Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2009 15 yıl sağol ablam bende iyiym eve geldim bi acıkmışım bi acıkmışım cacık yaptım kendime ohh mis gibim içtim şimdi zaman geçiriyorum akşama kadar iddaa oynadım maçlarıma bakacam kızlarıda aradım meze hazırlıyolar şimdi akşama yine bi masa kurucam bol türkülü
Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2009 15 yıl sağol ablam bende iyiym eve geldim bi acıkmışım bi acıkmışım cacık yaptım kendime ohh mis gibim içtim şimdi zaman geçiriyorum akşama kadar iddaa oynadım maçlarıma bakacam kızlarıda aradım meze hazırlıyolar şimdi akşama yine bi masa kurucam bol türkülü Allah iyiliğini versin... Türküleri kaydedin de dinliyelim gene... İyi eğlenceler...
Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2009 15 yıl sağol ablacım=) kaydederiz tabikide varmı istedeğin bi parça Dönülmez Akşamın Ufkundayım...lütfen...
Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2009 15 yıl tamam söyleriz senin için bende sonra dinletirim Teşekkürler şimdiden...
Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2009 15 yıl teşekkürler benden böyle güzel bi eser istediğin için ben çıkıyorum ablacım görüşürüz
Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2009 15 yıl başlık açayım derken günaydın demeyi unutmuşum günaydın arkadaşlar..
Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2009 15 yıl günaydın,, bu örgüden saksı çiçeği size.. teşekkür ederim, çok naziksiniz..
Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2009 15 yıl Günaydin günaydın,,bu çiçekler size (forumda <dükkanı >açıp günaydın diyen son arkadaşa çiçek vermek bence iyi bir başlangıç ).
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.