Φ LilaC Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2007 Hoşbulduk cnm,nasılsın iyiyim cnmcııım sen nasılsınn Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2007 Toprağım önce şu okulu bi bitirebilseydin keşke Sana bakmaya gelmedim Sana ne bakam be Ne zaman gidiyon Çok şükür Lilac'cım Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2007 bugun okuldan kesın dıplomamı alacam once kavga edecem baktım vermyolar mecbur parayı odıyecem sonra dogru senın memlekete yanı karaısalı askerlık subesıne Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2007 Karaisalı mı Çok şükür Karaisalı değilem Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2007 tabı yersen gerceklerı gızleyemezsın.sende karaısalı havası var zaten Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2007 Neye inanmka istiyorsan ona inan Uğraşamam sabah sabah senle Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2007 benım neye ınanmam onemlı degılkı sen karaısalılı oldugunu ınkar edıyosun yenı halını gormedın sen cok degıstı valla :lol: neyse gecıkmeden ben gıdeyım yolcu yolunda gerek Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2007 konu neydi canem.. bu arada günaydın.. Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2007 efendim günaydın..ayrık otumda burdaymış.. Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2007 günaydın kara çalım bakalım ne kadar dayanıcam... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2007 neye ne kadar dayanıceksin..? yuksam banamı..? Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2007 sen dimek bana dudak kıvırı kıvırıveriyon benim kibin hasta ve yalnız bir şahasere ha Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2007 hasta,yalnız ama dil pabuç kadar.. ayrıca şahaser ve sen..birbirine ne kadar uzak iki kelime.. Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2007 bak burda haklısın canem şaheser benim ardımda kalalı epey bi vakit oluyo.. Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2007 senin ardında kalanı bilmem ama önünde giden Notrdamın kamburuydu.. Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2007 Günaydıııınnnn..ben geldimmmm Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2007 günaydınnnnnn.......... Alıntı
Φ ErdalAktas Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2007 gününüz aydınlık olsun.... Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2007 Dostlara Günaydın Dostlara günaydın, Sevgiye sevgi katmak için yola çıkanlara günaydın. Dünyaya ışık veren renklendiren güneşe günaydın. Uyuyanlara çalışanlara koşanlara emekleyenlere günaydın. Gülenlere ağlayanlara somurtanlara günaydın. Sevgililere düşmanlara kin besleyenlere günaydın. Gönlü güzellere yüreği kocamanlara günaydın. Dağa taşa kurda kuşa günaydın. Emekçiye, alınterini katık yapanlara günaydın. Şairlere bahçedeki saksıdaki çiçeklere günaydın. Sevenlere sevilenlere ayrılanlara terkedenlere günaydın. Günaydın yokolmuşluğum,günaydın sahte varoluşlar. Günaydın güzel insanlar,günaydın aydınlıktaki karanlıklar. Günaydın güzellikler,günaydın sahtelikler. Gönlü sevgi dolu dostlara günaydın. Dostluğu dost gibi bilenlere günaydın Günaydın güzelliği sevgi ile yoğuran insanlar Adnan Çakır Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2007 gunaydın hepınıze sanada gunaydın radya senı tekrar burda gormek ne guzel Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2007 hepinize günaydın.. bu güne kötü bir başlangıç oldu ama yinede iyi günler diliyorum Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2007 sanada gunaydın radya senı tekrar burda gormek ne guzel Teşekkürler jön tekrar sizlerle olmakta çok güzel Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2007 rıca ederım asıl bız tsk ederız senı burda gordugumuz ıcın Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.