Φ egzorsist Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 eğer anı defterindeki diloşun resmi ise ben kıyamam ona yazık yaa :w00t: Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 işte benim leylam.. sık bidenem şunun gözünün orta yerine.. sıkki feleği şaşsın.. Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 bakın benı sınırlendırmeyın hepınıze kendı elımle bı turk kahvesı yaparım hepınız zehırlenıp gıdersınız vala Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 bu sayfayı şuanda çocuklarda okuyor olabılır,şiddet içerikli yayınlar yapmayınıs .. nerde bu insanlar admin nerde,şiddetle kınıyorum pardon şiddetsız kınıyorum Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 sedelınayı aramıza almıyak oynamasın o sedos gıt baska yerde oyna sen kız nereye kayboldun saka yaptım hee Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 banada bi şişe rakı ahmet karşılıklı şöle keyifleniriz onlara bakarak Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 hıı geldı sedos ıcelım guzlleselım muhabbetın belını kıralım egzo Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 kız nereye kayboldun saka yaptım hee jif felan deyınce ev aklıma geldı yerleri sildim arkadaşlar gelıcek akşam Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 hangı ara gıttın evı sıldın ne hamaratmıssın sen oyle Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 evet kendımden bıukaç tane klonluyorum bıyandan onlarda temızlıyo Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 ne oldunuz pırsmış gördüm sizi sedoş sen hangi klonlama kodunu kullanıyon canım benim klonlama cihazı arıza yaptı kodunu giriyom çifter çifter klonluyo Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 görüyor musun cihazını bilem edinmişler söylemiyorlar,ohoo,bizim ev alsın başını gitsin.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Leylacım lafımı olar, sen bana bir damla kan örneği gönder senden beş on tane klonlayım arkadaşız yani... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2007 bak görüyomusun kılıcımın gücünü.. bi Allah'ın kulu kalmamış ortada günaydın denicek.. Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2007 bak görüyomusun kılıcımın gücünü.. bi Allah'ın kulu kalmamış ortada günaydın denicek.. kıss diloş ben ve ahmet burdayıs ya bisi adamdan saymıyon mu Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2007 yok şekerim dün burada kıran kırana bir mücadele gerçekleşmiş ve bu topic sakinlerini kılıcımdan geçirmiştim üzerine afiyet.. işte o sakinlerden bahsediyorum..kılıcımında gücüyle tümüyle sakinleştiler artıkın..bi daha seslerinin çıkıceğini heç sanmıyorum.. Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2007 yok şekerim dün burada kıran kırana bir mücadele gerçekleşmiş ve bu topic sakinlerini kılıcımdan geçirmiştim üzerine afiyet.. işte o sakinlerden bahsediyorum..kılıcımında gücüyle tümüyle sakinleştiler artıkın..bi daha seslerinin çıkıceğini heç sanmıyorum.. kıss senin o kılıç gibim dilinin karşısında hangi sakin sakinleşmes ki günaydın erbayum yine yemeği fasla kaçırdın kanımca kuscak gibim bir halin var Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2007 ne yemeği 3 gündür yemeden içmeden kesildim... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2007 kıss senin o kılıç gibim dilinin karşısında hangi sakin sakinleşmes ki kılıç gibi keskin ha.. biraz törpülesem mi ne dersin..? ne yemeği 3 gündür yemeden içmeden kesildim... yav zaafiyete gireceksin nerdeyse.. etme eyleme.. Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2007 girmediğim hal kalmadı zaten... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2007 ne yemeği 3 gündür yemeden içmeden kesildim... niye ki rejim mi yapıyosun yuksa aşk mı seni bu hallere düşüren kılıç gibi keskin ha.. biraz törpülesem mi ne dersin..? yuk şekerim sen törpüleme bi marangos ustası yada tornacı bulman lasım Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2007 Günaydın şimdi bana birisi günaydın diyecek,çok anlamlı olacak Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2007 gece yatmazsan bu sattlerde kalkarsın tabe Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.