Φ LeylaM Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2007 yeni kalkanlara iyi akşamlar Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2007 sutcu geldıde ona uynadım sıze bı gunaydın dıyıp gerı yatacam Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2007 sutcu geldıde ona uynadım sıze bı gunaydın dıyıp gerı yatacam tünaydın diyim bari ayıp olmasın Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2007 tünaydın bidenemm.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2007 ben de özledim,iyi ki burdasın Alıntı
Φ M-E-R-T Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2007 günaydın tünaydın merhaba hepinize nasılsınız görüşmeyeli hepiniz iyisinizdir inşallah ÇOKKKKKKKKKKKKKKK İYİİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2007 ben de özledim,iyi ki burdasın sende canım.. bu arada MERT iyi olmana sevindik.. Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2007 gerçi sabah değil şimdi ama geç uyananlara hiç uyanmamış olanlara hatta sesleneyim dedim günaydınlara her sabah bir şiir eklerim yürek kapınıza ışımak isterim elbet ışımaktaysa içim ama karanlık kaplamışsa beni hüznüme ortak olmanızı beklerim yarın sabah kim kim uzatacak bu köşeye en tazesinden bir şiir alıntıdır.. Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2007 hepınızın gunu aydın olsun sanada gunaydın ılayda sıır guzelmıs Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2007 ben ilayda değilimm Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2007 ay kusura bakma ya sabah bı fıncan kahve ıcmeden kendıme gelemıyom da ben Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2007 bence çaydanlıkla iç sen Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2007 olabılır aslında su an benzını bıten araba gıbıyım kahve ıcmeyınce kafam calısmıyo Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2007 günaydıııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnlaaaaaaaaarrrrrr mutlu sabahlaaaaaaaaaaarrrrrrr Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2007 gunaydın lılac bende geldım ama bırasdan okula gıdıp rektorle kavga edecem Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2007 gunaydın lılac bende geldım ama bırasdan okula gıdıp rektorle kavga edecem ne bitmez okulmuşş seninki kolay gelsin..yardım ister misin Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2007 Günaydın arkadaşlar Kankim Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2007 Günaydın arkadaşlar Kankim hoş geldin Gece Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2007 Hoşbulduk cnm,nasılsın Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2007 ne bitmez okulmuşş seninki kolay gelsin..yardım ister misin ya okulla butun ılskılerımı kestım ama askere gıdecem adam dıplomamı vermıyo.sankı ınu dıploması ıstoyorum versene kardesım benım lıse dıplomamı.neymıs kutuphaneye borcum varmıs kıtap almısım vermemısım. ya ben hayatımda kutuphaneye gıtmedım nerde oldugunu bılmem yadıma gerek yok ama sabrım kalmadı elımden bı kaza cıkacak Günaydın arkadaşlar Kankim gunaydın topragım hayırdır nıye geldın bana bakmaya geldıysen ben gıdıyom ona gore Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.