Φ trevize Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 yılan yemi, yılan adam, adamlı yılan dolması, hırs yaptım, bulacam... Alıntı
Φ maraspoli Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 taurusmutis hoş bulduk. . trevize nin cevaplarını görünce aklıma bişey geldi ama.....söylesem ayıpmı olur acaba..? şey yılan b......diyecektim de Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 taurusmutis hoş bulduk. .trevize nin cevaplarını görünce aklıma bişey geldi ama.....söylesem ayıpmı olur acaba..? şey yılan b......diyecektim de Yılan kakası dersen ayıp olmaz.. Tebrik ederim.. Evet yılan bizi yutarsa sonuçta yılan kakası oluruz.. Trevize;Gayretin için teşekkürler.. Gloria;İlk bilen sensin,ama özelden gönderme inceliğin,yeni bir üye tanımamıza sebep oldu bak.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 tebrikler maraspoli veee hoşgeldin arkadaşım Alıntı
Φ ask bir yalan Gönderi tarihi: 25 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2007 anakonda bizi yiyince geberir zaten Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 yilan maması oluruz... daha kibar hem Alıntı
Φ novocaine Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 sayın taurus benim cevaba itirazım var.farzedelim ki yılan bizi yuttu ama daha sindiremeden öldü o zaman da yılan dışkısı mı olacağız. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 sayın taurus benim cevaba itirazım var.farzedelim ki yılan bizi yuttu ama daha sindiremeden öldü o zaman da yılan dışkısı mı olacağız. İşte o zaman bi b** olamayacağız.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.