Φ denizz Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 cumhurbaşkanımız olarak geçirdiği 7 yıl içerisinde,cumhuriyetimizin temel değerlerinden kesinlikle taviz vermedi.anayasanın,kanunların sarsılmaz takipçisi oldu.mütevazi,sade kişiliği,yaşam tarzı,aile yapısı ile cumhuriyetin erdemli insan kuşağının örneğiydi adeta.köşkte özel davetlerinde kullandığı,elektriğin parasını dahi devlete cebinden ödeyecek kadar.akçalı işlerde özenliydi.gösterişten,görgüsüz şaşadan,abartıdan hep uzak oldu.dış politikada dier devletlere karşı ülkemiz çıkarlarının takipçisiydi.önemli görevlere yapılan atamalarda hep titizdi. türkçenin kullanımında çok özenliydi.hükümetlerin günlük işlerine karışmadı ama gerek gördüğünde ağırlığınıda koymasını bildi.devletimizi en iyi şekilde temsil etti,makamını doldurdu. hepimiz şahsında örnek bir vatandaşı,aile büyüğünü,sorumluluk sahibi bir aydını gördük.kendisini,çok sevdik,çokta arayacağız.kendim ve ailem adına kendisine binlerce kere teşekkür ediyorum. Alıntı
Φ DİPNOT Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 cumhurbaşkanımız olarak geçirdiği 7 yıl içerisinde,cumhuriyetimizin temel değerlerinden kesinlikle taviz vermedi.anayasanın,kanunların sarsılmaz takipçisi oldu.mütevazi,sade kişiliği,yaşam tarzı,aile yapısı ile cumhuriyetin erdemli insan kuşağının örneğiydi adeta.köşkte özel davetlerinde kullandığı,elektriğin parasını dahi devlete cebinden ödeyecek kadar.akçalı işlerde özenliydi.gösterişten,görgüsüz şaşadan,abartıdan hep uzak oldu.dış politikada dier devletlere karşı ülkemiz çıkarlarının takipçisiydi.önemli görevlere yapılan atamalarda hep titizdi. türkçenin kullanımında çok özenliydi.hükümetlerin günlük işlerine karışmadı ama gerek gördüğünde ağırlığınıda koymasını bildi.devletimizi en iyi şekilde temsil etti,makamını doldurdu. hepimiz şahsında örnek bir vatandaşı,aile büyüğünü,sorumluluk sahibi bir aydını gördük.kendisini,çok sevdik,çokta arayacağız.kendim ve ailem adına kendisine binlerce kere teşekkür ediyorum. Şahsım adına bende aynı düşüncelere imza atıyorum... Teşekkürler sevgili denizz... Teşekkürler... Alıntı
Φ muki Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 cumhurbaşkanımız olarak geçirdiği 7 yıl içerisinde,cumhuriyetimizin temel değerlerinden kesinlikle taviz vermedi.anayasanın,kanunların sarsılmaz takipçisi oldu.mütevazi,sade kişiliği,yaşam tarzı,aile yapısı ile cumhuriyetin erdemli insan kuşağının örneğiydi adeta.köşkte özel davetlerinde kullandığı,elektriğin parasını dahi devlete cebinden ödeyecek kadar.akçalı işlerde özenliydi.gösterişten,görgüsüz şaşadan,abartıdan hep uzak oldu.dış politikada dier devletlere karşı ülkemiz çıkarlarının takipçisiydi.önemli görevlere yapılan atamalarda hep titizdi. türkçenin kullanımında çok özenliydi.hükümetlerin günlük işlerine karışmadı ama gerek gördüğünde ağırlığınıda koymasını bildi.devletimizi en iyi şekilde temsil etti,makamını doldurdu. hepimiz şahsında örnek bir vatandaşı,aile büyüğünü,sorumluluk sahibi bir aydını gördük.kendisini,çok sevdik,çokta arayacağız.kendim ve ailem adına kendisine binlerce kere teşekkür ediyorum. Yukarida Cumhurbaskani'miz Ahmet Necdet Sezer icin soylenen dogru sozlere ben de aynen katiliyorum ve kendisine tesekkurlerimi sunuyorum. Platon'un dedigi gibi: Adaletsizliği işleyen, çekenden daha sefildir. Turkiye'de adaletsiz, sirf kendini ve avanesini dusunen politikacilarin coklugu dusunuldugunde, Ahmet Necdet Sezer'in degeri daha da artiyor. Kim ne derse desin. Ahmet Necdet Sezer icin politik karalamalar yapilabilir, fakat durustlugune bir laf bile soyleyemezler. Bu yuce insan hafizalarimizda adaletli, makamini kotuye kullanmayan ender insanlardan biri olarak kalacak. Alıntı
