Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Oyunlar Hakkında Herşey Buraya


Admin

Önerilen İletiler

  • 1 ay sonra...
  • Admin

Türk şirketin oyunu, dünyada en yüksek gelir elde eden oyun oldu

Türkiye'nin ilk 'unicorn'larından (1 milyar dolar değerlemeye ulaşan şirket) olan teknoloji girişim firması Dream Games'in geliştirdiği 'Royal Match' oyunu, tüm dünyada en çok gelir elde eden mobil oyun oldu.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 1 ay sonra...
  • Admin

Microsoft, 'Xbox'ın geleceğini' paylaşmak üzere olduğunu söyledi

Şirket, Microsoft'un "Xbox'ın geleceğine yönelik vizyonu" hakkında önemli bir duyuru paylaşmak üzere olduğunu söyledi.

Duyuru, şirketin rakip konsollarla ilişkilerinde büyük bir değişiklik yapıp yapmayacağına dair yeni spekülasyonların ortasında geldi.

Microsoft Gaming'in başkanı Phil Spencer, duyuruyu bu raporlarla özel olarak ilişkilendirmedi. Ancak bunun, büyük ölçüde Xbox oyunlarının diğer platformlara gelebileceği beklentisiyle ilgili olan soru ve spekülasyonların sonucu olduğunu öne sürüyor gibi görünüyor.

Bay Spencer, "Dinliyoruz ve sizi duyuyoruz" diye yazdı. "Önümüzdeki hafta için bir iş güncelleme etkinliği planlıyoruz; Xbox'ın geleceğine ilişkin vizyonumuz hakkında sizinle daha fazla ayrıntı paylaşmayı sabırsızlıkla bekliyoruz. Bizi izlemeye devam edin."

Pazartesi gecesi yayınlanan duyuru, önceden özel olan bazı Xbox oyunlarının diğer platformlara gelebileceğine dair artan raporların ardından geldi. Son günlerde, kısmen oyunlardaki dosyaların keşfedilmesiyle Starfield, Hi-Fi Rush, yakında çıkacak Indiana Jones oyunu ve Sea of Thieves gibi oyunların PS5 gibi diğer platformlara da gelebileceğine dair spekülasyonlar ortaya çıktı. ve Nintendo Anahtarı.

Bay Spencer, güncelleme hakkında daha fazla bilgi vermedi veya bu söylentilerle ilgili olduğuna dair herhangi bir onay vermedi. Bu iş güncellemesinin ne zaman yapılacağı veya gerçekte neyden oluşacağı belirsizliğini koruyor.

Xbox, oyunların diğer platformlara gelebileceği yönündeki spekülasyonlar hakkında henüz herhangi bir kamuya açık yorumda bulunmadı. Bu belirsizlik, bazı Xbox oyuncularının, konsolu özel olarak bu oyunlar için satın almış olabilecekleri göz önüne alındığında, oyunların başka platformlara gelmesi durumunda kendilerine kötü davranıldığını hissedebileceklerini öne sürmelerine yol açtı.

Belirsizlik, Microsoft'un geçen yıl satın aldığı Call of Duty geliştiricisi Activision Blizzard tarafından geliştirilen yeni oyunlara nasıl davranmayı planladığı da dahil olmak üzere Xbox'ın geleceği hakkındaki diğer soruları da beraberinde getiriyor. Örneğin Xbox Game Pass'e hangi yeni oyunların gelebileceği ve bunun ne zaman gerçekleşebileceği henüz doğrulanmadı.

Haberlerden siyasete, seyahatten spora, kültürden iklime – The Independent'ta ilgi alanlarınıza uygun çok sayıda ücretsiz haber bülteni var. Okumak istediğiniz hikayeleri ve daha fazlasını gelen kutunuzda bulmak için burayı tıklayın.

Kaynak: The Independent

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.