Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2008 17 yıl tüm arkadaşlarıma günaydın diyorum,gününüz mutlu ve umutlu geçsin...
Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2008 17 yıl Yazar zeynep çık gezsene yaw,evde tıkandım kaldım gene ustalar glcekdı hala gelmedıler
Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2008 17 yıl sizin evinde tamiratı bitmedi gitti sedoş hayırdır evin içinde hipodrom mu kuruyorsunuz
Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2008 17 yıl çıkıcam sedoş annemi bekliyorum..hala gelmedi....ben dışarlarda gezerken sen de evde otur ne ustası kolay gelsin
Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2008 17 yıl Yazar ya işler bıtmezki bıktım ayol.he hıpodrom kuracam koşmak ıstermısın
Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2008 17 yıl Yazar sen koşacan zaten ben koşturmucam,o kadar ders alıyosun öğrenemeıdnmı koşmayı..senın seyısı değişmek lazım
Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2008 17 yıl Yazar nıye boynu bukuk gunaydın dıyosun bak uydumu? dik dur kızımm
Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2008 17 yıl Nerdeyse akşam oldu ama kibarlıktan ödün vermemek adına herkese "Günaydın"..
Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2008 17 yıl Günaydın şu an forumda olan herkese en içten sevgilerimle :gul:
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.