Φ jeune Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 erbayım onlar ne kı ıcınde et olmasında yemeklerın yerım ben olmadı dısardan pızza soylerım artık Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 bak şinci ahucum mangal şeridi benim el üstünde tuttuğum her zaman yol bakımını yaptığım bir şerittir her zaman açık tutmak lazım hemen git aç ve bir dahi hiç kapatma düşünsene mangalın üstüne dizmişsin etleri biberleri ekmeğide kızartmışsın bandırıyosun etlere offf finalde kuzu gibi künefe seni bekliyo üstüne kaymağı koymuşsun hafifte fıstık serpmişsin... hadi git yemeğini ye yoksa öğlen yemeğini bir daha yemek zorunda kalacam... uşağum yazdıkların iştah şurubu etkisi yarattı.. tiz gideyimde şu şeritleri açıyım.. sağolasın.. inşallah bigün senin şu dağbaşında mangal yaparda hepberaber yeriz.. fılmden de bısı anlamadım yarısında uyumusum zaten mangaldır kunefedır almıs basını gıdıyor.yazın hafıf seyler yıyın sebze olabılır mesela sanırım keskince bi kahveye ihtiyacın var senin.. bizim şeritler yaz kış açık hiç kapanmaz.. di mi uşağum.. Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 erbayım onlar ne kı ıcınde et olmasında yemeklerın yerım ben olmadı dısardan pızza soylerım artık valla içinden herşey çıkıyo jöncüm benim yemeğin içinden hindinin ambalaj poşeti çıkmıştı pizza mı sölicen... uşağum yazdıkların iştah şurubu etkisi yarattı.. tiz gideyimde şu şeritleri açıyım.. sağolasın.. inşallah bigün senin şu dağbaşında mangal yaparda hepberaber yeriz.. bişi deil ahucum afiyet olsun... dağbaşına hepinizi götürücem öyle bi maceramız var zaten burdan biriyle oda bizden aşağı kalır yanı yok maşşallah armutun çekirdeklerini bile yemişti kendisi inşallah bu senede hep beraber gideriz... Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Günaydın herkeslereeeee :)ben geldimmm... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 şu an itibariyle sabah ezanı okunduğundan herkesten önce büyük bir zevkle günaydın diyebilirim Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 günaydın bidenem evet sabah ezanı okundu biraz öncede senin burda ne işin var nenecim Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 ben gece uykusunu kaybetmiş bir zavallıyım artık peki sen niye burdasın torunum,hemi de bu saatte Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 bende kötü bir rüya gördüm ve sonrada uyku tutmadı..rüya mağduruyum yane... Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 Dostlara Gunaydin Dostlara gunaydin, Sevgiye sevgi katmak icin yola cikanlara gunaydin. Dunyaya isik veren renklendiren gunese gunaydin. Uyuyanlara calisanlara kosanlara emekleyenlere gunaydin. Gulenlere aglayanlara somurtanlara gunaydin. Sevgililere dusmanlara kin besleyenlere gunaydin. Gonlu guzellere yuregi kocamanlara gunaydin. Daga tasa kurda kusa gunaydin. Emekciye, alinterini katik yapanlara gunaydin. sairlere bahcedeki saksidaki ciceklere gunaydin. Sevenlere sevilenlere ayrilanlara terkedenlere gunaydin. Gunaydin yokolmuslugum,gunaydin sahte varoluslar. Gunaydin guzel insanlar,gunaydin aydinliktaki karanliklar. Gunaydin guzellikler,gunaydin sahtelikler. Gonlu sevgi dolu dostlara gunaydin. Dostlugu dost gibi bilenlere gunaydin. Gunaydin guzelligi sevgi ile yoguran insanlar. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 çok güzel ilyada günaydınlar,günününüz gerçekten aydın geçsin.gunaydın dıyorum çünkü yeni kalktım. arkadaşlarım şuan pıknıkte ve ben gidemedım çünkü hastayım.bırazdan yatağıma geri dönecem Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 Dostlara Gunaydin Dostlara gunaydin, Sevgiye sevgi katmak icin yola cikanlara gunaydin. Dunyaya isik veren renklendiren gunese gunaydin. Uyuyanlara calisanlara kosanlara emekleyenlere gunaydin. Gulenlere aglayanlara somurtanlara gunaydin. Sevgililere dusmanlara kin besleyenlere gunaydin. Gonlu guzellere yuregi kocamanlara gunaydin. Daga tasa kurda kusa gunaydin. Emekciye, alinterini katik yapanlara gunaydin. sairlere bahcedeki saksidaki ciceklere gunaydin. Sevenlere sevilenlere ayrilanlara terkedenlere gunaydin. Gunaydin yokolmuslugum,gunaydin sahte varoluslar. Gunaydin guzel insanlar,gunaydin aydinliktaki karanliklar. Gunaydin guzellikler,gunaydin sahtelikler. Gonlu sevgi dolu dostlara gunaydin. Dostlugu dost gibi bilenlere gunaydin. Gunaydin guzelligi sevgi ile yoguran insanlar. Canım dosttum,dert ortağım,gönlü güzelim sana da GÜNAYDIN Herkese günaydın. Gerçi öğlen olmuş ama ben yeni kalktım Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 canım, geçmiş olsun ...umarım ciddi bişey değildir...hiç bir şeyin seni alt etmesine izin verme hayatta Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 Canım dosttum,dert ortağım,gönlü güzelim sana da GÜNAYDIN Herkese günaydın.Gerçi öğlen olmuş ama ben yeni kalktım Dostlugu dost gibi bilenlere gunaydin. ------->bu sensin işte... Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 [/color-------> sensin bu işte.... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2007 herkese günaydın Alıntı
Φ dream1907 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2007 Herkese günaydın ,,, akşam bi rahat uyumuşum bi rahat uyumuşum sormayın birisine msj yazıyordum msjımı yazdım hemen yattım mışıl mışıl uyumuşum içim rahat Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2007 bende uyuyamadım birinden daral gelmişdi Alıntı
Φ dream1907 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2007 vah vah çok üzüldüm işim var kısmetse akşam itekleşiriz daha fazla cvp yazamayacağım sana iyi daralmalar by Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2007 kalsaydın bak arkandan ağlarım yoksa biri şunu başımdan alsın yahuu Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2007 Günaydıın ben geldim ne zaman gittin ki derseniz de haklısınız tabi Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2007 günaydın tünaydın merhaba hepinize nasılsınız görüşmeyeli hepiniz iyisinizdir inşallah Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2007 yaşasın hoşgeldin ablacımm Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2007 hoşbuldum Leylam canımıniçi nasılsın... fazla vaktim yok ama birazda olsa sizi bulmak çok güzel iyiki buradaymışsın Diloşum ve Frozenimde buradamı acaba? Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2007 hoşgeldın sardunyam Alıntı
Φ sirvana Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2007 bu foruma ne olmuş görmeyelı,anam mıllet nerde öldünüzmü kaldınız mı Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.