o dönem insanına da zaten bunun gerektiğini yazmıştım..

 

mümkünse bu topicte benim dinlere olan inancım yerine tesettürün kemik erimesine yol açıp açmadığını tartışalım. sonuçta o benim kişisel durumum.------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

----------------------------------------------------

 

Elbette seçim sizindir Allah bakara 256'da da dini insanın hür seçimine bırakmış din seçmecedir demiştir dilediğin gibi seçersin bu tamam da ben şefaflık adına sormuştum cevap aldım teşekkür

 

Kemik meselesine gelince önceki sayfalarda hatta başka forumlarda da bu konuyu uzmanlara sorduğumu ve verilen cevapları yazmıştım tekrar yazmayayım ama,

 

Özetle:Güneş gören her hangi bir uzvumuzla bu ihtiyacımızı gidermekteyiz illa başın açık olması gerekmiyor

El ,yüz, ayak..vb bir yerden yeteri kadar D vitamini alınabiliyor

Bu konuyu tesetüre bağlayarak tesetür üzerinden din düşmanlığı,başörtü düşmanlığı yapmanın gereği olmasa gerek

 

selamlar

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.