Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2009 16 yıl Kimse günaydın demesede ben ısrarla dicem işte Günayyyyyydınnnn arkadaşlar.....
Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2009 16 yıl Gerci ogle oldu ama yinede yeni uyanmislar icin bir kezdaha gunaydin ...
Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2009 16 yıl Olsun öğlende olsa bi günaydın diyen çıkmış yani... Günaydın mutlu günler
Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2009 16 yıl Nedense su gunaydinlara bir turlu yetisemiyorum... Her geldigimde ya oglen oluyor yada aksam en iyisimi ben bundan sonra aksamdan gunaydin gondereyim TMC sakinlerine Gunaydin... Gununuz Aydinlar...
Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2009 16 yıl Nedense su gunaydinlara bir turlu yetisemiyorum... Her geldigimde ya oglen oluyor yada aksam en iyisimi ben bundan sonra aksamdan gunaydin gondereyim TMC sakinlerine Gunaydin... Gununuz Aydinlar... Olsun böleside kabul...teşekkürler Yakışıklı. vee jön=) sana da teşekkürler...
Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2009 16 yıl Saatler 12yi gectigine gore herkese gunaydin gununuz aydin...
Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2009 16 yıl Morning morning Gunayning... Gözlerime inanamıyorummmm sen bu saatte burda
Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2009 16 yıl Biraz gec oldu ama yinede Gu- Naydinmi desem yoksa Naydinmi ...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.