Φ sysylg Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 ayrıca afla çıkarttığı teröristler için de teşekkür etmeliyiz.onların bir daha suç işlemelerine neden oldu. Alıntı
Misafir aslan34 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 siyasi olarak hiç bir düşüncesine katılmıyorum ( bir iki siyasi görüşünden başka bir şeyde görmedik malesef) ama gülmeyen yüzü bundan daha önemliydi hükümete, chp den daha sıkı muhalefet etti ve zerre tarafsızlıgı kalmadı, belli bir kesimin cumhurbaşkanı oldu ve bu unutulmayacak. ama her şeyin ötesinde bu ülkenin cumhurbaşkanı olarak tarihe geçti ve gelecek degerlendirmesini yapacaktır. Cumhurbaşkanı kim seçilirse seçilsin, beni Sayın Sezer'in gidecek olması daha memnun ediyor, ediyor çünkü bürokrat kökenli başkanlar sadece kayıp, bürokrat olacagına Baykal olsun derim .... Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 Sayin aslan 34,Cumhurbaskanimizi elestirirken ve hükümete daha cok muhalefet etti derken bence haksizlik yapiyorsunuz.Bugün Türkiyede halkin 3 te birinin oylari ile mecliste cogunluk partisi olan AKP kendisini Türk milletinin hükümeti olarak görmektedir ki bu kökten yanlistir.Secmen oylarinin yarisindan fazlasini alamamis olan hicbir parti kendisini Türk milletinin iktidari olarak görme hakkina sahip degildir.Diyeceksiniz ki secim sistemi,ne derseniz diyiniz,bence bugünkü secim sistwemi anti-demokratiktir.Demokrasiden devamli bahseden AKP nin basbakani dokunulmazlik zirhina bürnerek hem kendi hemde partisi icindeki sabikali milletvekillerini korumaktadir.Demokrasiden devamli bahseden AKP nin basbakani secim barajini düsürecek hicbir siyasi girisimde bulunmadi bulunamazdi cünkü bu onun sonu olurdu. Cumhurbaskani,bir hukuk adamidir AKP ve dinciler disinda herkes tarafindan sevilmektedir.Atatürkcüdür ve takiyye yapmaz.Insanlarin yüzlerine bakipta karakter tahlili yapmayalim.Cumhurbaskanimiz herseyden önce efendi ve agirbasli bir kisilige sahiptir.Halkina bagiran hakaret eden devletin kurumlarina düsman bir basbakan olmaktansa gülmeyen ama temiz kalpli bir Cumhurbaskani olmak bence daha tercih edilir,en azindan Cumhurbaskanimizin güldügünde bile gülüsü sahte degildir. Cumhurbaskani neden sevilmemektedir,cünkü mümkün oldugunca AKP nin kadrolasmasini önleyen tek güctür.Türkiyenin satilmasina karsi koyan tek güctür.bu nedenle AKP ve dinciler tarafindan sevilmez,Amerikada sevmez Cumhurbaskanimizi cünkü Tayyip Erdogan'in arabasinin tekerlegine tas koyar. Demokrasilerde herkesin herkesi sevme mecburiyeti yoktur, hakaret etme haklarida yoktur,16 Mayistan sonra umarim ki sizlerin gönlünde yatan bir CUmhurbaskani gelecektir ama acaba ona herkes hosgeldin diyecekmidir bu bilinmez. saygilarla Alıntı
Φ sysylg Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 birincisi zaman gazetesi okumuyorum nefret ediyorum.ikincisi sacede sizin kesiminize (artık kimseniz bilmiyorum anlayamadım) göre çok iyiydi bu c.başkanı.hasta olarak çıkarılan bir adam tekrar nasıl suç işleyebilir?eğer suç işleyebiliyosa zaten hasta değildir.at gözlüklerini çıkarın Alıntı
