Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

bu sayfayı şuanda çocuklarda okuyor olabılır,şiddet içerikli yayınlar yapmayınıs :P .. nerde bu insanlar admin nerde,şiddetle kınıyorum pardon şiddetsız kınıyorum :stuart:

Gönderi tarihi:
kız nereye kayboldun saka yaptım hee :laughing::turned::mellow:

jif felan deyınce ev aklıma geldı yerleri sildim arkadaşlar gelıcek akşam :original:

Gönderi tarihi:
bak görüyomusun kılıcımın gücünü.. :whistling: bi Allah'ın kulu kalmamış ortada günaydın denicek.. :w00t:

kıss diloş ben ve ahmet burdayıs ya <_< bisi adamdan saymıyon mu :P:D

Gönderi tarihi:

yok şekerim dün burada kıran kırana bir mücadele gerçekleşmiş ve bu topic sakinlerini kılıcımdan geçirmiştim üzerine afiyet.. :w00t: işte o sakinlerden bahsediyorum..kılıcımında gücüyle tümüyle sakinleştiler artıkın..bi daha seslerinin çıkıceğini heç sanmıyorum.. :whistling::wassat::lol:

Gönderi tarihi:
yok şekerim dün burada kıran kırana bir mücadele gerçekleşmiş ve bu topic sakinlerini kılıcımdan geçirmiştim üzerine afiyet.. :w00t: işte o sakinlerden bahsediyorum..kılıcımında gücüyle tümüyle sakinleştiler artıkın..bi daha seslerinin çıkıceğini heç sanmıyorum.. :whistling::wassat::lol:

kıss senin o kılıç gibim dilinin karşısında hangi sakin sakinleşmes ki :w00t::lol:

günaydın erbayum ;):sorcerer::P yine yemeği fasla kaçırdın kanımca kuscak gibim bir halin var :lol:

Gönderi tarihi:
kıss senin o kılıç gibim dilinin karşısında hangi sakin sakinleşmes ki

kılıç gibi keskin ha.. :wassat: biraz törpülesem mi ne dersin..? :unsure::lol:

ne yemeği 3 gündür yemeden içmeden kesildim...

yav zaafiyete gireceksin nerdeyse.. :lol: etme eyleme.. :ermm:

Gönderi tarihi:
ne yemeği 3 gündür yemeden içmeden kesildim... :blushing:

niye ki :huh: rejim mi yapıyosun :unsure: yuksa aşk mı seni bu hallere düşüren :shifty::grin:

kılıç gibi keskin ha.. :wassat: biraz törpülesem mi ne dersin..?

yuk şekerim sen törpüleme -_- bi marangos ustası yada tornacı bulman lasım :w00t::lol:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.