Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2008 17 yıl ooooooo luci olmak isteyen çok ama bizim kıymetımızı bilen yok biz seni seçtik luci diye
Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2008 17 yıl bilmemki abla ama o bize küsmezki luciiiiiiii elma derse burda armut derse yok luciiiiii
Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2008 17 yıl peki abla bak canım nasılda elme çekti bu arada bize küsene bizde küseriz içimden geçti valla
Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2008 17 yıl Mutluluk benim çok uzağımda biyerlerde galiba hiç gelmiyo diye düşünüyorum...
Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2008 17 yıl Bide bala tuz katarak yemeyi deneseniz......................,,,,
Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2008 17 yıl Nietszche nin "beni öldürmeyen şey dahada güçlendirir." sözünü bu gün bir kez daha kanıksadığımı içimden geçiriyordum..
Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2008 17 yıl İnsan irade sıfatını güçlendirdikçe nefsine söz geçirir.....,, Başkalarının sözlerine hakimiyetlerini teslim ederek değil............,,,
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.