Φ taş duvar Gönderi tarihi: 29 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 29 Mart , 2007 cümle şöyle aynen aktarıyoum.BU CÜMLEDE TAM OLARAK _____?_____HARF VAR.boş bırakılan yere hangi sayı yazılırsa cümle tamdoğru olacaktır. kolay gelsin saygılar Alıntı
Φ ÊxcÊ Gönderi tarihi: 29 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 29 Mart , 2007 cümle şöyle aynen aktarıyoum.BU CÜMLEDE TAM OLARAK _____?_____HARF VAR.boş bırakılan yere hangi sayı yazılırsa cümle tamdoğru olacaktır. kolay gelsin saygılar BU CÜMLEDE TAM OLARAK OTUZ İKİ HARF VAR Alıntı
Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 30 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 30 Mart , 2007 Sevgili ÊxcÊ sanırım tencerenin kapağını ayarlamış zaten. Hazır burda kapağı var, ahanda buyrun Alıntı
Φ (-)!ic@n Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2007 BU CÜMLEDE TAM OLARAK ne kadar Harf VAR? Alıntı
Φ (-)!ic@n Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2007 BU CÜMLEDE TAM OLARAK NE KADAR HARF VAR!NE KADARI DA EKLEYİNCE 32 HARF OLUYOR Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2007 BU CÜMLEDE TAM OLARAK NE KADAR HARF VAR!NE KADARI DA EKLEYİNCE 32 HARF OLUYOR hangi cümlede 32 harf var dese senin cümlen doğru olur. hatta 32 harfli cümlelerin cemi cümleside doğru olur önemli olan cümlenin içinde cevabı olan cümle cümleten anlaşılmıştır umarım gel gel cümüle gel bu arada hoş geldin (gel gelden aklıma geldi) Alıntı
Φ ftoyd Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2007 cümle şöyle aynen aktarıyoum.BU CÜMLEDE TAM OLARAK _____?_____HARF VAR.boş bırakılan yere hangi sayı yazılırsa cümle tamdoğru olacaktır. kolay gelsin saygılar boş bırakılan yere harf yerine rakam yazılacağından gördüğümüz kadar harf vardır.. ben 25 saydım ... Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2007 Bu cümledeki harf sayısı OTUZ YEDİ değildir diyip kafanızı karıştırırsam iyi olur bence ve hatta hatta; Okumakta olduğunuz bu cümlede tam olarak ELLİALTI harf bulunuyor... doğru cevap 32 işte ne zorluyorsunuzzzzzz.. bunu ben daha once sormuştum Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.