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 GÜZEL TÜRKiYEM GÜZELLiKLERI SUSAMIS,.,. Sayin Cumhurbaskanimiz Sezer songünlerin siyaset dünyamizda Efendi Türklerin efendisidir Bir efendiyide kisa dönem icinde kaybettik,,oda sayin Rahmetli ismail Cemdir,,..!!! ONUDA SAYGIYLA ANIYORUM.., Böyle siyasetciler ,,.Avrupada onurumuzdur. Saygilar yamyam frankfurt Alıntı
Misafir aslan34 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 Yok yüzü gülmüyormuşta, yok bürokratmış ta bırakın bunları beyler... Yaptıkları ile ilgili varsa bir takıntınız getirin başlıkları tartışalım... Neyi yanlış yaptığını görmüşsünüz bu adamın... Adam gibi adam, adam gibi devlet adamı, halkı ile beraber, halkı ile aç, halkı ile yürüyen bir devlet adamı... Dinciilerin sorunu adamın halkını koruması ve halkına yakın olması.... Yok yüzü gülmüyormuşta yok şöyleymişte yok böyleymişte.... sevgili erdogan ; öncelik şu 'dinci' 'minci' gibi bulvar gazatesi agızlarını bırakalım. mesela bana dindar deyin ama dinci demeyin, çünkü hakkınız yok... ikincisi biz patagonya cumhuriyetinde yaşamıyoruz ve sizin kadar bizde sayın Sezer'i tanıyoruz. benim için önemli olan hemen hemen hiç bir görüşüne katılmayacagım birinin o makamdan inmesidir. falan olmuş filan seçilmiş beni o kadar ilgilendirmezde, lakin dedigim gibi iyi kötü siyaset eksenli olsun benimkisi bir tercih ve şahsi görüşüm ve dedigim gibi yasalar çerçevesinde ki dogal hakkım.. selamlar Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 Türkiye'nin yüzde 70 iSayin Sezer'le bir problemi yoktur,olamazda,cünkü Sezer Atatürk'cüdür.Laikligin bekcisidir,Laikligin tanimi yeniden yapilsin diyenler Sezer'i istemeyenlerdir.Sezer Laikligin taniminin yeniden yapilmasina gerek yoktur dedi ve dogru dedi.Sezer'in Cumhurbaskanligina karsi olanlarin bir kesimide Tarikat kesimidir.Naksiler özellikle Cumhuriyet karsitidirlar,ve Iktidarin bircok üyesi de Naksibendi tarikatina aittirler.Tarikatlarin görevi Cumhuriyeti yikmaktir yani Demokrasiyi.Bugün Türkiyede tarikatci bir kadrolasma vardir,Kaymakamlardan tutunda Valilere kadar bu tarikatlarin icindedirler.Necmettin Erbakan'in baslattigi yolu müridleri tamamlamaktadirlar,anlasmalari öyledir.Erbakanin yapamadigini maalesef Tayyip Erdogan takiyye ile AB ve ABD ile ayarli basin ile basarmak üzeredir. uyuyanlara duyurulur... Alıntı
Φ muki Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 öncelik şu 'dinci' 'minci' gibi bulvar gazatesi agızlarını bırakalım. Evet sevgili erdogan, su dinci kelimesini birakip kokten dinci diyelim daha uygun. (Fundamentalist) Digerlerine dindar demeye devam edebiliriz. Alıntı
Φ sysylg Gönderi tarihi: 22 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 22 Mart , 2007 Türkiye'nin yüzde 70 iSayin Sezer'le bir problemi yoktur,olamazda,cünkü Sezer Atatürk'cüdür.Laikligin bekcisidir,Laikligin tanimi yeniden yapilsin diyenler Sezer'i istemeyenlerdir.Sezer Laikligin taniminin yeniden yapilmasina gerek yoktur dedi ve dogru dedi.Sezer'in Cumhurbaskanligina karsi olanlarin bir kesimide Tarikat kesimidir.Naksiler özellikle Cumhuriyet karsitidirlar,ve Iktidarin bircok üyesi de Naksibendi