Gönderi tarihi: 10 Mart , 2008 17 yıl uyumak istiyoyum ama zaman kaybediyorum sanıyorum................bukadarmı kısa bu yaşam??
Gönderi tarihi: 14 Mart , 2008 17 yıl İnşallah yağan yağmur sele dönüşürde;sinemada 40 gün 40 gece mahsur kalırsın
Gönderi tarihi: 15 Mart , 2008 17 yıl Şimdi dersten kaçtım;öğleye kadar doya doya yatacağım yaşasın tembellik
Gönderi tarihi: 15 Mart , 2008 17 yıl kazım koyuncuyu saygıyla anıyorum arkadaslar. sarkısını dınlıyordum o yuzden. bır de projemde de gectı adı.
Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2009 16 yıl İçinden geçeni söyle, kalırsa yazık olur, hayata küsüverirsin, kederler seni bulur
Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2009 16 yıl bugünlerde çok beddua ettim ediyorumda dişim şişti ters tepip etmeyede devam edeceğim
Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2012 13 yıl Bir hayat ki acı içinde Kederli mahsun çaresiz Yıllara inat geçen Her zorluktur çekilen Belki bir arayış Belki bir hiçti beklenen Yıllar acı Yıllar yaralı Son nefesi bekleyen
Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2012 13 yıl bir anda bilmem ne oldu her yerlerim kablolarla doldu yüzüm de yüreğimde sararıp da soldu hastayım
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.