Misafir bilimselci Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 Canımdır bu GeceKuşu'm, Hem içi güzel, hem de dışı güzel, asil insandir benim çok sevgili GeceKuşu'm. Onun her iletisini gördüğümde yüzümde güller açtı, her iletisinde sevindim ne guzel bir GeceKuşu'm var benim diye. Bilgi, Kültür, akıl ve şefkat deposudur benim GeceKuşu'm. En çok onun o müthiş dengesine hayranım. Hiçbir zaman heyecana kapılarak, farklı bir tavır sergilemeyen, çizgisini hiç bozmayan o dengeye daima hayran olmuşumdur. Zaman zaman kıskandım bile ben, benim bu GeceKuşu'mun huylarını. GeceKuşu'm şimdiye kadar hep GeceKuşu'm gibi oldu ve daima hep GeceKuşu'm gibi kalacak. Ona daima güveniyorum, yazmıs yada yazacağı her iletinin altında manevi imzami bırakıyorum ona. Her iletisinin altında manevi çiçeklerimi veriyorum ona. Ve ona benim GeceKuşu'm olduğu için sonsuz minnetlerimi sunuyorum. O belki farkında olmasa bile ben ondan çok şey öğrendim. Alkışlarımla sana değerli GeceKuşu'm benim. Ve sana biryerlerden en güzel çiçeklerimi yolluyorum. :clover: Canım GeceKuşu'm benim. Evrensel Bundan böyle forum'a girmeyeceğini ifade eden ve benden bir istekte bulunan sevgili Evrensel'in GeceKuşu Hakkındaki anı talebi ve iletisidir. Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 Sayın GeceKuşu, Sayın Dipnot ile birlikte "Olgunluğu"nu örnek aldığım nadir insanlardan. Ancak sanıyorum şu sıralar Bilgisayarının gazabına uğradığı için sık giremiyor foruma, üzücü... Umarım yakında tekrar katılır... Saygılarımla... Alıntı
Φ yam_yam Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 Sevgili gecekuşu gerçekten forumun en değerli üyelerinden biridir. Yazdığı her mesajda kelimeleri ne kadar özenle seçtiğini anlayabiliyorsunuz. Kaliteli paylaşımlarının devamını bekliyoruz sevgili gecekuşu. Fazla bekletme bizi... Alıntı
Misafir gelincik Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 Sevgili gecekuşu bu foruma üye olduğumdan beri yazılarınızı takip ediyorum .Özellikle yazılarınızda kullandığınız düzeyli uslüba ve olaylara bakış tarzınıza imrenmemek mümkün değil.Gerçekten uzun zamandır yoksunuz ve sizi özledik. Alıntı
Φ DİPNOT Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 Bence bu forumda gecekuşu yok demek... İnce hayrıntılarda gözden kaçırmalarımız var demek... Düşüncelerin kelimeler üzerindeki güçlü ifadesini çok iyi gören ve değerlendiren beyin yok demek... Bizlere düşündürürken yaşamda va olmamız gerektiren kelimesel şevkat tokatları yok demek... Kısacası değerli arkadaşlar nefes alış ritmimiz yok demek... İşte bu nedenlerden ötürü gecekuşu burada olmalı diyorum.. Onu çok seven saygı duyan biri olarak yanıldığımı düşünmüyorum bile... Benim umudum var ve daha fazla bekleteceğini sanmıyorum ve mutlaka bizlerle olacaktır... Gecekuşunu yakından tanımış biri olarak buna yürekten inanıyorum... Sevgiyle kalın... Alıntı
Misafir bilimselci Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 O gerçek bir dost. Alıntı
Φ BrainSlapper Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 GeceKuşu ayrıldı mı? Yüztüze tanışmamış olsak da, çok özleyeceğim seni Sevgili GeceKuşu. Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 GeceKuşu ayrıldı mı? Yüztüze tanışmamış olsak da, çok özleyeceğim seni Sevgili GeceKuşu. Yoo... Gitmedi GeceKuşu, buralarda hala... Bırakmaz ki bizi!? Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2007 iyi tatıller güzel bır yaz diliyorum,dünya güzeli adaşıma ve eşine selam ve saygılar.. Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 Sevgi dolu ve huzurlu Nice Bayramlar gecirmen dilegi ile GeceKusu Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 Hayırlı Bayramlar... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Mutlu Yıllar... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 2007 yılı acılarımızla, sevinçlerimizle geride kalacak. 2008 daha fazla umut, daha fazla sevinç, daha fazla mutluluk getirsin. Yaşamında güzel yıllar, mutlu yarınlar, gerçek dostluklar hep seninle olsun. Yeni yılın sana ve tüm sevdiklerine sağlık, mutluluk, neşe, başarı, bolca para, sevgi ve huzur getirmesini dilerim. Mutlu Yıllar Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 MUTLU YILLAAAARRRRRR Alıntı
Misafir maraba Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 Sevgili arkadaşım gecekuşu'na sevdiğim, kaldırıma çizilmiş üç boyut bir resim armağan ediyorum. Julian BEEVER Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.