tarikatina aittirler.Tarikatlarin görevi Cumhuriyeti yikmaktir yani Demokrasiyi.Bugün Türkiyede tarikatci bir kadrolasma vardir,Kaymakamlardan tutunda Valilere kadar bu tarikatlarin icindedirler.Necmettin Erbakan'in baslattigi yolu müridleri tamamlamaktadirlar,anlasmalari öyledir.Erbakanin yapamadigini maalesef Tayyip Erdogan takiyye ile AB ve ABD ile ayarli basin ile basarmak üzeredir. uyuyanlara duyurulur... hangi % 70 sezerden memnun.biz niye bilmyoruz bu %70 lik kesimi.bence siz yanlış görüyüsonuz sakın bu %7 olmasın.ayrıca cumhuriyetin kimsenin bekçiliğine ihtiyacı yoktur.bu ülkenin ordusu var polisi var.neden laikliği tartışmak bile istemiyosunuz?bence siz de ne olduğunu bilmiyosunuz.çünkü dünyanın hiçbir yerinde böyle bir laiklik yok neyse bu konu dışında.bence at gözlüklerni cıkarırsanız daha iyi görürsünüz kimin isteyip istemediğini.tutturmuşunuz bir dinciler diye.çanakkale de kurtuluş savaşında bu dincilerin dedeleri kurtardı laiklerin ki değil.biraz saygı göstermenizi bekliyorum tabi saygı görmek isterseniz.ayrıca bu yazınıza çok güldüm.tayyip erdoğan ın erbakan ın devamı olduğunu yazmışsınız.lütfen biraz okuyun ve erbakanla erdoğanı karşılaştırın bakın bakalım aynılar mı?dağlar kadar fark var hatta ortak yanları yok.lütfen biraz destekli atın. saygılar Alıntı
Φ sysylg Gönderi tarihi: 22 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 22 Mart , 2007 ayrıca sezer i istememek cumhuriyeti istememek değildir.o koltuk kimsenin BABASININ malı değildir.nasıl geldiyse gitmesini de bilecektir.yasalar neyi gerektiriyosa o şekilde yeni cumhurun başkanı seçilecektir (cumhuru bilen). bunu tek birşey engelleyebilir darbe. onun da olacağını sanmıyorum çünkü CUMHUR BİLİNÇLİ artık. sayılar Alıntı
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 22 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 22 Mart , 2007 ayrıca sezer i istememek cumhuriyeti istememek değildir.o koltuk kimsenin BABASININ malı değildir.nasıl geldiyse gitmesini de bilecektir.yasalar neyi gerektiriyosa o şekilde yeni cumhurun başkanı seçilecektir (cumhuru bilen). bunu tek birşey engelleyebilir darbe. onun da olacağını sanmıyorum çünkü CUMHUR BİLİNÇLİ artık.sayılar Anlamadim CUMHUR Ne demek,., Alıntı
Φ sysylg Gönderi tarihi: 22 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 22 Mart , 2007 cumhur halk demek bakınız tdk.gov.tr Alıntı
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 22 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 22 Mart , 2007 cumhur halk demek bakınız tdk.gov.tr Danke Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 22 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 22 Mart , 2007 Tayyip Erdogan Erbakanin devamidir,yani TürkiyeCumhuriyeti devletinin altini oymaktadir. Cumhurbaskani halkin yüzde 70 inin sevgi ve saygisini kazanmistir sadece din tüccarlari onu istemez. Canakkalede Türk askeri savasti gercek imanla,sahte din kisvesine bürünmüs tarikat artiklarinin ülkeyi satanlarla elbirligi yaptigi günlerde Türk askeri Canakkalde destan yaziyordu.Iste ayni o din tüccarlari 3 metre boyunda evliyalar canakkalede Ingilizleri maglup etti diyerek hala insanlari kandirmanin sömürmenin pesindeler. Cumhurbaskani ne bekcidir nede jandarmadir,Cumhurbaskani Türkiyeyi temsil eder,Eger yurttaslik bilginiz yeterli degilse alin okuyun ve ögrenin. Cumhurbaskanimiz Laikligin bekcisidir yani Atatürk düsmanlarinin yikmaya calistigi Laikligin bekcisidir. Laiklikte din tüccarlarina firsat yoktur,o nedenle Laiklige saldirmaktasiniz.Isinize gelmiyor laiklik cünkü insanlari camilere dolduramiyor ve kandiramiyorsunuz önceleri gibi. Laiklige karsi olanlar dünyada Islami terörü estirenlerdir.Allah'in adina kan dökenlerdir.Dinden imandan nasibini alamamis olanlardir. saygilarla Alıntı
