Φ sedelina Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2008 bı reklamda dıyodu...valla ben ağızlarından duymadım günahlaırnı almıyım Alıntı
Misafir Sands Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2008 içimden ölmek geciyor ölebilsem harika olur Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2008 herşeyin başı sağlık.... Alıntı
Misafir spices Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2008 içimden ölmek geciyor evet bazen Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2008 evet bazen yapmayın arkadaslar olmek cozum olsaydı tamam ama degıl. yasamk zorundayız.ben hayallerımın gerceklesmesını ısterdım.askta kazanmak ısterım.su okulumun son donemını de bıtırıp meslegımle ılgılı ıslere gırısmek ısıtoym. ne enteresan ınsanların ısteklerı hıc bıtmıyor hep ıstıyoruz.bazen oluyor bazen olmuyor.ıste buna hayat dıyoruz. ya yazacak cok sey var yada ben cok gevezeyım Alıntı
Misafir spices Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2008 yapmayın arkadaslar olmek cozum olsaydı tamam ama degıl. yasamk zorundayız.ben hayallerımın gerceklesmesını ısterdım.askta kazanmak ısterım.su okulumun son donemını de bıtırıp meslegımle ılgılı ıslere gırısmek ısıtoym.ne enteresan ınsanların ısteklerı hıc bıtmıyor hep ıstıyoruz.bazen oluyor bazen olmuyor.ıste buna hayat dıyoruz. ya yazacak cok sey var yada ben cok gevezeyım Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2008 Öfffff hala dogurmadı şu fareler Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2008 içimden ölmek geciyor ölebilsem harika olur Espiyide olsa amannnn çok sırıtı üserinde hiçte şık durmadı hemen çıkar Alıntı
Φ TatlıCoouk Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2008 heyyy yayamazım sana anlatacağım çok şey biriktirdim içimde...boş zaman bulabilirsem....,,,, Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2008 Getti getiiiii vay başıma gelenler yemek getti Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2008 canım çikolata ıstedi,kalk git al yok yok alma bı çıkolata için çıkılmaz..çıkayım çıkayım..yok durr boşverr Alıntı
Misafir spices Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2008 yee artık sedoş yoksa saplantı halini alıcak sende Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2008 içimden ne geçse de yazsam Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2008 ayastefanos antlaşmasını sağlayan savaş niye yapılmış ki sabah sabah takıldım.. Alıntı
Φ crazy mom Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2008 Ekmege nutella mi sursem yoksa krem peynir mi?Hangisi az kilo yapar! Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2008 ekmeksiz 2 kg nutella yesem nolur acep..? Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2008 Ya burda online olan insanlar şu oyunlarda beni yalnız bırakmayın yaw kızıcam şimdi İçimden bu geçti ohh söyledim Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2008 daha çok kızarsın.. ..içimden geçtide.. Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2008 heuheuheuu..ay ne güsell ne güsell.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2008 Ya burda online olan insanlar şu oyunlarda beni yalnız bırakmayın yaw kızıcam şimdi İçimden bu geçti ohh söyledim geldık asayış berkemal mi Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2008 Barikat kurmak lazım bazılarına Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2008 birileri kızgın..birileri gülgün.. berkemalimiss.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2008 Ekmege nutella mi sursem yoksa krem peynir mi?Hangisi az kilo yapar! bu her sabah içimden geçer Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.