Φ sedelina Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2007 abllaaa mıkde varmı ablaaa,tıtreşimde atılıyomu abla öbur tarafa Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2007 titreşim öbür tarafın sükunetine zarar veriyor da göz kırpması ve öpücük yolliycan annene Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2007 Günaydınlar Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2007 ya gunaydında,forumumuz nıye kararmış yoksa hala sabah olmadımı Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 amanda canım gelmiş.. sen bu saatlerde uğrarmıydın..bilgisayarına mı borçluyuz sana mı Leylam..? Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 ikimize de sanırsam,bu gece uyuyabildim de,bu da sağolsun herhangi bir arıza çıkartmadı Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 gunaydın herkese Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 kibarlığı elden bırakmayalım efendim..günaydınlar...aaa..yer cüceleri gitmişler.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 Çok kibarsınıs diloş hanım Günaydın Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 kibar olduğum kadar haşinimdirde.. siz de öylesiniz ifindim.. Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 herkese iii geceler.. Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 hayırdır uşağum.. gündüzün, gecen birbirine karışmış sanırsam.. Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 pardon yaa gözlükleri çıkarmayı unutmuşum... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 uşağum..öğle oldu ve bende hiç iştah yok.. bu durumu nasıl yorumluyosun..? Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 hııım... dimek ki gece trafiği yoğun yaşandı senin boğaz köprüsünde.... banada bazen oluyo böyle 40 yılda bir görünen durumlar...boğaz trafiğini açman için dehral dün akşamdan kalma trafiği ıslah etmen lazım... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 yok çekirdek babam..dün şeritlerin tamamında akıcı bir trafik vardı.. ve hatta bazı şeritler hiç kullanılmadı diyebilirim..kızartma şeridi yoğundu sadece.. mesela tatlı şeridinde hiç işleyiş olmadı.. Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 gunaydın dıyeyeım ben sıze aslında 8 de uyandım bı fılm ızledım sonra gerı uyudum Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 hııııım... kızartma şeridi sıcak havalarda trafiğin kapanmasına neden olabilir tatlı şeridi kesinlikle boş kalmaması gereken bi şerit misela bende bugün tatlı şeridinde bi sürü trafik kazası yaşandı bi görsen hepsi üst üste birbirine girmiş baklavaların zor ayırdım valla şinci ben sana bi mönü söyliyim iştahın açılsın...ilk önce iki adet içli köfte içine limonu sıkacaksın üfff , ondan sonra yanında güzel bi bulgur pilavı olan kebap,yanında buz gibi ayran ve finalde her zamanki gibi künefe hadi göriyim seni Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 günaydın ben de rapor vereyim,beşte yattım,onda kalktım ama,netteki arıza yeni açıldığı için şimdi girdım Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 jön..sen hala buralardamısın.. sabahın sekizinde film izleyip tekrar uyuyan bir asker adayı..işin zor.. evet kızartma şeridini yaz aylarında trafiğe kapatmak lazım esasında.. sorun çıkarıyor..ama mangal şeridine karşı bir meyil seziyorum kendimde.. ne yapsam..gidip açsam mı o şeridi.. ne dersin çekirdek babam..? finalide senin dediğin gibi künefeyle yapsam... trafiğe fazlaca yüklenmiş olurmuyum..? Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 bak şinci ahucum mangal şeridi benim el üstünde tuttuğum her zaman yol bakımını yaptığım bir şerittir her zaman açık tutmak lazım hemen git aç ve bir dahi hiç kapatma düşünsene mangalın üstüne dizmişsin etleri biberleri ekmeğide kızartmışsın bandırıyosun etlere offf finalde kuzu gibi künefe seni bekliyo üstüne kaymağı koymuşsun hafifte fıstık serpmişsin... hadi git yemeğini ye yoksa öğlen yemeğini bir daha yemek zorunda kalacam... Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 fılmden de bısı anlamadım yarısında uyumusum zaten mangaldır kunefedır almıs basını gıdıyor.yazın hafıf seyler yıyın sebze olabılır mesela Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 sen kapuska ve kara şimşekle geçirecen bütün yazı askere gidersen jöncüm... onun için sevdiğin bütün yemekleri yemene bak... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.