Φ sysylg Gönderi tarihi: 22 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 22 Mart , 2007 Tayyip Erdogan Erbakanin devamidir,yani TürkiyeCumhuriyeti devletinin altini oymaktadir.Cumhurbaskani halkin yüzde 70 inin sevgi ve saygisini kazanmistir sadece din tüccarlari onu istemez. Canakkalede Türk askeri savasti gercek imanla,sahte din kisvesine bürünmüs tarikat artiklarinin ülkeyi satanlarla elbirligi yaptigi günlerde Türk askeri Canakkalde destan yaziyordu.Iste ayni o din tüccarlari 3 metre boyunda evliyalar canakkalede Ingilizleri maglup etti diyerek hala insanlari kandirmanin sömürmenin pesindeler. Cumhurbaskani ne bekcidir nede jandarmadir,Cumhurbaskani Türkiyeyi temsil eder,Eger yurttaslik bilginiz yeterli degilse alin okuyun ve ögrenin. Cumhurbaskanimiz Laikligin bekcisidir yani Atatürk düsmanlarinin yikmaya calistigi Laikligin bekcisidir. Laiklikte din tüccarlarina firsat yoktur,o nedenle Laiklige saldirmaktasiniz.Isinize gelmiyor laiklik cünkü insanlari camilere dolduramiyor ve kandiramiyorsunuz önceleri gibi. Laiklige karsi olanlar dünyada Islami terörü estirenlerdir.Allah'in adina kan dökenlerdir.Dinden imandan nasibini alamamis olanlardir. saygilarla sizinle aynı tarihi paylaşmıyoruz heralde.erbakan dönemi ülkenin refah düzeyinin en üst seviyeye çıktığı dönemdir.lütfen biraz okuyun.ayrıca yineliyorum tayyiple erbakanı karşılaştırmak dahi mümkün değildir.çok farklılardır ayrıca tayyip erdoğan gömleği çıkardık diyerek erbakanla olan bağlarının koptuğunu söylemiştir.bunu görmek istemiyosanız görmezsiniz.ısrarla söylüyorum sezer %70 in falan sevgisini kazanmamıştır.sanki yapılmış bir anket varda öyle konşuyosunuz.çanakkalede olanlara inanıp inanmamak inanç meselesidir.bu konuda size hiçbirşey söylemiyorum.ben de ayı şeyleri söylüyorum cumhurbaşkanı asker polis değildir diyorum.onun işi değil cumhuriyete sahip çıkmak.emin olun sizin kadar yurttaşlık bilincim var kulaktan duyma değil okuyarak öğrenme.o yüzden sizinkilerle farklı olabilir.camilerin zorla insan getirmeye ihtiyacı yoktur.İSLAM da zorla hiçbirşey yaptıramazsınız bence bunu da okuyun.dinin imanın kimde olduğunu siz bilemezsiniz.ayrıca türkiyede Allah'ın adını kullanarak bir terör estiren bir İslami grup yok.işinize gelmeyeni cumhuriyeti istemeyen, anti laik ediveriyosunuz sizin tekelinizde ya bu terimler. geçenlerde bir arkadaşım gazeteden okumuş.Abdulhamid dönemünde ülkemizde bir deprem oluyo ve sultan deprem mahaline gidiyor.orda göçük altında kalan insanları çıkarmak için yardım ediyor.ayrıca sakat kalanlara baston yapıyor kendi elleriyle.sezer geçenlerde afet olan bir ilimize gidiyor ve arabadan dahi inmiyor.şimdi söyleyin hangisi saltanat hangisi cumhuriyet.işte halkıyla barışık olan,onlarla birlikte yürüyen cumhurbaşkanınız. sezercilere Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.