Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2009 15 yıl çiçek almak için son tıklayan olmak gerekiyor demek günaydın aed neyse geçen gün örgü çiçekler almıştım, sağolasın
Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2009 15 yıl çiçek almak için son tıklayan olmak gerekiyor demek günaydın aed neyse geçen gün örgü çiçekler almıştım, sağolasın çiçek almak için çiçek gibi bir kalbe sahip olmak yeterli bir neden..
Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2009 15 yıl çiçek almak için çiçek gibi bir kalbe sahip olmak yeterli bir neden.. teşekkür ederim
Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2009 15 yıl Güzel güneşli bir güne Merhabalarr.. dipnot;Çiçek yerine çikolata terciğimm ..yanında Türk kahveside rica edeyimm..
Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2009 15 yıl günaydın @rina.. Günaydın Efendimm; Çokk teşekkurler...Emrivaki olmadı degilmi
Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2009 15 yıl Günaydın Efendimm; Çokk teşekkurler...Emrivaki olmadı degilmi tabiki hayır,tamamen içimden geldi..
Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2009 15 yıl günaydın @Radya ,, Teşekkür ederim sizede günaydın,gerçi artık tünaydın demek gerekiyor sanırım...
Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2009 15 yıl Günaydınlarrrrrr ..... Seviyorumm yaşamayııı..... günaydınn,,yavaş düşeckesin bu ne coşku..
Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2009 15 yıl günaydınn,,yavaş düşeckesin bu ne coşku.. O neki bulutlardayımm
Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2009 15 yıl banadamı çiçek süpaneke yareppim dinimiz amin bak ne diceğimi şaşırdım sağol
Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2009 15 yıl banadamı çiçek süpaneke yareppim dinimiz amin bak ne diceğimi şaşırdım sağol Günaydın....
Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2009 15 yıl günaydın @Radya,, Sizede günaydın çok naziksiniz teşekkürler... Günaydın çiğ damlasııı .... Rinacım sanada günaydın...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.