Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

abla gözüne bir yumruk gelmeden sıvışalım gel :ermm:

• Cevaplar 3,5b
  • Görüntü 229,5b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Most Popular Posts

Gönderi tarihi:
Diloşuma katılıyorum boşaltın topici (ya bunlarda ne yüzsüz yerleştiler kaldılar)

evet kısım yaa..kira falan verdilkleride yok.. :getlost: beleşine laf yetiştiriyolar.. :w00t:

nıye diğer topıclerde bedava bişemı dağıtıolar

evet canım..mesela nasılsın topicine yazarsan iki similey fazla ekleme promosyonu var..kaçırmayın derim.. :P

Gönderi tarihi:

bencede hadi gidelim başka topiclere burası vahşi batıya döndü :chris::getlost::ermm:

Gönderi tarihi:
  • Yazar

leyn benım topiğimden adammı kovuyosunuz,sizi aceye bastırır cifle parlatırım beee :P

Gönderi tarihi:

ben seni kalaylarım çelik tencere gibi ışıldarsın :glare::grin:

Gönderi tarihi:

biz bronzlaşcaz diye uğraşıyoz,beyazlatacakmış <_<:w00t::whistling:

Gönderi tarihi:

sedos hanım sedos hanım bana bak bakım sen :pinch: vala senı 180 derecelık suda haslarım sonrada bugulamanı yaparım bak :grin::laughing:

Gönderi tarihi:
  • Yazar
sedos hanım sedos hanım bana bak bakım sen :pinch: vala senı 180 derecelık suda haslarım sonrada bugulamanı yaparım bak :grin::laughing:

amnn be senide bişe sanıcaktık nerdeyse,ben seni öğlen ekmek arası nıyetine yerim be :w00t:

Gönderi tarihi:

hieeeeeeyyyttttt...savulun leynnn.. :w00t: eğer biri dövülecekse ben döverim..biri cilalanacaksa ben cilalar..parlatılacaksa ben parlatırım.. :grin::shaun: itirazı olan.. :chris::shuriken:

Gönderi tarihi:

yok bence külbastısı daha ii olur ahmet :w00t:

Gönderi tarihi:

benim bi itirazım söz konusu bile olamaz... :unsure::blink::wacko:

Gönderi tarihi:

ama benim var diloş bak elimde silah var ona göre :devil: tararım buraları sonrada bir tanede kendi kafama sıkarım heyyyyyyyyyyyyyyyyyyyttttttttttttttttttttt :devil:

Gönderi tarihi:

benım ıtrazım var :sorcerer::unsure:

dılos hanım bakıyorum da sızde dılde pabuc kadar :lol::P

kız sedelına sen benı yesen doymankı dısının kovuguna yetmem ben :grin:

Gönderi tarihi:

kızlar leylam ve sardunyam geçin bakıyım arkama.. :chris:

siz ikiniz..;jön ve egzorsist.. :devil: ikinizi birden düelloya davet ediyorum.. :w00t: tek tek gelmenize gerek yok..ben ikinizinde hakkından gelirim evellallah..

Gönderi tarihi:
  • Yazar
hieeeeeeyyyttttt...savulun leynnn.. :w00t: eğer biri dövülecekse ben döverim..biri cilalanacaksa ben cilalar..parlatılacaksa ben parlatırım.. :grin::shaun: itirazı olan.. :chris::shuriken:

savulmazsam ne olacak leen :ninja:

Gönderi tarihi:

diloş bak jönün elinde şişe bende de 14' lü var ona göre :devil: iyi düşün bence :w00t:

Gönderi tarihi:

dılos hanımada bakın hele :P

dılos ben senı tek elımle doferım :laughing:

egzoda leyla ve sardunyamı dofer :huh:

sedelınayı aramıza almıyak oynamasın o sedos gıt baska yerde oyna sen :lol::P

Gönderi tarihi:
savulmazsam ne olacak leen :ninja:

sayın ninja birazdan görürsünüz ne olacağını.. :chris:

diloş bak jönün elinde şişe bende de 14' lü var ona göre iyi düşün bence

düşündüm ve kararımı verdim; çok komiksiniz.. :whistling:

ben elimdeki baba yadigari kılıcımla bitircem işinizi.. :getlost::grin:

Gönderi tarihi:

siz kimi tehtit ediyonuz yaww :shuriken: kelebek gibi uçarım matrix gibi insanım ya :devil:

egzorsist ve jön vede sedelina sizi birbirinize çarparım kare kökünüzden tespih yaparım leyn :chris:

diloşum ve leylam yanımdasınızmı? :unsure::P

Gönderi tarihi:

vay be ahmet amma bitirim varmış burda :huh: herkes kurtlar vadisi repliği kullanıyor yaw :w00t: icraat görelim bayanlar buyrun :devil:

Gönderi tarihi:
siz kimi tehtit ediyonuz yaww kelebek gibi uçarım matrix gibi insanım ya

egzorsist ve jön vede sedelina sizi birbirinize çarparım kare kökünüzden tespih yaparım leyn

diloşum ve leylam yanımdasınızmı?

yapacağın o tesbihin imamesi Jön olsun sarmaşığım.. :w00t:

yanındayız tabe sormana girek varmı? :chris:

Gönderi tarihi:

bı tanesını hallettık egzo leylanın sesı solugu cıkmıyo :lol:

dılos senın elıde kılıc yokkı balon var :grin:

Gönderi tarihi:

benim biber gazım var,gözlerinizi kör etti mi,rakibi göremezsiniz,Diloş da sizi döver :w00t:

Gönderi tarihi:

niceleri senin gibi yaklaştı olaya.. :whistling: zavallıcıklar bir daha kendilerinden haber alınamadı.. :shifty::lol:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.